OTKRIVAMO KRIMINALNI DOSIJE: Zašto se ćuti o kriminalu i teroru u Auto-moto savezu Srbije?

Prema saznanjima redakcije Teleprompter.rs iz dobro obaveštenih izvora, u Auto-moto savezu Srbije sprovode se teška kriminalna dela van očiju javnosti. Nad radnicima se vrši teror, ali vlasti i javnost okreću glavu. Teleprompter.rs otkriva šta se zapravo dešava iza zatvorenih vrata u tom savezu. 

FOTO: AMSS

Kriminalni dosije Automoto saveza Srbije

Problemi u Auto-moto savezu Srbije (AMSS) počinju u junu 2009. godine imenovanjem Aleksandra Nikačevića za generalnog sekretara nacionalnog automobilskog kluba.

Nikačević je inače poznat kao ličnost iz problematičnih devedesetih godina. Bio je jedan od glavnih aktera upada u zgradu televizije “B92″ tokom demonstracija 1991. godine, svedok u aferama “Kofer” i “Stečajna mafija”.

Nikačević iz ranijih dana (FOTO: Blic)

Iako je AMSS vanstranačka organizacija, Socijalistička partija Srbije (SPS) u koaliciji sa Demokratskom strankom uspela je da nametne svog čoveka. Dolaskom Nikačevića na čelo AMSS bilo je više nego evidentno da on ne poseduje veštine potrebne za upravljanje nacionalnim automobilskim klubom.

Posle prvih nekoliko meseci “ispitivanja terena i opipavanja pulsa”, videlo se da mu nije namera da radi u interesu AMSS. Za najbližeg saradnika, doveo je Marka Miloševića, kojeg je predstavio kao “vrhunskog finansijskog stručnjaka”.

Iako nije bio u stalnom random odnosu, Marko Milošević je primao dve pozamašne plate, u AMSS i AMS Osiguranju.

Na čelo Upravnog odbora AMSS, Nikačević je postavio Dragišu Simića, bivšeg načelnika Uprave saobraćajne policije.

Prema tvrdnjama našeg izvora, Nikačević je postepeno obesmislio funkcije predsednika AMSS, predsednika Skupštine AMSS, predsednika Upravnog odbora, apsolutno je kontrolisao rad direktora pravnih lica u okviru AMSS, kao i svih rukovodilaca poslovnih jedinica u okviru preduzeća AMSS, a automoto klubove i društva u Srbiji je pretvorio u zavisna preduzeća.

- Apsolutna vlast je bila koncentrisao u njegovim rukama. Kršio je Statut i sva druga akta organizacije. Članove Skupštine i Upravnog odbora menjao je po svom nahođenju, koristeći se ucenama, ali i velikim svotama novca, navodi naš dobro obavešten izvor.

Tačka preokreta bio je Izveštaj o poslovanju AMSS za 2012. godinu koji je sačinila revizorska kuća “SRBO AUDIT” 6. septembra 2013. godine. Tada je utvrđeno da se AMSS nalazi u zoni bankrota, te da se dovodi u pitanje mogućnost daljeg poslovanja.

Kako saznajemo, Aleksandar Nikačević je ovaj izveštaj sakrio od Upravnog odbora i Skupštine. Nakon što je uprava AMSS u februaru 2014. godine saznala za skriveni izveštaj revizora, sednica Upravnog odbora održana je 7. februara ove godine.

Zbog sumnje da se u izveštaju nalaze dokazi o zloupotrebama i nepravilnostima u poslovanju zakonskog zastupnika AMSS, na sednici uprave jednoglasno je doneta odluka da finansijska služba AMSS članovima Upravnog odbora dostavi detaljan izveštaj o poslovanju AMSS za period od 2009. do 2013. godine

- Pošto je odbio da postupi po odluci Upravnog odbora AMSS, Aleksandar Nikačević, koji je pored funkcije generalnog sekretara, bio i predsednik Skupštine AMSS, predsednik AMSS i predsednik Skupštine akcionara “AMS Osiguranje”, dobio je zahtev od preko 50% delegata Skupštine AMSS da zakaže vanrednu sednicu Skupšine. Odbio je i to, pa je predsednik Upravnog odbora AMSS zakazao sednicu Skupštine AMSS za 9. april 2014. godine na kojoj su jednoglasno donete odluke o razrešenju generalnog sekretara AMSS Aleksandra Nikačevića, članova Upravnog i Nadzornog odbora i imenovanju drugih lica na te funkcije, objašnjava naš izvor.

Nikačević je odbio da postupi po odluci Skupštine AMSS, a kako saznajemo, tada je u prostorije Saveza doveo privatno obezbeđenje koje je vršilo velike pritiske na zaposlene kako bi mu dali podršku.

Prema tvrdnjama našeg izvora, uspeo je da u Agenciji za privredne registre (APR), a preko Nives Čulić (registrator za udruženja građana) i Miladina Maglova (registrator za privredna društva), sprovede i dobije čitav niz neverovatnih rešenja i odluka, priča naš izvor.

Saznajemo da je u APR-u čak registrovana i promena Statuta AMSS po kojoj se Nadzorni odbor AMSS “zove”: Mirko Butulija (izvršni direktor i prokurista AMSO), Marko Milošević (predsednik Radne grupe za deponovanje i ulaganje garantnih i tehničkih rezervi AMSO i finansijski savetnik Aleksandra Nikačevića) i Branislava Beloševac (direktor sektora za finansije i računovodstvo AMSO).

Statut je izmenjen tako da Nikačević ne može biti smenjen bez potpisa te tri osobe.

Delegati Skupštine AMSS podneli su krivičnu prijavu Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal protiv ovih i drugih lica i tužbu Privrednom sudu u Beogradu.

Naš izvor napominje da je zbog Nikačevića državni budžet oštećen za preko 200 miliona dinara zbog neplaćanja taksi na ime međunarodnih dokumenata.

Nikačevićeve malverzacije sa nekretninama

Aleksandar Nikačević (Iz očiju mu viri kriminalac)

Prema rečima našeg izvora, u vreme dok je bio generalni sekretar AMSS, Nikačević je, u Pribojskoj banji, sagradio luksuzni “spa velnes” centar, u koji je uloženo više od tri miliona evra.

Nikačević i njegovi saradnici dovode se u vezu sa malverzacijama i zloupotrebama zgrade nekadanje firme “Seme” u Zemunu i luksuznim stanovima u ulicama Timočkoj i Dimitrija Tucovića u Beogradu.

- U okviru “AMSS Partnera“, valjalo bi istražiti aranžmane sa vlasnicima privatnih šlep službi i auto servisa, gde su se Aleksandar Nikačević i Marko Milošević služili klasičnim iznuđivanjem i reketiranjem. Zatim, tu su korporativne obveznice, oko 150 fiktivno zaposlenih, podizanje nenamenskih kredita, zbog čega je dobar deo imovine AMSS pod hipotekom, obilato sponzorisanje sportskih klubova i trenera, posrnulih SPS preduzeća, TV serija i filmova, kulturno umetničkih društava, ali i pojedinaca, navodi naš izvor.

Aleksandar Nikačević, Ivica Dačić, Ivica Tončev (FOTO: Kurir)

Prema rečima našeg izvora, Nikačević je “kreativnim knjigovodstvom” prikazivao da AMSS posluje sa dobitkom kako bi sebi i svojim saradnicima isplaćivao bonuse. Prema jednoj računici, Nikačević je sebi na ime bonusa isplatio više od 20.000 evra.

Ostale malverzacije:

 • oprostio dug firmi “Atako”, koja je otišla u stečaj, u iznosu od 1,5 milijardi dinara;
 • poslovni prostor AMSS u tzv. “staklencu” na Trgu republike, Nikačević je dodelio, bez naknade, svom partijskom drugu Nemanji Đorđeviću, a sve mesečne režije, plaćao je AMSS;
 • iz firme “AMSS Gas petrol”, pravnog lica u okviru AMSS, na čije čelo je Nikačević postavio svog rođaka Mirka Ječmenicu, a čiji radnici po više meseci ne primaju platu, “isparilo” je 450.000 evra, za koje se osnovano sumnja da su podeljeni između Nikačevića i njegovih saradnika.
 • za samo devet meseci 2011. godine, Nikačević je sa službene kartice AMSS “izvukao” skoro 50.000 evra;
 • preko svojih ljudi kontroliše hotel “Taš” u Beogradu. Mesečni zakup je 4000 evra, iako je tržišna cena 10.000 evra, ali se i taj iznos plaća neredovno i dugovi su milionski. Hotel je privatno lice dalo u podzakup, pa privatna firma “Blue avenue” svakog mececa prihoduje pozamašnu sumu od AMS Osiguranja, na ime bilborda sa reklamama AMS Osiguranja postavljenih na krovu hotela “Taš”.
 • Nikačević je, inače, vozio, a i dalje vozi službeni džip “Range Rover” od 110.000 evra.

- Očiglednih primera malverzacija i nedomaćinskog poslovanja ima na pretek. Osnovano sumnjam da je Nikačević korumpirao mnoge državne činovnike, direktore i urednike u medijima, privrednike, političare. Procenjuje se da je iz AMSS za pet godina, Nikačević “izvukao” više miliona evra, smatra naš izvor.

Protest protiv Nikačevića

Protest radnika AMSS (FOTO: RTV)

Pošto Nikačević nije priznao odluke vanredne Skupštine AMSS od 9. aprila, usledili su protesti, a potom i štrajk od 900 do 1200 radnika iz celog sistema AMSS u Beogradu i širom Srbije.

- Od početka protesta i štrajka, Nikačević je drastično uvećao i do tada veliki broj pripadnika privatnog obezbeđenja, koje je plaćao sredstvima AMSS. Zahvaljujući jakim vezama u policijskim stanicama Palilula i Zvezdara, štitili su ga, u Ruzveltovoj, policijski kordoni sa punom opremom, priča naš izvor.

Tokom katastrofalnih majskih poplava, štrajk radnika AMSS je obustavljen. Radnici su organizovano odlazili u Šabac i Obrenovac kako bi pomogli u odbrani od poplava.

Prema rečima našeg izvora, štrajkači su u Zavodu za transfuziju krvi Srbije zakazali dobrovoljno davanje krvi, koje je Nikačevićeva sekretarica otkazala u ime svih radnika. Međutim, radnici su se sami organizovali.

Zloupotrebio poplave

Prema rečima našeg izvora, Nikačević je vanrednu situaciju koristio da obija poslovne jedinice AMSS širom Srbije i da na mesta smenjenih uspešnih, ali “neposlušnih” direktora, postavlja svoje ljude.

- Poslovnica “Agencije AMSS” u Ruzveltovoj 43 obijena je oko 1 sat posle ponoći, uz podršku uniformisanih policajaca iz policijske stanice Palilula. Tadašnji načelnik te policijske stanice, Goran Mijailović, blizak Nikačeviću, koristio je brojne privilegije, kao što su službeni automobil AMS Osiguranja, službena kartica AMS Osiguranja limitirana na 100.000 dinara mesečno, plaćena letovanja i zimovanja, priča izvor Teleprompter.rs.

Premijer nije ništa uradio, iako je obećao

Radnici ispred zgrade Vlade Srbije (FOTO: Tanjug)

Po ukidanju vanredne situacije, nastavljen je štrajk i protest većine radnika iz sistema AMSS, ovoga puta, ispred Vlade Srbije.

Petočlanu delegaciju AMSS, primio je 28. maja ove godine predsednik Vlade Aleksandar Vučić. Vučić je još ranije rekao da su mu poznate kriminalne radnje Nikačevića. On je petočlanoj delegaciji AMSS obećao da će rešiti problem “u roku od sedam dana”.

Naš izvor navodi da je Vučić Nikačeviću predložio da podnese ostavku, ali je on to odbio da učini. Ceo jun i polovinu jula, Nikačević je iskoristio da se dodatno konsoliduje.

U tom periodu, održavao je svoje nelegalne skupštine, menjao delegate, članove Upravnog odbora, organe upravljanja i vršio promene Statuta.

Kad mu je sudskom presudom zabranjeno zastupanje AMSS, na mesto zamenika generalnog sekretara, odnosno zastupnika AMSS, postavio je Dejana Stojića, čoveka sa kriminalnim dosijeom, koji je osuđivan i upravo zbog toga je jedna od promena statuta bila ta da na to mesto može biti izabrano lice osuđivano do šest meseci, navodi naš izvor.

To nije jedina osoba iz Nikačevićevog “menadžmenta” sa kriminalnim dosijeom. Njegov rođak Mirko Ječmenica bio je hapšen u hotelu “Metropol” još 2002. godine zbog trgovine oružjem, trgovine ljudima i prostitucije.

Mirsad Ćirić, zvani Miks, koji je delio vizit karte na kojima je pisalo da je “pomoćnik generalnog sekretara AMSS i savetnik za međunarodne odnose”, gonjen je u Srbiji zbog više krivičnih dela, a zbog trgovine narkoticima je uhapšen u Beču.

- Nije tajna da je zgrada AMSS služila za noćne provode i orgijanja, uz velike količine alkohola i droge, a nije se oskudevalo ni u mladim devojkama, pa i maloletnicama. U junu mesecu ove godine, iz zgrade AMSS je, tokom noći, u kola hitne pomoći uneta naga devojka u nesvesti, otkriva naš dobro obavešten izvor.

Kad je Nikačević najzad pristao da podnese ostavku, na nelegalnoj Skupštini AMSS, održanoj 20. jula u zgradi AMSS, posle još jedne u nizu promena statuta, vodeća funkcija postala je predsednik AMSS i na to mesto je izabran izvršni direktor AMS Osiguranja Mirko Butulija, koji je odmah seo u kabinet u kojem je, do tada, sedeo Nikačević.

Na mesto generalnog sekretara AMSS, što je postala, praktično, protokolarna funkcija, doveden je Predrag Đurđev. Nekoliko dana posle ove nelegalne Skupštine AMSS, u Vladi je potpisan tzv. “sporazum o normalizaciji odnosa u AMSS”, uz prisustvo predstavnika obe strane, njihovih advokata i šefa kabineta premijera.

Na sporazumu nema potpisa šefa kabineta premijera, jer, kako je rekao, tada još nije zvanično bio na toj funkciji.

Sporazumom je predviđeno da se svi radnici, koji su bili u štrajku, vrate na svoja prvobitna radna mesta, da im se poveže radni staž, isplate zaostale plate i povratak na posao početkom avgusta.

Saznajemo da osim isplate, ali ne svih zaostalih plata, ništa od ovoga nije ispoštovano.

Stari radnici AMSS, koji zajedno imaju skoro 500 godina staža u AMSS, proterani su u drugu firmu, drugo pravno lice, a dolaze na posao tek od 22. septembra. Dolaze na posao, ali novi direktor i rukovodilac, kojima je objašnjavano šta je AMSS, nemaju odgovore na pitanja šta će se raditi u okviru firme “AMSS marketing, knjigovodstvo i konsalting d.o.o”.

Objekat u kojem se sada nalaze proterani radnici, u Ruzveltovoj, nazivaju “Aušvic“.

Prema našim saznanjima, iako više nije generalni sekretar AMSS, Nikačević je zbrinut kao “savetnik” u AMS Osiguranju, a skoro svakodnevno dolazi u AMSS u istom službenom džipu “Range rover” od 110.000 evra, koji je vozio kao generalni sekretar.

Hvali se da je “jači od zakona, države i premijera”, čak je izjavljivao i da je on država. Prema rečima našeg izvora, Nikačević je jednom prilikom rekao: “sklonio sam se samo zbog javnosti, ali i dalje u AMSS ja vladam i odlučujem o svemu“.

Nikačevićeva bivša sekretarica, a sada šefica kabineta, starim radnicima otvoreno govori da su kažnjeni i da više neće kročiti u zgradu AMSS.

- Zbog čega su kažnjeni? Je li zbog toga što su državi, institucijama i premijeru ukazali na kriminal, korupciju i malverzacije u AMSS? Građani i radnici su od premijera i predsednika države i podsticani da ukažu na kriminal i korupciju u svojim redovima, naglašava naš sagovornik.

Činjenice govore i da su na svim čelnim pozicijama u AMSS ostali svi Nikačevićevi kadrovi. To su: Mirko Butulija, Dejan Stojić, Branislav Simović, Vučeta Mandić, Branislava Beloševac, Vera Blagojević, Mladen Popović, Mirko Ječmenica.

Iako nije bio u stalnom radnom odnosu, po AMSS se i dalje vrzma i Nikačevićeva desna ruka Marko Milošević.

Nikačevićevi kadrovi na ključnim mestima u AMSS, mada niži po hijerarhiji su i: Snežana Spasenović, Vesna Barbulović, Nikolina Vučetić Zečević, Mirjana Božić, Mina Barać, Igor Polić, Miloš Čortan, Miloš Adamović, Marija Tasić.

Naš izvor tvrdi da se Nikačević sveti bivšim radnicima rečima da je SNS ušao u AMSS.

- Ceo sistem AMSS je urušen, vrši se rastakanje organizacije. Proterani stari radnici AMSS, koji su u velikom broju glasali za premijera Vučića i njegovu stranku i duboko verovali, a veruju i dalje, da će se država nemilosrdno obračunati sa kriminalom i korupcijom, sada se osećaju izigranim i prevarenim, zaključuje naš izvor.

Više informacija o malverzacijama u AMSS možete pogledi OVDE.

 

KOMENTAR

Gotovo je nemoguće da će obični radnici AMSS uspeti u pokušajima da unište kriminalnu kliku Aleksandra Nikačevića. Za to im je potrebna pomoć države. Iako se, prema izjavama našeg izvora, određena grupa radnika nada da će lično premijer i stranka za koju su glasali (SNS) rešiti njihove probleme, čini se, prema aktivnostima premijera, da mu kriminal u AMSS mnogo ne smeta.

Da je premijer istinski želeo da reši ovaj problem, on ne bi postavio neovlašćenog člana vlade da pregovara sa radnicima, da “sugeriše” kriminalcu da podnese ostavku, da obećava da će problem rešiti za “sedam dana”, već bi se založio da tužilaštvo i policija odmah izvrše istragu i uspostave kontrolu nad radom AMSS. Da li se to desilo? Nije.

Sami radnici tvrde da istrage nema. Premijer nije ispunio svoja obećanja. Šta nam to govori? Premijer Vučić, iz nekog razloga, ne želi da se založi da se stane na put kriminalu u AMSS. Zašto Vučićevi režimski mediji ne izveštavaju o krupnom kriminalu u AMSS?

Razmislimo svi malo o tome.

Svima u AMSS, koji se bore za istinu, želimo samo da kažemo da ne polažu mnogo nade u premijera Vučića, jer je njegova borba protiv kriminala i korupcije bila samo slogan predizborne kampanje SNS-a 2014. godine, i ništa više.

Jedan obični plakat.

AUTOR: Danilo Redžepović

IZVOR: TELEPROMPTER.RS
LINK: http://www.teleprompter.rs/otkrivamo-kriminalni-dosije-zasto-se-cuti-o-kriminalu-teroru-u-automoto-savezu-srbije.html

Bookmark the permalink.

289 Responses to OTKRIVAMO KRIMINALNI DOSIJE: Zašto se ćuti o kriminalu i teroru u Auto-moto savezu Srbije?

 1. Aca says:

  Crnogorska banda u kombinaciji sa SPS. Postoji li ista pogubnije za ovu jadnu zemlju. Lopovi u zatvor,konfiskacija imovine i zdravo

 2. Radnik amss says:

  Nikacevic i sps su opustosili AMSS, zalosno je to…

 3. Rašamon says:

  Nije mi jasno: zašto se ivica na ovoj slici upiškio ?

 4. Србољуб Димић says:

  Tачно, само један плакат са којим може да се обрише задњи део, намењен оним ометеним у развоји који су у њега поверовали.

 5. Zaprepašćen says:

  Nama nema pomoći. Ovo je kraj svake vere u bilo kakvo pravo i legitimitet ove države. Kada jedan Nikačević, za koga sam mislio da je izumreo još od one afere sa izdavanjem kluba Vanila Šarićima u prostorijama SPS, nastavlja da hara sa svojom ekipom (Nemanja Đorđević, Ivica Tončev, Mrkonjić…) i da mu se sada pridružuje neka ekipa iz SNS!!! Pa oni su stvarno u koaliciji? Džaba premijer obuzdava svoju decu. To se bre otelo kontroli. Osetilo novac i vlast. Ma ako treba i sa crnom sotonom, a ne Nikačevićem. Daj sad i odmah. Sve. Pa nećemo valjda da vozimo Punta?
  Gde si POLICIJO? Gde ste TUŽIOCI? Gde si BIA? Gde ste NOVINARI? Gde ste SRBI?

 6. dobro informisan says:

  Brat od tetke Aleksanra Nikačevića (Vladimir Popović inače kum mafijaša Željka Rutovića)ima eksklizivno pravo šlep službe na koridoru 10 kroz Bg, Popović je mozak ove operacije i svi ovi nabrojani direktori su njemu podredjeni. Ima tu za tužioca posla koliko voliš.

 7. Agencije za registraciju says:

  Teleprompter bi trebao da istraži način na koji je karjem 2009 donet Pravilnik o registraciji vozila koji je ukinuo agencije za registraciju vozila, a sve kako bi AMSS imao prostora za nesmetani rad i ne bi imao konkurenciju. Napomnjem da je Ministar nadležan za donošenje Pravilnika, a tu je i veliki gospodin Dragiša Simić. Tada se sa Agencijama za registraciju desilo to što se danas dešava advokatima. Uduženje Leges se borilo sa vetrenjaćama ali nije uspelo da se izbori. Monopolu AMSS uveliko je doprineo tadašnji ministar Dačić kao i Načelnik Simić. Uništili su nekoliko hiljada agencija za registraciju i oduzeli im pravo narad, a smo radi monopola AMSS!! Istražite ovo, zanimljivo je!!

  • nebanesc says:

   Zar je moguce pravilnikom ukinuti necija zakonska prava? Zar to nije protivustavno? Zasto se agencije za registraciju ne bi mogle osnivati kao recimo pekare? Zasto da ne postoji konkurencija koja bi snizavala cene regitrovanja i osiguranja vozila na radost potrosaca?
   Cilj tog “pravilnika” je socijalisticki sistem zasnovan na ukidanju slobodnog trzista radi monopola drazvne birokratije i sa njima povezanih dripaca. Nije Nikacevic sam to smislio i ostvario.

 8. Ana says:

  U ovoj kriminalnoj grupi zvanoj AMSS okrecu se velike pare koje se vecim delom slivaju u privatne dzepove Nikacevica i klike oko njega. Ako AMS Osiguranje ima godisnji prihod oko 17.mil.evra, mogu da zamislim koliko je ostecen budzet Srbije i gde zavrsava novac. Ma, cim je ovaj Nikacevic Dacicev kum, odmah treba sumnjati u njegov moral. Neverovatno da gde god se obrce veliki novac, tu je prisutan i Dacic. Treba videti sta je sa krivicnom prijavom u Specijalnom tuzilastvu, mada znajuci njegove rezultate ne treba ocekivati mnogo, kao i od AV, najobicnijeg prevaranta i manipulatora. A, ovaj prevarant voli esarpe oko vrata, valjda misli da ga to cini gospodstvenijim, ali ga faca odaje!!!!!! Primitivac!

 9. VOLIM I JA VAS says:

  Kako reče Samo vas gledam “Probali da otmu najuspešniju organizaciju…”
  E pa prijatelju dragi,
  već punih pet godina AMSS je sve samo ne uspešna organizacija.Uspela je gospoda iz divnih nam predela Priboja,Nove Varoši,Trebinja,Prijepolja…da od najuspešnije organizacje napravi SELJAČKU ZADRUGU gde ordinira ne običan polusvet,već polusvet koji još voli i mnooooooogo da kraducka.
  Uspeo je gospodin Aleksandar Nikačević da za kratko vreme od AMSS-a napravi klub VANILU,da rastera radnike i zaposli navijače,obezbeđenje sa spalvova,devojke sumnjivog morala a bogami svu bližu i dalju rodbinu koja se odlučila da pređe u Beograd.
  Neće vam gospodo draga doveka biti tu da vam čuvaju leđa razni Antići,Kokeze,Mrkonjići,Simići…
  PRAVDA JE SPORA ALI JE DOSTIŽNA

  • Vole i oni sebe says:

   Eh prijatelju, da su samo kraduckali. Megalomanski su krali, pljačkali, otimali, nisu znali koliko je dosta. Što je najgore, ista ekipa, samo u promenjenim ulogama, to radi i dalje. Država toleriše. Dokle???

 10. Dalibor says:

  Pojedini pripadnici najnižeg ešalona SNS-a a koji se u prethodnom periodu nisu uspeli uvaliti nigde u okviru državne uprave ili u nekom javnom preduzeću, našli su sebi zgodno mesto u okviru AMSS. Ovakva navala “kadrova” (ili bolje rečeno korova) iz SNS u AMSS, omogućila je da Aleksandar Nikačević kupi sebi još neko vreme na slobodi. Pomenimo neke od njih: Itana Raković, Predrag Đurđev, Jovica Milošević, Rafailović i dr. Takođe treba reći i da je u okviru celog AMSS veoma prisutan nepotizam i sukob interesa kao oblik korupcije u cilju omogućavanja i prikrivanja raznih malverzacija i kriminala.

 11. Malisa says:

  Drzavo, reaguj!

 12. Nebojsa says:

  Pored toga sto je amss ojadio za vise miliona eura, Nikacevic je drzavni budzet ostetio za 200 miliona dinara i nista. Za sada. Komentar koji je potpisao Dalibor, pravo je stanje stvari, apsolutno.

 13. buchkalo says:

  Amss osiguranje je prisvojilo imovinu amss klubova uz pomoc sekretara tih klubova.
  po zakonu koji su smuckali kuvari iz redova socijalista amk su morali preci u akcionarsko drustvo. Radnici su bili primorani da uplate osnivacki kapital i imovina je presla na njih, posle izvesnog vremena su pod pretnjom potpisali prodaju amss osigranju za slicne pare koje su ulozili. Na taj nacin je amss postao vlasnik svih ams klubova u srbiji i pratecih objekata.
  a gospoda sekretari bogati birektori preduzeca .
  uz to je gospodin dačić sebi u titelu otkino dobro parce zemlje amk i sagradio vočnjak da parira tomi sa rakijom.
  i naravno iako se sve zna prilicno javno niko ne ispituje to niti koga interesuje to muljanje.

 14. Blagoje says:

  Itana Raković, nekadašnja sekretarica sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, trećerazredni kadar SNS, koju iz stranke šalju kada negde treba smirivati situaciju i gasiti požar, potpuno nelegalno je zasela, pre nekoliko dana, na mesto direktora Poslovnog sistema AMSS. To su joj omogućili Nikačević i Butulija, koje je do juče pljuvala, a za Nikačevića je izjavljivala da joj se gadi od tog čoveka. Tu je još jedan SNS biserčić Jovica Milošević, koji je bio nosač torbe Predraga Đurđeva, a danas mu je verni potrčko. Za neupućene, Predrag Đurđev je dovedeni, neupisani generalni sekretar AMSS, još jedan od SNS-ovskih trećeligaša. Za prikrivanje malverzacija i kriminala u AMSS i AMS osiguranju, burazeri Aco i Mirko nagradili su ga, svojevremeno, fiktivnim radnim mestom u AMS osiguranju, sa platom od preko 70000 dinara. Mada je Nikačević “smenjen” i “najuren”, skoro svakodnevno dolazi na posao u AMSS, a gospodin Đurđev kad ga vidi, sav se ozari, a padne tu i grljenje i ljubljenje.

 15. vozac says:

  Nad nama se vrsi tortura od strane ljudi koje su doveli nikacevic i njegovi. Zapreceno je otkazima svima koji na pumpama sipaju gorivo u kantu ali kad se ispostavilo da je to uradio brat direktora Mladena to je zataskano. Jednom kolegi je zbog laznog fiskalnog racuna vec bio napisan otkaz ali je povucen kad je zapretio svojom debelom vezom Nikacevicevim covekom. Maltretira nas i sin one pevacice Bekute koji izigrava nekog direktora a ne zna gde je supalj. Zasto se dozvoljava unistavanje saveza, da li ce neko ovima stati na put.

  • Clan says:

   Vi ne bi trebalo da kazete ni rec, jer ste se povukli ko da ne kazem sta i dozvolili da vas prodana dusa bogoljub cvetkovic preda novom direktoru, njegovom zemljaku kojeg je, kao i sve ostale, doveo nikacevic. Sramota bre, a najglasniji ste bili i stalno pitali kad ce se ustati protiv kriminalaca. Sad cutite i trpite.

 16. STOP KRIMINALU! says:

  Mirko Butulija je mali pijun i slepi izvršilac naređenja Aleksandra Nikačevića koji se trenutno malo pritajio zbog javnosti. Nikačević i Slaviša Kokeza, isturaju sada Butuliju u prvi plan, pokušavajući da ga učine prihvatljivim u SNS-u i na taj način zadrže postojeće stanje u AMSS.
  Istražite i objavite, šta je sa istragom tužilaštva i policije u vezi kriminala u AMSS?Od koga sve iz MUP-a je u međuvremenu zaposlena familija po AMSS-u?! Ovo što se dešava sa AMSS je primer “uspešne saradnje” koalicije SPS, PUPS, JS & SNS tj. sprega politike i kriminala u ispumpavanju novca iz ovog nacionalnog automobilskog kluba i otimanju imovine i poslova AMSS.

  • Mile says:

   Mali pijun i slepi izvršilac je svakako taj gospodin, a “krase ga” i slatkorečivost, osvetoljubivost, prilagodljivost, lažljivost i još neke “fine” osobine. On je sto odsto Nikačevićev proizvod. Nikačević je, pomoću njega i pomagača sve nadmudrio i na to se, za sada, žmuri i ćuti. Ipak, prekardašili su i moraju odgovarati, čak i u ovakvoj državi.

 17. Aksentije Miloradovic says:

  Premijer obecao resenje problema u amss za 7 dana, proslo vec skoro pola godine. Doduse, “olaksavajuca” okolnost premijera je sto je rekao “nazalost ima tu i mojih ljudi”. Ima ima, ali su na vlasti ostali svi Nikacevicevi ljudi koji su skinuli crveno-plavi dres sps-mup i preobukli se u kompletnu opremu sns. Da bi svima zamazali oci, uzeli su u ekipu poneke nizerazredne sns igrace koji su do juce grejali klupu. Nikacevic koji je, kao, dobio crveni karton, nastavio je da vodi ekipu sa tribina, a za tim menadzera (citaj masinu s lovom) postavio Mirka. Treba li napomenuti da je ranije, jos u martu ove godine, Aleksandar, tada prvi potpredsednik, o imenjaku rekao da su mu poznate sve kriminalne radnje samozvanog grofa iz Priboja.

  • Voja says:

   Izgleda da reč prvog potpredsednika, sada premijera Aleksandra Vučića, ne vredi baš mnogo :-((
   Ispade: OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE!

 18. Blizak istrazi says:

  Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal, slučaj Automoto savez temeljno je odradilo, materijala ima podosta i tužbe mogu da uslede istog momenta. Zašto se čeka, nije poznato, verovatno još nema političke volje.

  • Posmatrac says:

   Političke volje nema verovatno zbog toga što su “celu šaku u teglu s medom” zavukle mnoge “važne” persone, među njima i pripadnici vladajuće partije. Njihov gazda za sada ne želi da se ogradi od njih. U svakom slučaju, priča nije završena, rasplet sledi, kad tad.

 19. Citalac says:

  Pozdrav za novinara koji se hrabro oglasio. Jasno je da nije bilo
  interesovanja, a sad ti tekstove ne bi objavile ni jedne novine u
  Republici Srbiji. Na snazi je totalni MUK o AMSS. Previše je ljudi iz
  politike i mnogo novca u igri. Novi generalni sekretar AMSS (još uvek
  neupisan u APR) SNS elita – Predrag Đurđev, hvali se da je na vezi i da
  deluje po instrukcijama ministra dr Nebojše Stefanovića. Na pregovorima u
  Vladi, sa predstavnicima radnika AMSS bio je čovek od autoriteta,
  Slaviša Kokeza, kum Andreja Vučića. Premijerov brat sedi u Nadzornom
  odboru osiguravajućih kuća sa Mirkom Butulijom. Butulijin zamenik u
  Udruženju Trebinjaca – Uglješa Mrdić radi u Ministarstvu državne uprave
  koje je nadležno za rad APR koji je upisao Nikačevića i njegov čuveni
  statut,
  koji će se jednog dana proučavati na Pravnom fakultetu. Naravno tu je
  uvek aktivni Nemanja Đorđević i njegovi drugari. Okupio je Nikačević
  čist kriminalno-politički krem.
  Nemoj trošiti svoju tastaturu i
  gubiti poene kod svog urednika. Nije ovo za novinare. Doći će jednog
  dana neko sa mnogo većim ovlašćenjima. Čekamo…

  • Samo ih gledam says:

   Auuu, majko mila, povezani su ko creva, a Andrejev stariji bata sve mirno posmatra i prstom ne mrda. Što je najgore, rekao da zna ko je Nikačević i šta je sve taj radio. Niko u celoj priči ne spominje malog bucka Ivicu, jer ko zna zbog čega sve Vučić i Dačić ne smeju da diraju jedan drugoga. Možda Vučića dolazak Šešelja malo razmrda, pa “odlučnije” krene u borbu protiv kriminala i korupcije. U strahu su velike oči. Ali j…. ti državu u kojoj pokretanje postupka protiv dokazanih kriminalaca i pljačkaša zavisi od povratka Šešelja iz Haga.

 20. Mina says:

  Posle Kosmajca, trebalo bi da dođu na red da se privedu pravdi Pribojac i Trebinjac. Nije u redu da ovoliko čekaju, to su poslovni ljudi, preduzetnici, stalno u pokretu, za njih je vreme novac.

 21. Radnica AMSO says:

  Zasto je izvesna Itana bez ikakve odluke postavljena za direktora posl. sistema i poslata da vrsi sumnjive novcane transakcije? Ispitati sto pre.

 22. Marjan says:

  Ma definitivno, zadnje je vreme došlo. Radikali, sada pod imenom SNS, infiltrirali su se u sve pore ovog bolesnog društva. Tako će Slaviša Kokeza, kako se najavljuje, biti izabran za predsednika fudbalskog saveza Beograda. Kokeza je doseljenik iz BiH, novobeogradski “biznismen” sumnjive prošlosti, čovek koji je nikačevića i butuliju održao na vlasti i pruža im logističku podršku da i dalje izvlače ogromne pare iz AMSS. Aleksandar veliki navodno ne može očima da vidi tog Kokezu i govori da zna za sve kriminalne radnje nikačevića, ali i dalje sve mirno posmatra. Izgleda da nema nama spasa.

 23. inspektor says:

  Ne bi se ovde oglašavao i nije mi to običaj, ali to činim na insistiranje prijatelja. Po pitanju amss, posao smo odradili preofesionalno studiozno i kvalitetno. Materijali još pristižu. Ima tu svega i svačega, ali nije na meni da procenjujem. Mogu samo da kažem da je bilo pritisaka i sugestija kako da se radi. Ipak, odradjeno je s naše strane kako treba i sad su na potezu drugi. Da li će učiniti sledeći korak, nije na nama. Većina mojih kolega posao radi pošteno i odgovorno, pa nije u redu da nas blate u paketu sa drugima.

 24. Bivsa radnica racunovodstva says:

  Od sredine aprila do danas, Nikacevic i Butulija izneli su vise para iz amss i ams osiguranja, nego u prethodne dve godine, a posle “smenjivanja” Nikacevica, kriminal i pljacka u amss jos bolje cvetaju, pothranjeni “sns semenom”. Hoce li neko ovim smutljivcima konacno stati na put. Bila sam glasac sns i simpatizer Vucica, ali glas od mene ova stranka verovatno vise nece dobiti. Premijer jos ima neke sanse, pa ako ucini nesto i ispuni obecanje, mozda se predomislim.

 25. Filip says:

  Ljudi moji, po prirodi posla,dobro sam upoznat sa situacijom i biće oko amss još priče i velikih iznenađenja. Suviše je to velika afera da bi se zataškala i gurnula pod tepih. Ko god da je umešan i koliko god da štite jedni druge, ne mogu se odbraniti od odgovornosti. Odgovaraće i mnogi koji su žmurili pred falsifikatima, prevarama, nelegalnim upisima i ispisima, pre svega iz APR i Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Pod lupom NBS je poslovanje jednog od pravnih lica u amss, koje raspolaže najvećim sredstvima. Biće zbog amss komešanja i u MUP-u.

 26. Službenik jednog ministarstva says:

  Gospodju koja se potpisala kao bivša radnica želim da obavestim da će premijer ispuniti svoje obećanje itekako, jer je on čovek od reči. Sve će doći na svoje mesto, sledi veliko čišćenje i pospremanje. Odstraniće predsednik stranke kukolj iz svog žita. Mniogima od aktera ne bi bio u koži. Imam bliskog rodjaka u amss, situaciju pratim od aprila, znam kakvo zlo im se uvuklo u firmu i šta su sve preživeli. Svima je apsolutno jasno da sps u amss i dalje vlada preko svog eksponenta, koji je, kako čujem, sada još bahatiji. Kaže se da je ranjena zver najopasnija. Ostavlja na sve strane krvav trag, ali ne još dugo.

  • Ana says:

   Ha,ha,,,bas se slatko nasmejah izjavi Sluzbenika jednog ministarstva.Jadno je to ministarstvo kada ima ovakve sluzbenike, ali onome ko vas je tu doveo, morate pevati slavopojke,,,,e, sada mi recite sta je premijer ispunio od onoga sto je pred izbore obecao???? Nista!!!! A, ako predsedniik stranke bude odstranio kukolj od svog zita, ostace stranka i bez predsednika, jer je cela stranka KUKOLJ!!!. Sluzbenice, idite u vas restoran i pojedite jednu lepu sniclu i popite kiselu vodu, a sve ce vas to kostati 90.din. Manite se pisanja komentara, igrajte igrice, ionako drugo i ne znate,,,,,

   • Radoslav says:

    Pravi odgovor, jadna je država sa takvim državnim činovnicima. Tako je, ništa od obećanja nije ispunio. Na pljačku i kriminal ne ćuti samo u ovom, nego u mnogim drugim slučajevima. Dok se penzionerima i radnicima krešu penzije i plate, za njih nema zime, vozikaju se, žderu, iživljavaju na naš račun. A svoje račune uvećavaju, dozvoljavajući da kriminalci poput ovih s tim Nikčevićem na čelu grabe još više. Zašto Vučiću ne objavite koliko je državnih službenika zaposleno u ministarstvima, državnim agencijama, javnim preduzećima… iako je na snazi “zabrana” zapošljavanja. Samo u Telekomu preko petsto ljudi. U diplomatiju primaju starlete, glumice i sl.

 27. Vojin says:

  U ovoj državi je problem što se za hapšenje i najvećih kriminalaca čeka tzv. tajming, odnosno povoljan trenutak. Za verovati je da će ova banda biti pohapšena, ali kad to bude nekome najviše odgovaralo.

 28. Zvezdarac says:

  Pored rekreacionog centra u banji kod Priboja, odakle je on i ne zna se koliko gajbi u BG, prica se po kraju da je nikacevic ovih dana iskesirao za kucu negde u Borci. Po Zvezdari Dorcolu i Paliluli se prica da je investitor zgrade sa luksuznim gajbama u Tucovicevoj ulici u kojoj je jedna od niacevicevih gajbi Kosmajac. Pominju se i gajbe ispod doma zdravlja Vracar, a verovatno da toga ima jos koliko hocete. Prica se da je aco sa drugarima na nekoj rusevini u Zemunu digao veliku lovu. Sve se to zna i prica odavno. Ovog lika znam iz vidjenja uvek je sa skupim dzipom dobrim ribama i hrpom love s kojom voli da mase. Dok obicne smrtnike drzava utuzuje zbog duga za struju i infostan jer nemaju od cega da plate ovakvima tolerise da je peljese za milione eura. Svojim usima sam u jednom kaficu cuo kad je rekao da je on zakon da je deo drzavnog aparata da niko ne sme da ga dira.

 29. Marinko says:

  Kad su povodom hapšenja Perčevića, novinari Vučića upitali da li je u tu aferu umešan Dačić, odgovorio je, prilično neubedljivo, da o tome nema saznanja. Naglasio je i da ima još tajkuna sličnih Perčeviću koji su na račun države i građana uzeli milione. Na koga li je sve mislio? Znamo da nije u opisu posla premijera da hapsi tajkune, ali da li će biti političke volje da se ide do kraja i svi koji su pljačkali privedu pravdi? Tek tada bi premijer i predsednik države uverili građane da nisu davali samo predizborna obećanja. Da li su sledeći za hapšenje Aleksandar Nikačević i njegovi saučesnici??

 30. Penzionerka says:

  Neću biti originalna, jer je ovo već napisao jedan komentator na drugu temu, gde su glavni akteri dvojica na čelnim funkcijama u ovoj državi, a koji su govorili da će se protiv kriminala i korupcije boriti beskompromisno i građane i radnike pozivali da ukazuju institucijama na kriminal. Umesto da predizborna obećanja ispunjavaju i rade za dobrobit naroda i države, jedan od njih, preko svojih medija, diskredituje drugog. Elem, taj komentator je podsetio na reči velikog srpskog pesnika Jovana Dučića, koji je govorio “ne kuvaj otrov drugome, jer ćeš se od otrova sam ugušiti”.
  Previše je otrova skuvano u ovoj zemlji i previše trujemo jedni druge, a već nas odavno ima malo. Ginuli smo tokom celog 20-og veka i u ratovima i u miru, ali ginemo i dalje… Kao muve u saobraćajnim nesrećama, ubijamo se međusobno, razboljevamo i umiremo od posledica zločinačkog bombardovanja NATO pakta, razboljevamo se zbog nezaposlenosti, bede i nemaštine… Već nekoliko godina sam penzionerka, ali se sećam lepših vremena u AMS Srbije i mnogih ljudi koji su gradili organizaciju, a više ih nema. Neki su otišli sa životne scene, a neki “ubijeni” živi. Došli divlji i oterali pitome. Ruku na srce, ni među pitomima nisu svi bili najpitomiji, ali su za ove današnje krvoločne zveri, mala deca. Ipak, verujem u izreku da ničija nije gorela do zore. Kuvajući otrov, mnogi će se ugušiti od otrovnih para. Para ili para, svejedno. Ista reč za ono što isparava tokom kuvanja i za ono čime bezdušno pune džepove.

 31. Milan says:

  Imam prijatelje u amss i pratio sam njihovu borbu da sacuvaju svoju firmu. Za tog Nikacevica skoro cela Srbija je po zlu cula. Posle visemesecnog protesta ovaj je kao smenjen. Ispostavilo se da je to bila obicna prevara jer se Dacicev pulen na vreme presaltovao tj. preusmerio na jacu partiju u vladajucoj koaliciji. Vucic je radnicima obecao resenje, rekao da zna za sve kriminalne radnje nikacevica, ali… Ljudi cekaju i dalje i ne mogu da veruju da prvi covek nece odrzati rec.

 32. SODOMA I GOMORA says:

  Pojedini pripadnici LGBT populacije pružaju direktnu podršku Aleksandru Nikačeviću i kriminalu u AMSS. Neki su i zaposleni u okviru AMSS. Hoće li dugine boje zameniti žutu boju u AMSS?!

  • topdžija il furundžija? says:

   O toj i takvoj podršci večitom propalom studentu Aleksandru Nikačeviću i kriminalu u AMSS, više bi sigurno mogli da kažu večiti omladinci SNS-a koji su kako vole da kažu “trenutno, po zadatku, poslati isped stranke, …” u AMSS, a to su Predrag Đurđev i Jovica Milošević. Nemojmo zaboraviti i Vanju (ex Franju) Udovičića, i njegovu toplu podršku … . E sad, ko je tu donji, a ko gornji, ko će ga znati.

   • Neven says:

    Fina družina tople braće se tu okupila da spasava okorelog kriminalca. Ima ih toliko samo na jednom mestu da bi mogli da organizuju lokalnu mini paradu ponosa Grobljanskom, a barjaktar zastave duginih boja da bude djurdjev.

  • PRIPADNIK says:

   Nemojte tako, jedan od njih je istaknuti pripadnik nase populacije i mi cvrsto stojima iza njega.

   • Milutin says:

    Nekad je istaknut, nekad u pozadini. Pripadnika te populacije ima svuda, a sad su ubaceni da preko ams napreduju dalje.

 33. Glasač says:

  Premijer, njegovi ministri i poslanici u Skupštini, jedno govore a drugo rade. Priče o beskompromisnoj borbi protiv kriminala i korupcije, kako se sad vidi, bile su samo predizborna obećanja. Prvo bi trebalo da očiste svoje redove.

 34. Miloš says:

  U ovoj zemlji su odavno sve godine “istorijske”, a svaka naredna još teža. Vučiću, mada smo mi nebeski narod, ne traje ljudski vek 150 godina.

 35. Radnik says:

  Nisam clan nijedne stranke, ali sam primljen u amss u junu po preporuci. Drugacije sam zamisljao rad u amss, ali sam razocaran i sve mi se vise cini da tu nesto ne stima. Da li smo mi novoprimljeni posluzili kao neki paravan, zaklon ovima protiv kojih se strajkovalo, ne znam, ali tako mi se cini. Stari radnici koji nisu strajkovali zvanicno su lojalni, uglavnom cute, ali kad se otvore, govore sve najgore o bivsem sekretaru, da ih je ojadio, opeljesio i sl. Atmosfera je sveukupno losa, a rukovodioci su napeti nervozni i kao da su u nekom grcu i strahu. Taj bivsi se skoro svakodnevno pojavljuje u zgradi, a prica se da sada uziva jos vece privilegije nego dok je zvanicno bio na funkciji. Ne znam, ali nista mi se situacija ne svidja. Sve ovo me tisti, ali nisam imao s kim da podelim. Ako je i pola od svega sto je izneto u tekstu o amss tacno, ne znam koliko mogu da budem siguran da necu opet morati da trazim posao.

 36. Aljoša says:

  Poslanik SNS u Skupštini Srbije Aleksandar Jovičić ne trepnu, a slaga kako je njegova stranka suzbila korupciju i kriminal u Srbiji. Više nego komično. Izgleda da su ovi radnici kreunuli preuranjeno, pre zakona o uzbunjivačima, naivno verujući da je kod njih sve jasno. Vučiću, Nikoliću, Selakoviću i ostali zaštitnici SPS kriminalne bande, dokle ćete žmuriti pred očiglednom pljačkom i otimačinom firmi i države. Za tog Dačićevog drugara zna cela Srbija, od premijera do kasirki, taksista, trafikanata, šta je sve radio i u kojim je sve aferama učestvovao i ništa. Dokle tako?

  • Glasač says:

   Taj Jovičić je u svojim izlaganjima u parlamentu nebrojeno puta ponovio da je okosnica politike SNS upravo borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. Kaže da će on uvek biti uzbunjivač, ali se ograničava samo na prethodnu vlast koja je, po njemu, ogrezla u kriminal. Mnogo više su ogrezli njihovi koalicioni partneri iz SPS, ali na njih ne udara. Zašto? Jel zato što su s njima u dilu mnogi njegovi partijski drugovi?

 37. Kurta i Murta says:

  Automoto savez Srbije u javnosti predstavlja izvesna Vesna Barbulović, čiji je muž Saša Barbulović, nelustrirani novinar iz 2000, sada na funkciji glavnog urednika BG hronike. Barbulović je Nikačevićev partijski drug i sledbenik, pa ko će kome, ako ne svoj svome. Devojku koja nije zadovoljila na RTS-u, gde je imala pogrdan nadimak, doveli su Nikačević i Milošević da se slika na tv. U Operativnom sistemu radi blizak Nikačevićev rođak sa istim prezimenom, a tom službom rukovodi sin pevačice Nade Polić, poznatije kao Ana Bekuta. Treba li podsećati da je Mrkonjić jedan od Nikačevićevih “mentora”. Zvanični zastupnik Saveza koji potpisuje sva dokumenta je Nikačevićev čovek, koji je osuđivano lice. Daljim nabrajanjem Nikačevićevih kadrova, na rukovodećim i nerukovodećim mestima, potvrdilo bi se da je on i pored toga što je “smenjen”, i dalje suvereni vladar AMSS. Ne samo što svakodnevno dolazi na novo radno mesto savetnika službenim džipom od preko sto hiljada eura i prima enormno visoku platu, nego je primio u AMSS dobar deo uže i šire rodbine, prijatelja, partijskih drugova. Proučavao sam temeljno i studiozno, kao istraživački novinar, slučaj AMSS Nikačević i došao do svih ovih, ali i mnogih drugih saznanja. Moja nastojanja da ovo objavim u nekom uticajnom listu ili novinama, za sada nisu urodila plodom. Dobro je da se istina bar negde probija. Sve što je naveo vaš izvor, apsolutno je provereno i tačno, ali nije ni polovina svih malverzacija i nezakonitih radnji koje su vršene u AMSS. Mada je sve još hermetički zatvoreno, skriveno, zataškano sa embargom na informacije, očekujem ipak da tako neće ostati. Koliko sam obavešten, mnogi uveliko rade na ovom slučaju. Mislim da Nikačević i njegovi saučesnici nemaju razloga za spokojstvo. Vladajuća stranka sa najviše poslanika u parlamentu i predsednikom države i premijerom, pokušala je da reši slučaj AMSS, ali prilično trapavo i površno. Uvukla je u priču neke svoje članove, neiskusne i nedorasle situaciji i samo se još više zaglibila. Kad taj glib koji prska dok šlajfuju točkovi, stigne i do obraza prvog koji se za sve pita, valjda će uslediti veliko čišćenje.

 38. SRBIN IZ CG says:

  Bio sam neko vrijeme službeno van zemlje vratio se prije nekoliko dana. Rodom sam iz Priboja i ovog tipa znam ko zlu paru. Zbog posla i obaveza, nisam stigao da prozborim ranije, ali sam želeo da rečem na ovu temu. Naslov na ovom sajtu je adekvatan. Zaista, zašto se ćuti o očiglednom kriminalu u ovom slučaju, mada nije usamljen. Kriminala i mućki u ovoj državi, u odnosu na površinu i broj stanovnika, ima u ogromnim količinama. Lično nisam vjerovao da će moj zemljak, posle svega što je činjeo u svojoj karijeri, dobiti priliku da bilo gdje rukovodi. Ako je tačno da je oštetio i državni budžet, a ništa se ne preduzima, onda je odgovornost i na onima koji o tom ćute. Nepobitna je činjenica da dje Aco zgazi, tu trava više ne raste. Zbog njegovih marifertluka su i njegovi najbliži patili. Dačićev pulen se, očigledno, odavno izmakao bilo kakvoj kontroli, a izgleda da ga se boji i sadašnji vođa. Dje su državni organi da mu istraže porijeklo imovine, s obzirom da se zna u kakvom je kršu od auta i u kakvim dronjcima stigao u Beograd. Bez polovine zuba, sa smrdljivim zadahom i crnilom ispod noktiju. Sve je, naravno, mogao da ispravi parama, ali ne i karakter. Čak i njegovi nazovi prijatelji, oni koje je doveo i postavio na funkcije, nemaju lijepe reči za njega. E moj grofe koji si školske drugove naćerao da te tako zovu, najgore je kad te se i rodno mjesto stidi.

 39. citalac says:

  kakv bi komentar ovde trebao biti da bi bio normalan.ne postoji.ovo je cudo neverovatno ako samo trecina istina

 40. anti_nikach says:

  Читам ове коментаре и не могу да верујем да је толико људи поверовало садашњем премијеру и његовој партији. Јбг људи, требало је раније да мислите о томе. Али, на
  страну све то. Биће избора, па памет у главу.
  Него, видесте ли оглас АМСС у коме траже партнере? Баш ме занима хоће ли се неко зезнути и ући у партнерство са лоповском бандом.

 41. Radnica Osiguranja says:

  Hapsenje direktora FARMAKOMA loša je vest za menadzment ams osiguranja, Nikacevica Butuliju i ostale mustre

 42. ex službenik banke says:

  Tužilaštvo i policija treba da ispitaju finansijske malverzacije između povezanih firmi AMSS-a sa povezanim firmama Farmakoma i dr. povezanih lica. Pogotovo u vezi sa navodnim poslovima prodaje akumulatora, kompleta prve pomoći, kreditiranju i avansiranju istih kroz emisije korporativnih obveznica, kredite kod Srpske Banke, Privredne Banke, Poštanske Štedionice Banke, Marfin … …

 43. Partneri says:

  Vidim da su ovde poceli da se oglasavaju osteceni bolje reci ojadjeni partneri a spadam u jednog od njih. Nema vise razloga za cutanje pa pozivam i ostale partnere da kazu sta imaju tj. za koju lovu su ih usinuli ovi maheri za otimanje. Ja svoja potrazivanja trazim preko suda

 44. analitičar says:

  Novac AMS Osiguranja je bez adekvatnih sredstava obezbeđenja davan povezanim licima sa Farmakomom najviše iz grupacije GP auto. Ovo je rađeno na osnovu prethodnog medusobnog dogovora između Miroslava Bogićevića i Aleksandra Nikačevića, Marka Miloševića, Branke Damnjanović, Branislava Simovića, Mirka Butulije, Vučete Mandića… Novac AMS Osiguranja kao poverioca se odmah međusobno prebacuje sa računa na račun, do krajnjeg korisnika radi fiktivnog zatvaranja dospelih obaveza prema istom poveriocu. I tako u krug …

 45. DOBRO OBAVEŠTEN says:

  Povezanost sa koncernom FARMAKOM, izbegavanje izmirivanja obaveza prema državi u šetocifrenom milionskom iznosu, korporativne obveznice, fiktivno zapošljavanje, malverzacije sa nekretninama, korumpiranje ljudi iz državnih institucija, reketiranje i ucenjivanje jednih, a favorizovanje drugih privatnih šlep alužbi i servisa, nepotizam, mobing, nekontrolisano uzimanje kredita i posledica toga skoro sve pod hipotekom, nekontrolisano trošenje sredstava ams u privatne svrhe i arčenje imovine, lažiranje poslovnih rezultata i dovođenje pred bankrot… ..i to nije sve, ali je dovoljno da državni organi koji o svemu i mnogo više od ovoga, imaju saznanja i dokaza, najzad dobiju zeleno svetlo da učine korak koji celokupna javnost očekuje i nikačevića i njegove saučesnike privedu pravdi.

 46. Saša says:

  Sve što je radjeno u “Dunavu” i na relaciji Dunav-Perčević, a spominju se korporativne obveznice i dr. radjeno je, bolje reći kradjeno u još većem obimu u AMS Osiguranju. Šta se čeka, ko je ovde lud?

 47. Jovan says:

  Od 9 (devet) lica koja su obuhvaćena u krivičnoj prijavi zbog malverzacija u dužem vremenskom periodu, 7 (sedam) je i dalje u AMSS i to na rukovodećim mestima ili kao savetnici. Predsednik vlade je nerešavanje problema i gaženje obećanja opravdao time da je AMSS udruženje gradjana, ali mu to nije smetalo da po tom udruženju gradjana dozvoli vršljanje svojih pulena koji, za sada, štite ove sa krivične prijave.

 48. Tihomir says:

  Treba istražiti i goniti sve odgovorne u NBS na čelu sa Jorgovankom, zbog višegodišnjeg prikrivanja i pokrivanja milionskih malverzacija u AMS Osiguranju!

 49. Delegat says:

  Ovaj fantom bi trebalo da se opredeli da li je Jashim ili Jashm, ali se iza tog imena očigledno krije neko ko je prestravljen i svake noći sanja prugasto odelo na sebi, a ispred sebe rešetke. On to dobro zna, samo se pravi neobavešten, a da bi znala i celokupna javnost, do štrajka nije došlo zbog, kako kaže, pokušaja da se procedurama “uredi nerad zaposlenih” (kakva budalaština). Do štrajka je došlo zato što Nikačević nije ispoštovao odluke dve vanredne Skupštine AMSS na kojima je SMENJEN. Redovnu skupštinu koja je tražena jer je moćnik krio izveštaj revizorske kuće koja je utvrdila da je AMSS pred bankrotstvom, nije hteo da sazove. Velika većina radnika je vredno, odgovorno i savesno obavljala svoj posao i bila privržena svom AMSS. Pre naturanja Nikačevića, AMSS je 2009. bio proglašen za najbolji klub u Evropi, a uspesi osnovaca iz Srbije na evropskim smotrama iz poznavanja saobraćaja, zasluga su tih i takvih radnika AMSS. Plate su s naturanjem Nikačevića od strane SPS-a drastično smanjivane radnicima, a enormno povećavane njemu i grupici oko njega, ne računajući nagrade, bonuse i milione eura koje su na raznorazne načine izvukli iz AMSS. Nije se, međutim, štrajkovalo zbog plata, nego za spas AMSS, isterivanje zla iz AMSS. To znaju svi u Srbiji, od kasirki i trafikanata, preko taksista, policajaca koji su bili ispred Vlade, do ministara u Vladi. Zna i predsednik Vlade. Pita se Jashim ili Jashm, želeći da bude obavešten, gde treba da bude upisan generalni sekretar. Ne sigurno u hor ili na balet, nego u državnu agenciju sa kojom je AN “veoma uspešno” poslovao. I na kraju, članstvo. Nije ono slabo zbog toga što nisu vredeli radnici, nego zato što je AN sve vreme govorio da je članstvo AMSS “go k….”

 50. ex sps, nikad sns says:

  Mirko Butulija se hvali okolo kako je on Vučićev rođak, kako se njegova supruga druži sa suprugom Nebojše Stefanovića, kako ga Kokeza štiti preko Andreja Vučića, Peruničići zbog C.Zvezde, a Vanja Udovičić po nalogu tople braće.

 51. Dragan iz G.Stražave says:

  Pročitati u istom ovom poglavlju tekst “Funkcioner SNS nasrnuo na očajnu majku koja je tražila humanitarnu pomoć”. Radi se o još jednoj naprednjačkoj “junačini”, bivšem prokupačkom radikalu koji, po ugledu na lidera njegove sadašnje partije, obećava, a obećanja gazi. Faca mu sve govori, a preziva se Đedović. Evo i ja sam ti “heroju naše opštine” spomenuo ime na internetu, pa dođi da pretiš i meni i mojoj porodici i videćeš kako ćeš se provesti.

 52. Mirkov drug iz NOB-a Slavko says:

  Premijer i predsednik države su čutanjem i okretanjem glave pred očiglednim malverzacijama u ovom i sličnim slučajevima, obeshrabrili sve one građane koji bi ukazali na kriminal u svojim sredinama, a takvih primera je u ovoj zemlji pljačkaških privatizacija i ostalih malverzacija, mnogo i previše. Teško da će i zakon o uzbunjivačima nešto promeniti. Ustali su advokati, prosvetari, studenti, ko je sledeći? Nezadovoljstvo narasta, narod se ućutao. Mislite vlastodršci o tome.

 53. Novinar iz N.Sada says:

  Uhapsili ovog našeg sugrađanina Borislava Novakovića zbog četiri miliona eura i to je u redu, ali ne privode pravdi tog Nikačevića zbog sumnje u prisvajanje, raznim malverzacijama, više miliona eura, samo u jednoj firmi, i indicija da je skratio državni budžet za ogromne novce. Čuveni list “Kurir” na tekst o hapšenju Novakovića, objavio je na desetine komentara “čitalaca” i gle čuda, baš svi zdušno odobravaju taj patriotski čin, uz opaske kako je prethodna vlast sve pokrala, kako je Vučić došao kao spas za opljačkani narod, kako će se predsednik Vlade do kraja obračunati sa kriminalom, korupcijom, tajkunima i slično. Ta, baš da vidimo. Uveravaju me beogradski prijatelji da su pitanja zainteresovanih o događanjima oko tog Nikačevića, zabranjena u skoro svim medijima i apsolutno se ignorišu. Pored Kurira, Informera, Blica, poznatih po “objektivnosti, nepristrasnosti, kritici vlasti”, ućutkan je (baš se pitam čime) čak i nedeljnik “Afera”, blizak vladajućoj partiji, koji je, u maju, objavio tekst pod naslovom “Hapse Nikačevića”. Mada informativna redakcija moje kuće, po mom sudu, radi profesionalnije od većine drugih redakcija u Srbiji, ne izveštavamo ni mi baš o svemu. Nisam stranački opredeljen i Pajtićev režim kritikujem podjednako kao Vučićev. Znam da je pojam “nezavisni mediji” utopija, ali se trudim da uvek, koliko mi dozvoljavaju, budem u interesu istine. I na kraju još jedan frapantan podatak za ramišljanje i analizu ko štiti ovog moćnika. Prekinuti su svi dovodi informacija o toj aferi čak i u novinskoj agenciji TANJUG, koju je, pre toga, kontaktirao, jedan od Nikačevićevih bliskih saradnika, sada na ključnoj funkciji. Ovo je pouzdana informacija koju su mi dostavili prijatelji bliski TANJUG-u. Svaka čast malobrojnima, uključujući ovaj sajt, koji se bore za istinu i pavdu, ali je bez šire medijske podrške, ovo izgleda uzaludan posao. Ne zaboravimo da su upravo novinari zaslužni za ostavku jednog američkog predsednika.

 54. Hadži Milentije says:

  Nije korektno što ste objavili ovakvu očiglednu provokaciju iza koje, najverovatnije, stoje oni koji su do svega doveli i koji su umislili da im niko ništa ne može. Koliko se osećaju moćni i nedodirljivi, potvrđuju i ove budalaštine koje, srećom, niko ne uzima za ozbiljno. Niko se ovde ne bori protiv režima i države, već protiv kriminalne družine kojoj je odavno mesto u samicama zatvora. Neka alah bude na njihovoj strani, a ovaj hrišćanski pravoslavni Bog iznad nas, sve gleda.

 55. Marijan Lovrijencic says:

  Ono sto se moze zamijetiti je da ovo nije prvi put da se stovanje ljudskih prava u Srbiji grubo krsi. Srbija i srbijanski politicari jos uvijek se ne mogu odreci tereta proslosti koji je kroz historiju pokazao svoju nepatvorenu genocidnost prema svatkome tko se ne oseca Srbinom, te pravoslavnim sizmatikom.

  Odnos prema zaposlenicima hrvatske nacionalnosti, te Rimokatolicke vjeroispovijesti je sraman, a o tome svjedoci primer Antuna Vraza, koji je sikaniran na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Pomenuti Antun Vraz, kao zaposlenik u AMSS PS Apatin, morao je, pod pretnjom otkaza, nositi obiljezja AMSS na kojima je jasno iskazan nacionalisticki natpis “Auto Moto Savez Srbija”, vise puta je od rukovodstva bio prinudjen slusat nacionalisticke pjesme iz Srbije, te konzumirati njihovu hranu i pice u lokalnim gostionickim objektima. Pri tom, kada se usprotivio, bio je privremeno odaslat u AMSS Valjevo, radnu ispostavu AMSS Osecina, koji je oduvjek poznat kao izrazito nacionalisticki cetnicki kraj, gde je pomenuti Vraz takodje bio vrijedjan na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, a samo zato sto je Antun Vraz bio ucesnik u Domovinskom ratu od 1991-1995. kao pripadnik HVO. Kasnije je pod Milosevicem bio optuzen za ratne zlocine, ali ga je sudsko vijece u sastavu Radic-Stamenovic oslobodilo takvih navoda.

  Ako se ova Vlada zaista zeli pokazati proEuropejskom i distancirati od mracne nacionalisticke proslosti, mora reagirati, te najstroze sankcionisati odgovorne za ovakve zlocine prema nacionalnim i vjerskim slobodama.

 56. Trajko says:

  Sve dok lideri drže jedni druge u šaci zbog ko zna čega sve i sve dok se plaše da ne isplivaju njihovi grehovi iz prošlosti, vrtećemo se u krug, okruženi sa svih strana kriminalom, korupcijom i bezakonjem, a uživaće i osećati se bezbrižnim i sigurnim razni tajkuni koji svima odraše kožu.

 57. Nikodinović says:

  Posle svega što se od aprila odigralo, prvi čovek koji se za sve pita u ovoj zemlji, ali sve i ne rešava, nije ispunio svoje obećanje. I ne samo to, nego je dozvolio upliv sumnjivih persona iz svoje partije, koje sve vreme šuruju sa bandom iz amss. Dozvolio je i da nekakvim fantomskim sastankom u Vladi i tobožnjom “normalizacijom odnosa u amss”, banda kupi nekoliko meseci vremena za konsolidaciju, glavnog bandita ušuška na sigurno savetničko mesto i obaveže se na nešto što nisu imali nameru da ispune. Sada nameću zvanična rešenja kojima lažu i obmanjuju da su ispunili sve zahteve. Može im se i rade šta god hoće. Ovo više nije teror, nego genocid jedne opasne grupe, koja ima logističku podršku od sns aparatčika. Banda bi žarko želela da je ovo konačno i završeno, ali strepi od svakog novog dana i svakih novih vesti. Nije završeno.

 58. Njegov kolega s fakulteta says:

  Večiti sam buntovnik, borac za pravdu i zbog toga proganjan od svih režima, počev od onog jednoumnog komunističkog, do ovih tzv. demokratskih. Jedinim pravim revolucionarom u istoriji smatram neponovljivog Ernesta Če Gevaru. Nikada nisam napustio svoje ideale, tvrdoglavo verujem u pravdu, slobodu i jednakost, ali godine i decenije prolaze, pa i pored večitog optimizma da će biti bolje, uviđam da su sve manje šanse da to doživim. Ovog lika poznajem iz studentskih dana, s tim što sam, za razliku od njega, diplomirao i to u vreme kad su postojali samo državni fakulteti i kad se znanje koliko toliko cenilo. Pamtim, sa gorčinom, njegovu izdaju nas studenata 1991. kao i sve potonje “akcije” u kojima je učestvovao. Posle 2000. godine, naivno sam verovao da mu nigde više neće biti dozvoljeno ni da prismrdi, a kamoli da rukovodi i zato sam frapiran saznanjem da je više godina bio nekakav generalni sekretar. Političari su svuda u svetu najgori soj ljudi, kod nas pogotovu, jer im ovde na ruku ide što nismo pravna država i što se ne poštuju zakoni. Gde se i poštuju, nisu isti za sve. Ipak, kad osete da su ugroženi, odnosno da im se ljuljaju položaji i funkcije, pustiće niz vodu i rođenu majku.

 59. O Nikačeviću i Butuliji says:

  Aleksandar Nikačević je 90-ih, kao doušnik DB-a (saradnik ili nešto više od toga nije mogao nikada da bude zbog tadašnje ozbiljne kadrovske selekcije u DB) “bio na vezi” sa Ratkom Butulijom koji je ostao poznat kao jedini sudija Ustavnog suda Srbije koji je na to mesto tada postavljen iako nije bio pravnik već ekonomista (…) Ratko Butulija je otac isforsiranog osrednjeg rukometnog reprezentativca Igora Butulije, i stric Mirka Butulije. Nikačević kao nekadašnji Ratkov poslušnik, doveo je za sobom u AMSS Mirka Butuliju sebi za idealnog potrčka.

  • Radenko iz Užica says:

   …Da nije bilo ustanka preko 700 radnika (potpisi predati u Vladi) iz celog sistema AMSS u Srbiji protiv nedomaćinskog poslovanja ili bolje reći pljačke i bahatosti AN, čime je AMSS doveden do bankrotstva, ne bi ni došao taj njegov potrčko na funkciju predsednika, posle neviđene farse, u režiji Nikačevićevih i Butulijinih drugara. Umesto da bude zahvalan, on stare radnike ponižava i svojim postupcima tera iz AMSS, a svog mentora drži kao savetnika, uz sve privilegije koje je imao. Videćemo samo dokle će tako moći da opstanu obojica i dokle će ovo moći ovako da funkcioniše.

  • Krajger says:

   Za tvoj info Ratko je venčani kum A. Nikačeviću.

 60. Slobodan.N says:

  Ovde ljudi dolaze da bi se verovatno takmicili u besednistvu… Ne kapiraju koliko je situacija alarmantna i ozbiljna. Ovi ljudi moraju pod hitno da se nadju iza resetaka za sve ono sto im se srecom nije pruzila prilika da urade na rukovodecim mestima.

  • Darinka says:

   …čekaj malo, pod hitno da se nađu iza rešetaka za sve ono što im se srećom nije pružila prilika da urade na rukovodećim mestima?! Zašto da se nađu iza rešetaka ako im se srećom nije pružila prilika da urade na rukovodećim mestima? Čijom srećom? Šta je pisac hteo da kaže? Jel da se svi oni preventivno pohapse kako ne bi ometali ove u pljačkanju i otimanju. Ma da, treba pohapsiti sve radnike, šta oni bre hoće!?

  • Slobodan J. says:

   Da da, u pravu ste imenjače. Nikačević je samo osujetio opasnu neformalnu grupu kriminalaca, neradnika, terorista i parazita, koji su hteli da preotmu amss! Zato je uzimao i sklanjao milione eura iz amss da bi bili na sigurnom i da ih ne bi opljačkala ta opasna neformalna grupa kriminalaca, neradnika, terorista i parazita.

   • Slobodan.N says:

    A sta ako su svi oni u talu i Stanko Trivic i Slobodan Macara ili kako se vec preziva i taj Nikacevic pa su svi sad srecni i zadovoljni negde na Bahamima cekaju novu godinu a mi gladni i ne zadovoljni zatvorenici ausvica sedimo na vetrometini.

    • Boro iz Knina says:

     Ko je s kim bio u talu, utvrdiće se, kao i ko je odustao, a ko nije od krivičnih prijava. Nije korektno spominjati imena dok se stvar ne okonča. Da su mnogi puni ko brod, jesu, ali da su srećni, teško ako žive u stalnom strahu da će biti pozvani na informativni razgovor, a posle… Neki su tamo već bili. Teško da će čekati na tim Bahamima novu godinu. A i sedenje na vetrometini može dovesti do ukočenosti. Treba li čekati egzekuciju dželata kao u Kragujevcu, nad hercegovačkim i dalmatinskim jamama i na drugim mestima?

 61. Sale says:

  KUM INTERNATIONAL DOO, SIN PROJEKT DOO, SRBOEXPORT KONCERN DOO OBRENOVAC, DIGNITAS DOO, ETERRA DOO, samo su neke od firmi preko kojih se izvlači novac iz AMSS, najviše iz AMS Osiguranja, po istom SPS sistemu kao Perčević iz Dunav Osiguranja.

 62. Ljubomir Petrovski says:

  Jedan te isti covek je i radenko iz uzica i darinka i ekrem…. Da se necete mozda potpisati i kao Misa ili Kiza iz Vince… dodjete ovde sa ciljem da zavadite ljude? Koliko ste placeni za to? Dokle vise lazi

  • Darinka says:

   Šta si ti leba ti, neki Šerlok Holms?! Odgovorila sam samo na komentar potpisan sa Slobodan N i svoj identitet ću potvrditi ako bude potrebno na mestu gde treba, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću. Sa ams nemam dodira, osim što tamo imam nekoliko dobrih drugarica koje su stradale u borbi za pravdu i istinu i sad nemaju od čega da hrane decu. Ni sama nisam u mnogo boljoj situaciji, jer radim fizički posao za 25000, ali ih ne ostavljam na cedilu. Koliko si ti plaćen da izigravaš nečijeg drvenog advokata? Šta je laž, a šta istina, utvrdiće se, nadam se, uskoro.

 63. ISELJENIK says:

  Trošenje nemilice na sve strane, obavezne rezerve na minimumu, pad prodaje, višak zaposlenih koji nemaju više gde da sede, glomazan vozni park, desetine direktora, šefova, menadžera, savetnika sa astronomskim primanjima, milionska sponzorstva i donacije po nalogu, napumpane fakture, korporativne obveznice, fiktivno zaposleni, putovanja, kartice, automobili… Gde je to, nemoguče da ima u Srbiji!

 64. Anonymous says:

  Dobro vece obicnim gradjanima i svima onima koji su slucajno procitali ovaj clanak.
  ,,Nista nije onako kako izgleda i sve je onako kako jeste.”
  Ljudi koji su sastavljali ovaj tekst sastavljaju i ove komentare ispod.
  To su ljudi koji su radili ili bili povezani sa AMSS-om
  Radi se o ljudima koji se zbog svojih bahatosti i onosa prema poslu nisu nasli na rukovodecim mestima. Ti ljudi se ponasaju kao deca posle raskida ljubavne veze, bilo je super dok je trajalo. A kad je prestalo pricaju ruzne stvari o svom partneru… Ljubomora ili zavist?
  Sa takvim ljudima ne mozete razgovarati, urazumiti, naci zajednicki jezik
  Takvi ljudi ne traze logiku u stvarima i desavanjima, takvim ljudima je ovo sport…
  ….Takvi agenti haosa jednostavno zele da gledaju svet kako gori.

  • PARTNER says:

   kad vec spomenu partnere, jel nas zbog ljubomore i zavisti reketiraju od 2009. i duguju nam para i para? Ovo je terminologija poznata iz najcrnjeg perioda SPS-a i JUL-a SNAGE HAOSA I BEZUMLJA! Tužbe se krčkaju u sudovima.

 65. Nemanja says:

  Uvek se nađe neki Anonymous Poltronus. Nauka ga prepoznaje kao fenomen u ljudskoj vrsti. Takve persone su, u pokušaju da pomognu svom nadređenom koji ga hrani, spremne na sve. Bez obzira na vek i okruženje te spodobe su tu negde, oko nas. Žive i izgledaju potpuno isto kao i vi. Nažalost, kao i za mnoge druge patološke poremećaje, nauka nema utvrđene uzroke. Pretpostavlja se da takvo stanje duha i karaktera započinje još u ranom detinjstvu. Gde i kako majka pogreši, još uvek je nejasno. Postoje čak i teorije da problem nastaje pri samom začeću ili u embrion fazi.
  Kada Anonymous Poltronus postane svestan sebe i okoline, shvati da je drugačiji. U obdaništu otima tuđe igračke, u školi ga izbegavaju, drugove nema, a ljubavni život mu direktno zavisi od imovine i isključivo je u kontaktu se devojkama lakog morala i iz rasturenih porodica.
  Lečenje je dugotrajno i teško. Preporučuje se Pribojska banja i topla kupka, a najbolje rezultate pokazuje potpuno zatvoren tretman u specijalnoj ustanovi u Požarevcu. Naravno, prva pomoć se uvek može pružiti i u Bačvanskoj ulici u Beogradu.
  Savet za Anonymous Poltronusa je da posluša doktore. I nemojte imati bojazni ako oni po vas dođu bez belog mantila. Moguće je budu u civilu ili u plavim odelima. Ponekad koriste bela, ali i plava vozila za transport. Ne bojte se. Samo pođite sa njima.

 66. Advokat iz Niša says:

  Poštovani prijatelji, želim samo malo pažnje i molim da ovo shvatite ozbiljno. Verujte da ne govorim napamet, već na osnovu saznanja i argumenata. Zamoljen sam da ovo iznesem od ljudi iz unutrašnjosti koji su na ivici egzistencije, od kojih mnogi više nemaju od čega da hrane porodice. Elem, možda je ovo samo nagađanje i špekulacija, ali postoje osnovane sumnje da imovinu odnosno nekretnine amss širom Srbije žele da otudje, privremeno ili trajno, a ono što ne donosi veće prihode, da zatvore. Spominje se izdavanje privatnicima na 10 godina i drugi aranžmani. Pored Beograda, u pitanju su baze na glavnim saobraćajnicama i u gradovima, sa pratećim objektima, kao što su servisi i radionice, tehnički pregledi, gasne pumpe. Ima indicija da je u igri i baza kod Vuka, na koju je odavno, pre štrajka, bačeno oko. Hoće li onda biti korigovan broj radnika u bazama na onaj koji odgovara privatnicima, ili će neki biti otpušteni, a neki prebacivani u nekakve iznajmljene objekte? Dobar primer te prakse je objekat u ulici Tabanovačka u Beograd, čiji gazda, blizak menadžmentu, ali i vladajućoj partiji, svakog meseca ubira pozamašnu kiriju. I najzad, da li je prisvajanje imovine auto moto klubova i društava po Srbiji tokom petogodišnje vladavine Nikačevića i Miloševića, potpomognutih nekim ljudima iz organizacije, bila priprema za ono što im se sada, kako izgleda, ukazala prilika da čine? Hoće li se konačno nači neko da spreči rastakanje organizacije od opšteg nacionalnog i medjunarodnog značaja, sa tradicijom dugom 93 godine?

  • Radnik says:

   Ko će se sada naći da spreči rastakanje nacionalnog automobilskog kluba?
   Možda premijer kome smo predali potpise i matične brojeve skoro 70% svih zaposlenih u sistemu AMSS.
   Možda dr Nebojša Stefanović, koji je postavio Predraga Đurđeva za generalnog sekretara?
   Možda Mirko Butulija koji je još pre dve godine plaćao virtualno zaposlenog Đurđeva?
   Možda krivično osuđivani, prijatelj Nemanje Đorđevića i Nikačevića, privremeni upravnik i direktor Stojke?
   Možda Slaviša Kokeza, kum Andreja Vučića, a prijatelj Mirka Butulije i direktora Stojketa?
   Možda novinske kuće i mediji koji su dobro plaćeni kroz model reklamiranja AMS Osiguranja?
   Možda dobri advokati, koji ni sami sebi ne mogu pomoći?
   Možda Spajdermen?
   Možda Američka ambasada?
   Možda Putin, bez Južnog toka?
   A možda ipak najbolje mi sami? Ja mislim da je to jedino realno. Kad i kako, biće svima javljeno. Uskoro.

 67. Svet duginih boja says:

  Za Predraga Đurđeva i Jovicu Miloševića je u SNS-u poznato da su mnogo puta, bratski istrpeli i primili niske udarce s leđa, pogotovo ispod pojasa. Naravno, sve se žrtvujući u korist i po nalogu stranke. Oni se i sada svojski trude da opravdaju poverenje ukazano im od Aleksandra Nikačevića i Mirka Butulije, koji su odmah prepoznali sav njihov moralni kvalitet i potencijal. Naravno, opet se žrtvujući, nikako drugačije, nego u korist i po nalogu stranke.
  I sad neko o ovakvim ličnostima ima da nešto još da kaže?

  • Vojo says:

   Onaj za koga je AV rekao da su mu poznate sve njegove kriminalne radnje i za koga visoki funkcioneri SNS govore da će biti uhapšen, sada ukazuje poverenje sitnim članovima SNS. Sve je ovde naopako i nenormalno. Puna su vam premijeru i predsedniče i prepuna usta borbe protiv kriminala i korupcije, ispljunite konačno taj bućkuriš da vam ne pripadne muka.

 68. Kum says:

  Što duže odstojiš u protestima pred Vladom (ne tražeći pare, nego suzbijanje kriminala), veću nepravdu od kriminalaca, zaštićenih od te iste Vlade, kasnije doživiš. Svi oni, pa i glavni, deklarativno su protiv kriminala i korupcije, ali im nisu mrske njihove pare i radna mesta na koja su uvalili sve svoje nezbrinute “eksperte”. Srbija je ovo brale!

 69. Службеница says:

  СНС нам је разбуцао фирму и у њој задржао и заштитио СПС криминалце.

  • Miroslav says:

   Svi kriminalci koji sa zlom namerom pokusavaju da uniste ovu domacu firmu, bice razbucani, gde ih pored “noge” cekaju i tuzbe, a AMSS ce ostati zasticen.

 70. Analitičar says:

  Nažalost, ono što su naumili, počinju da ostvaruju, a to je privatizovanje AMSS. Zato se organizacija od nacionalnog i međunarodnog interesa koja je 93 godina uspešno radila, sistematski uništava od 2009. godine, kada je SPS nametnuo Nikačevića. Nikačevićevci su sada pojačani naprenjacima da se dovrši posao, u obostranom interesu. Pošto znaju da kod udruženja građana nije moguća klasična privatizacija, iznalaze se različiti modeli kao što su iznajmljivanje na 99 godina i sl. AMSS se rastače, Nikačeviću i njegovim ljudima na čelnim mestima u AMSS niko ništa ne može, radnici ostaju na ulici, a biznismeni i tajkuni zadovoljno trljaju ruke. Bravo premijeru Vučiću, čestitamo. To je vaša beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije.

 71. Clan says:

  Kad su me slepali pre nekoliko dana, pricao s vozacem i on mi rece da je nalog dobio od sina pevaljke kojeg je zaposlio decko njegove keve, ortak od ovoga sto su strajkovali zbog njega. Kaze da taj mamin sin nema blage veze s poslom, postavili ga za sefa i pametuje ljudima koji su tu radili dok on nije ni znao za savez. Posto sam pratio celu situaciju od pocetka i znam ovog pribojca i sve njegove marifetluke, pitam vozaca sta bi na kraju, jel skinut. Kaze mi kobajagi skinut a i dalje tera sluzbenog rendza rovera i vidjaju ga svaki dan. Pitam vozaca sto se ne pobunise svi protiv bagre. Kaze bili blokirali ulicu sa svim kamionima dosli iz cele Srbije, ali ih izdao direktor novovarosanin, koji se prodao pribojcu i drugom novovarosaninu. Izgleda, pojeo vuk magarca. Clan sam neprekidno vise od 20 godina i uvek sam bio zadovoljan uslugama. Posto je amss udruzenje gradjana i clanova, zainteresovan sam da on i dalje uspesno radi, ali prema onome sto sam cuo od ovog vozaca a i na drugim mestima izgleda da tu nisu cista posla. Mozda je vreme da se mi clanovi obratimo nadleznima.

  • SPORA PRAVDA says:

   Čemu ta priča u šiframa? Reci brate lepo srpski, jasno i glasno, da te svi razumeju:

   – pevaljka = Ana Bekuta (ex Nada Polić iz Pribojske Banje),
   – sin od pevaljke = Igor Polić,
   – dečko njegove keve = Milutin Mrkonjić SPS,
   – Pribojac = Aleksandar Nikačević (preciznije iz Pribojske Banje),
   – direktor Novovarošanin (iz AMSS GSPI) = Bogoljub Cvetković (zvani BOBIŠA ili brka)
   – drugi Novovarošanin = Vučeta Mandić, Gen. direktor AMS Osiguranja,
   – (…)

   • Bivsi radnik Preduzeca says:

    Nedostaje tu simovic branko koji iako je covek iz organizacije, priredio je ljudima pakao slizao se sa nikacevicem i milosevicem. Vec je bio na info razgovorima u policiji. Mada je sva dokumenta dok je bio na funkcijama potpisivao, svaljivao je svu krivicu na nikacevica. Nadam se da ce ga pravda stici i da ce dobar deo penzionerskih godina provesti iza resetaka.

   • Stici ce ih pravda says:

    Auuuu, kakva elita! Sa ovim kremom je budućnost svetla. Samo, ima i treći novovarošanin, jer je brku cvetkovića nasledio isto novovaroški brdjanin.

 72. Dipl Mr Dr says:

  U dobro obaveštenim krugovima, uveliko se priča da je pored Mirka Butulije, i Predrag Đurđev predmet istrage u vezi sa sumnjivim sticanjem diplome fakulteta.

 73. Ko preživi pričaće says:

  U dobro obaveštenim krugovima, uveliko se priča da je Predrag Đurđev član masonske lože i da radi za englesku obaveštajnu službu. Zbog toga je morao biti smenjen Aleksandar Stefanović koji je u sprezi sa bugarskim obaveštajnim krugovima. Slobodan Macura, koga je daleko pre njega smenio Butulija (on radi za državu, inače ne bi bio tu), bio je u sprezi sa Bogićevićem i tkzv vladom Kosova i namestio je igru Nikačeviću, koji je radio za kineze preko Mire Marković, a u talu je sa francuzima preko Žana Toda u raspoređivanju novca iz fondova. Privremeni upravnik Stojić je vezan za SPS više nego Ivica Dačić i za koga je oprao sve što se da oprati. Đurđev je inače rešio da se povuče u martu i da ode da se bavi diplomatijom u americi, a Nikačević da se vrati i za svog zamenika postavi Jovicu Miloševića, brata od strica Marka Miloševića (koji će se vratiti za finansijskog direktora). Pošto su sada razdvojene funkcije, generalnog sekretara i predsednika koji treba ponovo da bude Nikačević, novi generalni sekretar će biti stari Stanko Trivić.

  • Ma sta sve naprica? says:

   Predaleko “ko prezivi pricace” ode! Mozda ce nikacevic biti predsednik ali udruzenja zatvorenika, robija ga ceka kad tad. Stojic i braca milosevic su vec sada proslost. Odakle da se djurdjev povuce kad nije ni postavljen nego izigrava gen.sekretara. Doveli ga sns-ovci da zataska kriminalne radnje bandita, a onda oni da zasednu i grabe dalje. Malo je cudno izabrano vreme za ovakve insinuacije i za blacenje nekih ljudi, a da li se to radi smisljeno, videce se uskoro.

  • Sedim u loži Marakane,ložač says:

   Ma šta vi čoveče sve napričaste, a sve “iz dobro obaveštenih krugova”!? Jel to pokušavate da razvodnite i još više zamutite potpuno čistu i jasnu situaciju? Da nisu u pljačku i otimačinu amss, pored sns, sps i masona, umešani i Vatikan, NATO, CIA, žene u crnom, vehabije………? Vama je do zabave i zafrkancije, dok ljudi nemaju više od čega da prežive, a želeli su samo da spasu svoju firmu od opasnih, alavih i na sve spremnih kriminalaca. Dok se nikačević ne privede pravdi zbog pljačke amss i države, a njegove podguzne muve ne odstrane, kao bolesno tkivo, iz amss, mira neće biti. Nema tu mnogo filozofije.

   • Verica says:

    90% od onoga sto je covek napisao je tacno. Nikacevic sprema da ismeje sve nas i da se vrati na velika vrata sa svojim delegatima i kupljenim Stankom, Kolasincem, Galetom, Vujom….I ko mu sta moze? Ismejace i nas i drzavu i one koji je vode.

 74. Neangažovani štrajkač says:

  Suvišno je više pominjati povezanost vlasti i kriminala u AMSS (dr Stefanović, Kokeza, Đurđev, Nemanja Đ, Nikačević, Butulija, M.Milošević…) Ovo je Auto-moto savez, ali čiji? Srbije. Znači kako je u Srbiji, tako i u AMSS. U istim smo fekalijama koje isplivavaju, smrde i dave. Ko uspe od mlađih da utekne sa pasošem, srećan mu put. I ne okreći se sine.
  Idu teški dani. Potrebno je mnogo vremena da snaga argumenata pobedi argument snage. Mi ga imamo sve manje.

  • Ex član SPS-a says:

   Mislite “dr” Stefanović? Inače najgore reči za svog partijskog druga Nikačevića koriste Ivica Dačić i Branko Ružić, o njemu govore sve najgore. Lider socijalista se na svaki pomen Nikačevića uzvrpolji i zajapuri. Mnogi u stranci su predsedniku predlagali da se otarasi takvih kao što je ovaj, ali ga se izgleda Ivica plaši. Pratio sam s pažnjom mnoge afere, pa i ovu i na osnovu svega viđenog i učinjenog, vrlo je verovatno da se Nikačevića plaši i bivši PPV, a sada PV.

   • Radnik says:

    AMSS je otet i opljačkan, a “beskompromisni borac protiv kriminala i korupcije”, koji je, ničim izazvan, rekao da su mu poznate sve kriminalne radnje nikačevića i da, kako je rekao, u celoj aferi ima i njegovih ljudi, obećao je radnicima rešenje situacije i……………..pocrkaše ljudi od njegove “pomoći”.

 75. BS says:

  NEMA POVLAČENJA – NEMA PREDAJE AMSS!
  https://www.youtube.com/watch?v=Fonj5cYNTho

  • BS2 says:

   Nažalost, ni hiljadu Beogradskih sindikata ne može pomoći da se oslobodimo ovakvih “ljudi”, međusobno povezanih i uvezanih, koji znaju sve jedni o drugima i međusobno se štite i pomažu, jer vrana vrani oči ne vadi. Vučiću, Nikoliću, govorili ste da je obaveza svakog građanina i radnika da ukaže na kriminal i korupciju. Jedno od predizbornih obećanja bilo vam je beskompromisna borba protiv kriminala. I šta je sad? Izračunajte broj prevarenih radnika amss u Srbiji, pa dodajte članove njihovih porodica, prijatelje, kumove, rodbinu. Dodajte penzionere, prosvetare, zdravstvene radnike, gladne i opljačkane, one koji su ostali bez posla i prihoda, dok vi zapošljavate na desetine hiljada svojih partijskih kadrova. Neki “ugledni” član sns je neprikosnovenom vođi verovatno u jednom trenutku rekao – što mi da se zameramo tom nikačeviću kad tamo možemo da uvalimo koliko hoćemo svojih ljudi i izvlačimo para i para. I naravno da su nikačevićevci koji su ostali nedirnuti za težak kriminal i još nagrađeni, udarili svom snagom na pobunjenike, koje su deportovali u logore i sad ih izgladnjuju i muče do smrti. Kad precizno izračunate koliko ste, ovakvom politikom, ljudi u crno zavili u celoj Srbiji, za toliko stotina hiljada glasova ćete “kalirati” na sledećim izborima, kojih će biti možda i ranije nego što planirate. I naravno da NEMA POVLAČENJA I PREDAJE AMSS, makar nas sve pobili i koračajući preko naše krvi doveli još Đurđeva, Jovica Miloševića, Darka Obradovića, Itana Raković i drugih vaših poslušnih članova kojima komanduju nikačevićevci Mirko Butulija, Dejan Stojić, Vučeta Mandić, Marko Milošević, Branko Simović i ostali. Bravo premijeru, čovek ste od reči!

 76. Jovica Maričić says:

  Pogledati na ovom sajtu i tekst NAPREDNA KORUPCIJA, kako Vučićev funkcioner potkupljuje ljude u Lučanima, mada je i bez toga sve odavno jasno.

 77. Lovac says:

  Ma čim padne sneg i zverke pokažu trag, lovci će za tragovima i eto divljači u kavezu. Kad bi se zezali! Obećanja, ludom radovanja? A možda i svi uskoro budu iznenađeni. Čuda se dešavaju. Dogodine više nije daleko.

 78. Radnik says:

  Sta vam je ljudi, sto ste se ucutali? Niste valjda klonuli duhom, predali se i pomirili da su nadvladali i pobedili kriminalci? To sada tako izgleda, ali niko od otimaca saveza ne bi se usudio da garantuje da ce tako ostati. Cekaju ih teski i neizvesni dani. Cekaju i nas, ali mi bar ne strepimo da cemo izgubiti slobodu. Glavu gore, ne moze ovo dugo.

 79. Radnik iz Ruzveltove says:

  Nad nama svakodnevno vrse mobing, prete nam, smanjuju plate, unistavaju i urusavaju ceo sistem. Doveden je za gen. sekretara neki koji ni predsednik skupstine stanara ne bi mogao da bude, nikacevic i butulija voze se dzipovima od preko sto hiljada eura, renoviraju kabinete, trose nemilice na reprezentaciju, podmiruju visemilionskim iznosima sportske klubove, daju enormne sume za stranku, a nama govore da mora da se stedi. Olosu i bagri koji su zaseli 2009. i uzimali koliko su hteli, sada se priduzio jos gori olos i bagra. Oterali su nam kolege i koleginice s kojima smo radili godinama. Uskoro odlazim, ali bez obzira na to, nisam mogao vise da cutim kao vecina mojih kolega, starih radnika. Mi smo radili s nadom se da ce se oni ispred vlade izboriti za promene, ali to sad niko ne sme da prizna. Bez ljudi na ulici, ne bi bilo ni tog butulije na celu, a on sad gazi te ljude. U sta smo se to pretvorili? Grize me savest i razjeda mi dusu. Bruka i sramota, blage su reči. Bio nekad jedan amss.

  • Mirjana says:

   Koalicija na nivou sps (nikacevic, butulija, djordjevic, stojic…) i sns (kokeza, djurdjev, janjic, milosevic, rakovic,…) i te kako funkcionise jer to neko tako hoce. Cekamo rekonstrukciju, apsenja i pravdu. A dotle budimo pametni.
   Dokle god prema gen. sekretaru budemo radili kao opozicija, nemamo se
   boljem ni nadati. Sta god mi mislili, svidjalo se nama ili ne, on je
   jedini koja predstavlja SNS, a Vucic upravlja svime (iako i on ne bi
   mogao da upravlja isto kucnim savetom). Sila Boga ne moli. Razgovarajmo.

 80. Nova says:

  Svim strajkacima zeli srecnu novu godinu i da se sto pre i sto bolje snadju na nekom novom poslu.

 81. AMSS CMV says:

  A šta voze Stanko, Đurđev, Vuja, Kolašinac, Bobiša, Gale…….?
  Osim što vozaju radnike?

  • AMSS CMV says:

   Vi iz CMV ste poslednji koji bi nešto trebalo da komentarišete. Voza nas sve zajedno godinama i vaš direktor, čovek za sve režime, tj. sekretare.

   • Ljubinka says:

    Stanko Volvo, Bobisa Mercedes, Kolasinac i Gale nove Skode, a Djurdjeva vozi u svom krilu Jovica M. Spavate li mirno Stanko, Kolasinac i Gale?

    • Ljubinkin prijatelj says:

     Spavaju Stanko, Kolasinac i Gale u svim pozama, jer su iza i iznad njih Nikacevic i Butulija. E, a da li je mirno ili glasno, zavisi od obostranih uzbudjenja

  • Merlin says:

   Pa kako šta voze? Đurđev voza Jovicu, pa i Jovica onda pomalo voza Đurđeva, pa se onda opet zamene. Pravi vozić!

   • Gomora says:

    Đurđevu je Franja Udovičić omiljeni drug u partiji. A, Stanko, Vuja, Kolašinac, Bobiša, Gale? Oni su kod Nikačevića i Butulije u voziću, a svrate i do Jovice i Đurđeva! Još da nađemo sa kim se drpaju Stojke i Simke, pa da bude sve praznično. hahahaha…. Bobiša češka prdsednika i sekretara brkovima.

   • Sodoma says:

    Sto su pedercine,to je njihova licna stvar i njihov izbor, ali sto zbog svih nih pocrkase ljudi, nece proci tek tako.

 82. Zalosna majka proteranog says:

  Pa baš na vreme ti je proradila savest! Pitaj svoje nikačevićevske poslodavce zašto prave razliku i među decom, pa za decu proteranih iz, kako kažete, Aušvica nema ni novogodišnjih poklona. Poslušali su preporuku premijera, koji ne ispunjava obećanja, da se štedi, ali to nisu primenili na sebi, već na proteranim osuđenicima. Nemate vi ni duše, ni srca, ni kičme, ni savesti i nema šta da vas grize. Vi ste sluge i poltroni kriminalaca. Oni koji su preko 20 i 30 godina pošteno radili za amss i koji su bili spremni sve da daju za svoju firmu, sada su oterani i osuđeni na propast od strane kriminalaca. Tvoje bivše kolege jure zbog dugova za kiriju, struju i komunalije, pomažemo im koliko možemo mi sa smanjenim penzijama, deca im se smrzavaju i gladuju, dok vi ponizno služite ološu koji i dalje pljačka i otima. Sram bilo i tebe i tvoje kolege koji ste čekali da vam drugi oslobode firmu od kriminalaca. Dobro je što, kako kažeš, odlaziš, jer ne znam kako bi ljudima pogledao u oči kad jednog dana ovome dođe kraj. A taj dan će doći. Ne može ološ doveka da otima i pljačka ono što su generacije decenijama sticale.

  • Lazar says:

   Majko, nemoj da se ljutiš, al nije tvoj sin kriv. Ti si kriva što si ga tako vaspitala. Želim ti dobro zdravlje i dug život, a da je više takvih majki i sinova, ološ bi se teže popeo na vlast.
   Samo valjda znaju, ko se popne, mora i da siđe.

 83. Sokace says:

  Priča se po gradu ali i po njihovim selima da Nikačević, Butulija i još neki pojedinci iz te ekipe, vole da se u javnosti pokazuju s oružjem. Onako, sve kao spontano i slučajno, al da se vidi!
  Kompleksi? Strah? Nemirna savest?

  • Inspektor says:

   Nadam se da ce sluzbena lica s oruzjem uskoro obojici oduzeti oruzje i celu ekipu privesti da objasne mnoge stvari. Nemojte napadati ovde mene i moje kolege koji savesno obavljamo svoj posao. Sve se odavno zna i da se ja i moje kolege pitamo, taj koji se mnogima zamerio i koji misli da mu niko nista ne moze, odavno bi bio uhapsen.

 84. Analiticar blizak vladi says:

  Uskoro SPS ispada iz ove koalicije u AMSS, jer kad je premijer saznao sta su mu radili iza ledja sledbenici Nikacevica, kojeg inace “obozava”, bio je van sebe. Dakle, Nikacevic i svi njegovi ljudi bice pocisceni zauvek iz AMSS. Samo je pitanje dana kada ce se to desiti.

  • Analiticar blizak amss says:

   A šta ćemo sa premijerovim sledbenicima? Da li i njih “obožava”? Da li je bio van sebe kad je čuo da je gen.sek. Đurđev bio godinama zaposlen kod Nikačevića sa platom od 73.500 dinara, a nije znao ni gde je zgrada? Da li je bio ljut kad je čuo da je iz “doktorovog” kabineta ispuzila Itana Raković, isto tako “zaposlena” u AMSO i uletela u fotelju direktora Ace Stefanovića? Naravno, kabinet je odmah renovirala i pozvala Nikačevića na “useljenje”. Da li su čuli u Vladi pa da prenesu premijeru, gde se sada nalaze legende AMSS i ko su im rukovodioci? Da li je premijer svestan da mu se dva ministra, zajedno sa Nemanjom Đorđevićem svojski trude da zaštite Nikačevića? Da li mu se kvari raspoloženje kad čuje da smeju i hvale po noćnim klubovima da su smotali jadnog Vučića i napravili kombinaciju veka sa AMSS?
   A pitanje svih pitanja je da li premijer zna da mi znamo da on sve zna? Kako? E to sam siguran da ne zna.

   • Analiticar analiticara says:

    Koji su ti ministri? “Doktor” i Franja Udovicic? Kazi javno i ne izvrci sve na politicku pricu u korist DS, radikala, dveri i ko zna koga ko ti je mio. Dosta mi je vise vas takozvanih analiticara. Ovde je kriminal u pitanju, a niko da dadne kljuc da se pohapse lopovi. Koji je to dogovor za kombinaciju veka? Kazi ako znas pa da slomimo vrat vise tom olosu. Gde su tuzioci, gde je policija? Sta analizirate? Analizirajte malo koliko smo osiromasili mi radnici AMSS, analizirajte kako da iznesete dokaze koji ce staviti Nikacevica iza resetki. Analizirajte u kakvim su poslovima oni koji stoje iza Butulije i Djurdjeva, analizirajte koga zastrasuje i reketira Stojic. Analizirajte sta je radio Simovic. Analizirajte kakvi su interni dogovori Stanka, Kolasinca, Vuje, i drugih sa Nikacevcima za svoj cef, a protiv nas radnika. Muka mi je od vas i praznih razbibriga pijanih razglabanja. Dajte dokaze koje imate da resimo vise mucno stanje ili umuknite. Ova firma je i propadala zato sto dok su lopovi krali, analiticari su analizirali strategiju i politicku situaciju! PUUUUU

    • Analiticar analiticara says:

     Bez namere da se ovde raspravljamo i svađamo jer za to nije vreme, ali o čemu vi čoveče pričate?! Kakvo izvrtanje u korist DS, radikala, dveri? Kažete “a niko da dadne ključ da se pohapse lopovi”, kao da ne znate da jedan i jedini ovde o svemu odlučuje. O svemu, pa i o sudbinama ljudi, koje je u slučaju amss zavio u crno. Rekao da zna za sve kriminalne radnje AN, da nažalost ima u celoj priči njegovih ljudi, ali obećao pravično rešenje. Obećao i nije ispunio obećanje. Bilo je od sredine aprila 2014. više prilika da se “slomi vrat” ološu, ali to nisu dozvolile vođe. Mada se ispostavilo da uopšte nisu naivni, naivno su verovali da se protiv bagre, ološa i kriminalaca može pravnim sredstvima i mirnim putem, umesto da se koristi njihovo oružje. Kad su uvideli da se ne mogu boriti protiv kriminalaca tog kalibra, priklonili su im se, a radnike izdali, nema tu mnogo filozofije i analize. Ne treba generalizovati stvari, policija radi i u njoj ogroman broj ljudi savesno i odgovorno obavlja svoj posao, ali samo do mere koju odredi “doktor” Stefanović, kojim, naravno, diriguje neprikosnoveni vođa. Da smo u Italiji, tačnije na Siciliji, da se ne reaguje na aktivnosti mafije, pa da se upitate “šta rade tužioci”, ali kad se neko to upita ovde, kao da nije svestan gde živi. Nije potrebna nikakva analiza, sve je jasno, a dokazi su deblji od Marksovog “Kapitala”. Otkrili ste Ameriku da je ovde kriminal u pitanju! Muka je svima više i od ovakvih koji postavljaju pitanja kao da su pali s Marsa ili prespavali ceo ovaj mučni period. Prijatelju, kad umuknemo, neće nas više biti pod kapom nebeskom. Izvesno je samo da nema predaje, što nije fraza nego gola istina.

     • M says:

      Necu o imenima postenih ljudi. Jesi li iz Merlina? Ja sam ispod Beograda. Treba da postavimo neki email, pa da iskordiniramo akciju. Nece se ovo samo resavati, niti ce da mogne ovako stanje ako svi ustanemo ponovo. Onaj olos izdajnicki od Trivica, Kolasinca, Bobise, Vuje, i drugih raspalih prodanih dusa, smatram da su pod direknom komandom Nikacevica. Daj da se onda dogovorimo i izglasamo koji nas to predstavlja pa da se postavimo ozbiljnije i pametnije nego samo pisemo. To vazi za sve radnike. Hocemo li?

      • naravno says:

       Naravno da hocemo na užas kriminalaca i njihovih poltrona koje su kupili. Malo sam niže od Beograda, ali stižem sa oko 30 do 50 ljudi čim stigne poziv. Nećemo dušmanima otkrivati strategiju, ali dan raspleta je blizu. Pa kom opanci, kom obojci.

       • ljudski sljam says:

        Pozvala Nikačevića na useljenje, a o njemu govori da je okoreli kriminalac kojem je mesto u zatvoru, da joj se povraća na pomen tog lika. Njeni partijski drugovi Jovica Milošević (nosač torbe Djurdjeva) i mladjani Darko Obradović, koji se proslavio “obaveštajnim radom” u EPS-u, takodje o svojim SPS-ovskim poslodavcima u AMSS pričaju sve najgore i navodno jedva čekaju da ih se reše.

 85. Neko s one strane says:

  Ne uzimajte zdravo za gotovo jer nije definitivno, ali se suska da je na spiskovima za raskid ugovora o radu iz ams osiguranja i amss za sada 10 do 15 radnika, iz agencije 3 do 5 radnika, takodje za sada. Kako se prica, broj radnika planiraju da koriguju i u cmv, kao i u nekadasnjoj gradskoj sluzbi. Prema gruboj proceni, reorganizacijom kako to zovu, iz osiguranja, agencije, cmv, amss i nekadasnjeg preduzeca ukljucujuci baze i zavisna preduzeca, planiraju da otpuste 200 do 250 ljudi. Jos da vam kazem da sam sve vreme ovde znam sta se radi kakva prljavstina se natalozila i pitam se dokle ce ovako. Cini mi se da je sve ovo postavljeno kao kula od karata stoji na klimavim nogama i nema sanse da se ne strovali. Glavni koji su, po meni, doveli do ovoga i dalje su tu i rukovode, a kad se pojave Nikacevic i Butulija, drhte od straha Stojic, taj generalni i svi ostali. U zgradi amss ciji svaki pedalj strogo cuvaju jaki momci sa kratkom kosom ili bez nje atmosfera je uzasna svako od svakog zazire svi nesto taje i sapucu. Kad udju Nikacevic ili Butulija ponasaju se kao da ulazi predsednik drzave. Vazno je istaci da u zgradi ima jos ljudi koji ne podrzavaju sve ovo i groze se svega, ali nemaju drugi izbor osim da cute. Ja to ne moram jer imam struku i znanje sa diplomom koja nije kupljena i lako mogu do druge firme, mada priznajem da nije samo hrabrost u pitanju jer imam i debelu zaledjinu. I ne slute da nekoliko vaznih ljudi znaju da sam ovde i da ove snimam i skeniram. I da me provale ne mogu mi nista. Nisu oni toliko opasni i sposobni kao sto se predstavljaju. Vidi im se iz ociju i faca da savest nije cista i da nisu bezbrizni i spokojni. Znam da je mnogim ljudima iz amss naneta velika nepravda neke poznajem i nije mi svejedno. Otuda i ovo da nazovem praznjenje mada ce se jednog dana saznati ko je gde bio i sta je radio. Nije se strajkovalo samo pred vladom. Drzite se ljudi.

  • Vozac says:

   Onoliko koliko su dovukli u amss članova sns, toliko ljudi je sad višak i ovaj hercegovački “ekspert” pod izgovorom “reorganizacije amss radi veće profitabilnosti” otpušta ljude. U gradskoj su već, pored nekoliko radnica, stradale i kafe kuvarice koje, osim prva dva tri dana, nisu ni bile u štrajku. Neće ostati ni svi koji su sada u operativnom, čistke se pripremaju i u adaku. Za direktora planiraju bivšeg hapšenog generalnog Laste, što i nije neko čudo s obzirom da u amss ima na rukovodećim mestima hapšenih, osuđivanih i onih koji su pozivani na informativne razgovore (Stojić, Ječmenica, Simović…) Mada je njihov plan rasterivanja starih radnika amss i pretvaranja organizacije u njihovu privatnu prćiju ambiciozan i misle da im niko ništa ne može, varaju se. Neće im uspeti.

 86. Akademac says:

  Sve više i sve glasnije se po terenu priča da su Mirko Butulija i Stanko Trivić izvukli veliki novac iz AMS Osiguranja, između ostalog i tako što su preko Stanka Trivića i njegovog udruženja i DOO-a AKADEMAC kao “bojler” firmi, novac AMS Osiguranja prosleđivali dalje, navodno za plaćanje protivzakonitih tzv. bočnih provizija posrednicima u prodaji polisa AMS Osiguranja.

  • Pred raspletom says:

   Ovo baš liči na nekog nikačevićevca koji se sada u velikoj panici ponaša po principu napad je najbolja odbrana, pa hoće da prikaže kako je Stanko Trivić opljačkao AMSS. Trivić jeste izneverio očekivanja ljudi koje je predvodio i zbog toga mora snositi posledice, ali da je izvlačio novac sa Butulijom, malo je verovatno. Bilo kako bilo, stvar je kulminirala, nema se više nazad, sve maske su pale i rasplet je blizu. Ili radnici ili kriminalci.

 87. Sudbina says:

  Stanko Trivić prvo još letos uvalio AKADEMAC u blokadu računa a onda nakon što je potpisao fantomski ‘Sporazum’ sebe zajedno sa ostalim kolovođama smestio u AMS Osiguranje. Velika plata, kartica, službeni auto, vodi se da radi a sedi u kafani, …… Šta reći, izuzetan primer solidarnosti sa radnicima koji su ga sledili i sa kojima sada na ovaj zaista originalan način, deli sudbinu.

  • pitanja says:

   Trivić, Vuja, Kolašinac, da kažu prevarenim radnicima koje su predvodili zašto su ih pustili niz vodu i kakvi su im dalji planovi, jer ljudi neće još dugo čekati na njihove odgovore. Da li su advokatu Anđelkoviću slučajno ili namerno promakli članovi sporazuma iz vlade koji su toliko “fleksibilni i rastegljivi” i čije široko tumačenje je Mirko Butulija najgrublje zloupotrebio? Zašto se Trivić, Vuja, Kolašinac, ali i Gale i Lasica plaše susreta sa prevarenim radnicima, spuštaju glave i govore da su nemoćni? Njima plate nisu smanjene i primaju ih redovno, uz nove automobile i sve druge privilegije. Zašto je Trivić još tokom protesta mnoge stvari krio od ljudi? Da li je tačno da je prethodnih dana bilo susreta Trivića i Nikačevića? Da li je tačno da Trivić trpi pritiske, ucene? Da li zna nešto što ljudi ne znaju? Mnogo je pitanja koja traže odgovore. Ljudi su dovedeni do same ivice egzistencije i čekaju. Ne još dugo.

 88. Novinar, cije ime znaju says:

  Kao dugogodišnji član, kojem je uvek kvalitetno pružena pomoć, prijatelj AMSS i mnogih ljudi u njemu, znam za delovanje Nikačevića i njegovih saradnika još od dolaska u AMSS 2009. godine. Odavno se šuškalo o nedomaćinskom poslovanju Nikačevića, bahatom i agresivnom ponašanju, rasipanju i luksuziranju, ali su te njegove osobine bile poznate od ranije. Ko duže pamti, setiće se demonstracija 1991, afere “kofer”, Šarića i stečajne mafije, a ima indicija da je povezan i sa Kosmajcem. Priča se u SPS da ga se plaši i Ivica Dačić.

  Elem, apsolutno je nemoguće da premijeru nije poznato šta rade dr Stefanović, Đurđev, Kokeza (osim poznanstva sa Butulijom i Nikačevićem, nema druge veze sa AMSS), J. Milošević, Rakovićeva, Obradović…, jer navedeni rade samo ono što im se kaže, odnosno naloži. Međutim, premijer nije mogao da zna, jer niko nije ni mogao ili nije smeo da mu saopšti da tzv. “sporazum o normalizaciji odnosa u AMSS”, sačinjen u Vladi Srbije, na memorandumu Advokatske kancelarije Anđelković, NIJE ISPOŠTOVAN. I još jednom za slučaj da neko nije dobro pročitao, NIJE ISPOŠTOVAN. Preciznije, izigrali su ga i pogazili Butulija i Nikačević, jer ništa iz tog sporazuma NIJE ISPOŠTOVANO. Dakle, dozvoljeno je, verovatno bez znanja premijera, da Butulija i Nikačević zloupotrebe instituciju koja se zove Vlada republike Srbije, a u kojoj je premijer PRIMIO DELEGACIJU RADNIKA koji su (njih preko 700 od 1100, predati potpisi sa matičnim brojevima) tražili da Nikačević ispoštuje odluku vanredne skupštine AMSS i napusti organizaciju i štrajkovali zbog brojnih malverzacija i zloupotreba grupe ljudi na čelu sa Nikačevićem. Posle tzv. sporazuma u Vladi o “normalizaciji odnosa u AMSS”, javnost je obmanuta i navodnom konferencijom za medije. Nikakve konferencije za medije NIJE BILO. Butulija je, zloupotrebivši novinsku agenciju TANJUG, sa kojom ima sumnjive poslovne aranžmane u vidu pozamašnih mesečnih isplata, izdejstvovao da TANJUG objavi vest i fotografiju o navodnoj normalizaciji odnosa u AMSS, ali nikakve konferencije za medije NIJE BILO. Dato je šturo saopštenje kakvo je Butulija želeo, uz fotografiju učesnika nepostojeće konferencije za medije. Da je održana, bio bih na njoj. Dakle, treba napomenuti još jednom sledeće. Premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić je 28. maja 2014. godine u svom kabinetu primio Stanka Trivića, izabranog na vanrednoj Skupštini AMSS za generalnog sekretara AMSS, Zoricu Bilibajkić, izabranu na istoj Skupštini za predsednika Skupštine AMSS (skoro 30 godina PR AMSS, zaštitno lice i glas AMSS, premijer rekao da je zna sa tv ekrana i radio talasa i obradovao se susretu s njom) Jovanovića i Ivanovića, direktore iz Vrbasa i Užica i advokata Anđelkovića. Obećano je od premijera pravično rešenje za sedam dana. I sve to, nigde drugo, nego u Vladi ove države. Videvši da mu to sa navodnim “sporazumom o normalizaciji odnosa u AMSS” i navodnom “konferencijom za medije” prolazi, Butulija je nastavio da obmanjuje radnike, zahvaljujući kojima je došao na funkciju predsednika AMSS. I da kupuje vreme, računajući da ono radi za njega. Usput je ljude lagao, obećavajući im sve i svašta, dok se čaša konačno nije prelila. Zanemario je samo jednu “sitnicu”. Da ima posla sa časnim, vrednim, porodičnim ljudima koji su gradili AMSS, od kojih su mnogi skoro ceo radni vek proveli u AMSS, koji AMSS vole, verni su mu, privrženi i život bi dali za AMSS. Ali, dali bi ga svojom voljom, a ne tako što bi im živote uzele persone kao što su Butulija, Stojić, Simović, Ječmenica, V.Mandić. Daljim nabrajanjem, videlo bi se da su, pored ovih pet prezimena, ovo sve rukovodeći kadrovi koje je doveo Aleksandar Nikačević. I najzad, protiv Nikačevića i još osam osoba podneta je krivična prijava Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal. Još nešto. Pre nekoliko dana, premijer Vučić je izjavio da je svakome ko mu se obratio, REŠIO PROBLEM. Pošto smatram neverovatnim i nemogućim da premijer jedne ozbiljne države, kandidata za članstvo u EU, zavarava sam sebe, verujem i dalje da ne zna za dodatnu golgotu radnika AMSS koja je počela krajem jula prošle godine i traje do današnjih dana. Sumnjam i da premijer zna da Nikačević, za koga je rekao da su mu poznate sve njegove kriminalne radnje, i dalje, kako sam kaže, odlučuje o svemu i vlada u AMSS. A premijer mu, navodno, lično saopštio da mora da ode. Sumnjam i da premijer zna kako se Nikačević hvali da je smotao Vučića i da je jači od premijera i države. Hvali se i da je toliko jak da mu niko ništa ne može, a da je najjači kad stavi maramu oko vrata. Više tekstova koje sam napisao o aferi AMSS, jer samtram da se mora čuti i druga strana, nije, voljom urednika, ugledalo svetlost dana. Možda će jednog dana, jer ima materijala za feljtone. Pošto su, dakle, mediji, uključujući moju redakciju, hermetički zatvoreni za stradanje radnika AMSS koji su ukazali državi i premijeru na očigledan kriminal, jer cela Srbija zna ko je Nikačević, potrudio sam se da ovaj dopis (ovde skraćen) stigne do premijera Srbije, predsednika Srbije, predsednika Skupštine Srbije, nekoliko ministarstava, Ombudsmana građana, nekoliko međunarodnih organizacija, nekoliko ambasada u Beogradu… Ukoliko ni posle ovoga ne bude reakcije, onda treba skroz odvrnuti sijalicu, koja sad jedva čkilji, zatvoriti vrata i otići? Mrak? Ali, ako svi odu, ko će ovde ostati da dočeka te bolje, nastupajuće godine? Zbog budućih generacija, ali i ovih sadašnjih koje treba da ih izvedu na put, ipak se nadam da će konačno doći do reakcije, ne samo u ovom slučaju. Pre svega premijera Vučića, jer prijem koji je ljudima priredio u Vladi i njegovo obećanje, ipak nisu bilo šta.

 89. Neutralni posmatrac says:

  Neće Vučić još dugo moći da okreće glavu pred očiglednim kriminalom i korupcijom, ne samo u ovom, nego i u mnogim drugim aferama u Srbiji, u kojima glavni akteri nisu sankcionisani. Pritisnut je žestoko sa svih strana, pre svega od EU i moraće, ne svojom voljom, da reaguje i uradi sve “domaće zadatke”. S obzirom da je u slučaju AMS sve više ljudi kojima je, kako su mi rekli, posle svega što su doživeli od neodgovorne države i premijera, zdravlje teško narušeno i život i opstanak njih i njihovih porodica doveden u pitanje, sve je veće interesovanje u javnosti da se izvrši pritisak kako bi se nepravda šire obelodanila i ispravila. Mnogi bi se iznenadili kad bi znali koliko je novinara, političara, službenika ministarstava i javnih ličnosti upoznato sa ovim, ali i drugim slučajevima prevarenih radnika. Istina je ovde teško ugrožena, a sila i novac gospodare.

  • Mile sa vozdovca says:

   Postoji u SNS i druga struja koja je za opciju da odgovaraju svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira na stranačku pripadnost. Verujte da je dosta Vučiću Dačića i svih ujdurmi Dačićevih pulena, mada ni u SNS nisu svi cvećke i bez putera na glavi. Nisam član ni jedne partije, ali imam više prijatelja i poznanika koji su članovi SNS i nisu baš oduševljeni zbog nekih stvari. Govorim o ljudima koji drže do sebe i svoje časti. U ams poznajem neke ljude koji tu dugo rade, pratio sam sva zbivanja od početka. Mislio sam da su stvarno štrajkom zbacili tog Nikačevića, pa sam baš iznenađen na šta je ovo izašlo.

 90. Neko iz organizacije says:

  Mirko Butulija treba da zna da svako od sekretara ili predsednika kojima Čedomir Brkić dođe u savez i sa njima napravi prilog, brzo zglajznu. Samo što Butulija neće samo zglajznuti, nego će verovatno zajedno sa Acom Nikačevićem morati da odgovori na mnoga pitanja. Koliko god na tv izgledao moćno i ponašao se kao da amss postoji od njegovog sumnjivog imenovanja na mesto predsednika, sigurno je da mu neće biti lako i da ga čekaju teški dani. Bio sam u ponedeljak u centrali amss i nisam video nikog od ljudi koje sam godinama sretao. Ni u glavnoj zgradi ni preko puta. Kao da su u zemlju propali. Pratio sam sva dešavanja i nemoguće je da toliki ljudi koji su tu od kako znam za sebe, nisu u pravu, a da su Butulija i Nikačević čisti i pošteni. Nisu tu čista posla.

 91. Clan skupstine amss says:

  Sada je već vrlo verovatno da Nikačević, Stojić, Simović, Vučeta Mandić, Beloševac, Blagojevićka i još desetak ljudi iz Acove garniture, uključujući kratko podšišane pripadnike obezbeđenja, uskoro zauvek napuštaju amss, a odlazak im ne garantuje da neće odgovarati pred zakonom. Savez će biti vraćen njegovim radnicima, čiji zadatak će biti da uvedu u posao novozaposlene. Svaki drugi scenario vodi u konstantne sukobe i konfrontacije, višegodišnje sudske sporove, trvenja i haos, što ipak nikome nije u interesu. Naravno, SNS se neće odreći mesta generalnog sekretara, ali sa ovlašćenjima koje je, pre promene statuta, imao i sa ličnošću sa mnogo većim renomeom i ugledom od Predraga Đurđeva. Po otklanjanju nikačević kancera iz tkiva amss, pitanje je koliko će dugo tu ostati njegov proizvod Butulija, ali je sigurno da ga neće odmah skloniti.

  • Slobodni novinar says:

   Tek pre nedelju dana zvanično postavljen, a još pre devet meseci se radnicima amss u Vladi predstavljao kao šef kabineta premijera. Zato što tada nije bio šef kabineta, nije se ni potpisao na tzv. “sporazumu o normalizaciji odnosa u amss”. Zbog toga se Nikačević i Butulija ponašaju kao da sporazuma nije ni bilo, a posle su vešto iscenirali i nepostojeću konferenciju za medije. Sad se vidi da je sve bila najobičnija farsa, loš vodvilj, komedija zabune i šarena laža, uključujući neispunjeno obećanje premijera. Ljudi nisu mogli ni u snu da pretpostave da je Vlada ove zemlje šišaonica za šišanje radnika (ovaca) koji su toliko “bezobrazni i podmukli” da pokažu prstom na opasne kriminalce i pljačkaše. Uz “Teleprompter”, na sajtovima “Večernjih novosti”, “B92″, “N1″, pa i “Blica” i “Politike” sve je više svedočanstava rođaka, prijatelja, pa i običnih građana o prevarenim i ojađenim radnicima amss, jer za aferu amss, iako mediji od leta prošle godine ćute, zna cela Srbija od Horgoša do Dragaša. I sam Dragaš! Ova afera neće moći još dugo da stoji pod tepihom, jer su ugrožene ne samo egzistencije, nego i životi mnogih ljudi. Balon je prepumpan i pući će uskoro, intervencijom nadležnih, ili bez nje. To znaju i vuku sulude poteze, za sada, neprocesuirani vlastodršci i uzurpatori, Nikačevićevi psi terora nad radnicima koji su samo hteli da sačuvaju svoju firmu. Što im članovi sns u amss duže budu zaštita i podrška, veća je šteta za stranku i premijera koji dato obećanje još nije ispunio.

 92. Trebinjac says:

  Butulija, čeka te, kao i tvog gazdu Aca, robija, ništa ne brini. Uskoro. Toliko ste se osilili i mislite da vam niko ništa ne može, a videćeš da ničija nije gorela do zore. Tek ćemo videti ko će se poslednji smejati. Brukaš nam ponosni zavičaj.

  • Radnik osiguranja says:

   Taj je u AMS osiguranju i AMSS zaposlio više od polovine bliže i dalje rodbine. Aco ga doveo, zadužio i provereni je Acov čovek od poverenja. Sada izigrava uzornog predsednika, poštenjačinu i ponaša se po onoj da je napad najbolja odbrana. Svi drugi su krivi, samo je on nevin. Pozapošljavao, da bi spasao kožu na neko vreme, ove iz SNS, a onda izmislio “reorganizaciju u cilju veće profitabilnosti” da bi izbacio stare radnike, jer su oni krivi što su Nikačević i družina u kojoj je i on, godinama otimali i nisu znali koliko im je dosta. Sad bi da nesmetano nastave. Dok se radnicima dele otkazi, on svakodnevno, po nalogu svojih SNS gospodara zapošljava nove kadrove, među kojima ima starleta, foto modela, najurenih direktora… Svi članovi SNS koji još nigde nisu uspeli da se ubace, dovlače se u AMS. Nema veze da li su hapšeni, privođeni, osuđivani. Pored onolikih malverzacija u AMS Osiguranju, NBS nije pronašla “ništa krupno”, što je najbolji dokaz izreke da para vrti gde burgija neće. Po istom principu ćute mediji, institucije, razni državni činovnici koji u ovom slučaju ne rade svoj posao. Grdno se varaju ako misle da će još dugo moći ovako. Nemaju razloga da budu spokojni i bezbrižni. O malverzacijama i zlodelima ove kriminalne grupe sve više ljudi u državi i van granica zna i svaki njihov novi dan za otimačinu i bahatost, veća je ljaga na obrazu onog koji je obećao.

 93. Dorcolac says:

  Triviću, pokaži i dokaži ljudima da ih nisi izdao i prodao, izađi iz mišje rupe. Ako je potrebno, još ljudi će podneti krivične prijave protiv kriminalaca i svi će ih potpisati svojim imenima.

  • Ojađen says:

   Eno ga, vozika Vovo ili ispija pivo u kafani, dok se kriminalci Butulija i Stojić sa “maskotom” po imenu Predrag Đurđev podsmevaju radnicima koji su decenijama u AMSS vredno radili dok su oni izbacivali ljude iz Nikačevih noćnih klubova. Sramota bre bagro lopovska! Nemojte misliti da je gotovo.

   • Ja says:

    Trivic se prodao za malo parica, Volvo i lazna obecanja i to je jasno. Bole njega za nase vapaje. Nego nije ni taj “maskota” naivan. Otkud da je on toliko dobar sa Butulijom?? Mora biti da su tu neke zajednicke kombinacije u igri. Imace da se ispita sve. Od sljama, “drktora”,biznismena, onih iz vlade i onh sa gej parade (iako su svi ista vrsta). I kako to da bas njega odabrase?? Mutna su tu posla. Sve ce to premijer ispitati! (a ako nece on, onda ce Seselj, pa da vidimo!)

    • Posmatrac says:

     Kakvi naivan!? Ta “maskota” je nagrađen radnim mestom u AMS Osiguranju, jer je Aca i Mirka spasao hapšenja. Podebeli materijal o malverzacijama ove dvojice koji je dobio od osobe koja je naivno verovala da je ovaj Đurđev pouzdan, doneo je na ruke Acu i Mirku. Nagrada je bila radno mesto glavnog procenitelja štete sa platom od 73500 dinara, a nije znao ni gde je zgrada u kojoj “radi”. Podatak potpuno proverljiv jer postoji kopija platnog spiska sa imenom Predraga Đurđeva. I ne samo ovog dokumenta. Podebela je hrpa papira o njihovim “dobročinstvima”. Sve je detaljno ispitano i proučeno. Zreli su Aco i Mirko, ali i još ljudi, ne samo iz ams i ams osiguranja za hapšenja, ali još nema tzv. političke volje. Mnogo je više osoba upleteno nego što se misli i mnogo je ovo veća afera, koja izlazi iz okvira ams. Otvorila bi se pandorina kutija i stradale bi mnoge “važne ličnosti”. Jeftinije je bilo da stradaju radnici, koje sada Nikačević i njegovi saučesnici proglašavaju krivcima. Ali, nije gotovo, biće ovde još svega. Živi bili, pa videli.

 94. Dejan Milekic says:

  Postovani, da li vi znate da Aleksandar Nikacevic i dalje prima platu u AMSS ???? I dalje se vozika u sluzbenom automobilu RANGE ROVER,i dalje ima karticu i troskari kad stigne.
  Iako je rekao da napusta AMSS i da daje ostavku jos pre par meseci! PA KOGA ON BRE FOLIRA ? Kakve smo to mi ovce, kakva je ovo drzava !?!?

  • Ing. Jovan Filipović says:

   Naravano da se zna i svakodnevno se više puta ponavlja. Zna cela Srbija, svaki novinar u ovoj zemlji, kasirke u marketima, prodavci na trafikama, saobraćajni policajci, vozači autobusa i tramvaja, lekari u domovima zdravlja i bolnicama… Zna i Aleksandar Vučić, jer je još 28. maja 2014. rekao da su mu poznate sve kriminalne radnje Nikačevića. Kako je rekao, “nažalost ima tu i mojih ljudi”, ali je obećao odlazak Nikačevića iz AMSS i pravično rešenje za 7 dana. Niste jedini koji je iznenađeni, mnogo je ljudi koji znaju za kriminalne radnje Nikačevića u AMSS, ali i pre dolaska u AMSS, koji se zaprepaste kad čuju da su stradali radnici, a da on u Savezu i dalje vodi glavnu reč. Hvali se rečima “ma ja sam se sklonio s mesta generalnog sekretara samo zbog javnosti, ali i dalje tamo vladam i o svemu odlučujem”. Hvali se i kako je nadmudrio Vučića, uz reči da je jači od države i premijera. Dok se stari radnici, njih preko 70 posto iz celog sistema AMSS otpuštaju, zapošljava se na desetine članova SNS, među kojima ima bivših sekretarica funkcionera, starleta, foto modela, devojaka za poslovnu pratnju, najurenih direktora koji su hapšeni. Za zamenika sekretara, Nikačević je juna prošle godine postavio lice koje je pravosnažno osuđeno i zbog njega promenio statut po kojem na to mesto može biti izabrano lice do šest meseci osuđivano. Nedavno je u AMSS doveden bivši direktor “Laste” koji je hapšen. U AMSS su SPS i SNS neraskidivo povezani, a sprega visoke politike i krupnog kriminala je očigledna. Aleksandar Vučić je pokazao razumevanje, obećao pomoć i rešenje, ali je onda utihnuo kao jaganjci i sada mirno posmatra kako se ovce (velika većina radnika AMSS koji su ustali protiv kriminala i za spas svoje firme) šišaju i pripremaju za “pod nož”. Ni u slučaju AMSS, ali ni u mnogim drugim aferama, Vučić nije dokazao na delu ono što stalno ističe, da je beskompromisni borac protiv kriminala i korupcije. Da li se i on plaši opasnih i na sve spremnih kriminalaca poput Nikačevića? Još nije pokazao da se ne plaši.

 95. Velibor Sovrović & AMSS says:

  Velibor Sovrović, pravo iz pritvora dolazi da pojača kadrovsku strukturu u AMSS!

  Inače, za Velibora Sovrovića dobro obavešteni izvori tvrde da on stoji iza više međusobno povezanih firmi kojima je na nezakonit način omogućeno da koriste i ne vraćaju velike iznose novca AMS Osiguranja. Pored toga, postoji i veći broj sumnjivih predmeta vezanih za štete, koje im je AMS Osiguranje isplatilo.

  Obavezno pročitati:

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=287&cl=18

  http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/489148/Uhapsen-bivsi-direktor-Laste-Velibor-Sovrovic

  http://www.alo.rs/vesti/hronika/ostetio-lastu-za-133-miliona/64743

  http://www.kurir.rs/crna-hronika/hapsenje-direktora-sovrovic-iz-laste-ukrao-1336-miliona-clanak-1517853

 96. prevareni radnik amss says:

  dana za danom pljackaju i unistavaju amss razvlace i vuku nasu mukom stecenu imovinu nas zasluzne stare radnike otpustaju a svoje lopove nagradjuju dokle to vise premijer je zaboravio na dato obecanje a ko zna mozda je i on prste olizao iz cupa amss

  • Srbija u niskom startu says:

   njegova obećanja, ludom radovanja a možda ga je ivica pozvao s molbom da ne dira njegovog partiskog druga ološa nad ološima a i videli naprednjaci zlatnu koku za čerupanje i mesto za zapošljavanje svojih članova koji se još nigde nisu uvalili neće ovi prevareni ojađeni isterani na ulicu još dugo čekati, dani su u pitanju i neće u Beograd doći sami idemo i mi njihovi prijatelji i rodbina već su na ulici i ne sklanjaju se do hapšenja kriminalaca.

 97. Bivsi policajac says:

  Ta zgrada u Ruzveltovoj već nekoliko godina je dom za kriminalce svih boja i leglo droge i prostitucije, koju oni nazivaju poslovnom pratnjom. Imaju čak i zaposlenu organizatorku za naručivanje devojaka. Na više puta dobijene anonimne dojave da se noću u zgradi AMSS valja kokain i druge droge i dovlače devojke, često ispod 18 godina, intervencije su stopirane s vrha. Više puta je dolazila hitna pomoć, a jednu devojku su odvezli. Svi govore da je taj zaštićen sa najvišeg mesta. Nas niže po hijerarhiji, često su savetovali da se manemo toga i, kako su govorili, ne zabadamo nos gde ne treba. To mi je bio reon, pa sam saznao svašta, ali nam je naređivano da ćutimo. Ćutao sam godinama, ali sad vidim da to nije završeno i da ljudi zbog tog lika i dalje stradaju. Trpeo sam velike pritiske, mobing i maltretiranja od pretpostavljenih, ne samo u ovom slučaju. Ima po Beogradu još mnogo takvih. Bio sam na ivici da puknem. Zato sam i napustio službu i preselio se u malo mesto gde jedva sastavljam kraj sa krajem, ali me bar niko ne maltretira na poslu. Bio sam simpatizer SNS i verovao da će Vučić ovakvima stati na put, ali…

 98. Milan says:

  I tako “novinar” Čeda Brkić obavlja zadatke.

  https://www.youtube.com/watch?v=IVJ6rXeF7F8&feature=youtu.be

  • Dorcolac says:

   Moguće da je ova “novinarska gromada” napravio dil sa butulijom vezano za sudski spor koji je njegova žena, bivša “istaknuta šefica kabineta”, vodila sa savezom. Nije ga bilo godinama, nije se mirisao sa acom i sad je opet tu da promoviše i veliča novo staro rukovodstvo. Po butuliji, do njegovog dolaska, zna se na koji način, ništa u savezu nije valjalo i tek sad su počeli da se bave onim čime treba da se bave. Brišu se 94 godine, oni koji su, skoro vek, gradili savez su posrani, popišani, poslati na groblje, istorija počinje od njega. Da li je time negirao i pet ipo godina vladavine svog stvoritelja aca? acov Frankenštajn gazi sve pred sobom, ali sada ima dvostruke neprijatelje. Radnike, zahvaljujući kojima je tu gde je, a koje je oterao i aca kojeg nastoji postepeno da ukloni. Zaboravio je samo da svima njima vise nad glavom debele krivične prijave sa gomilom dokaza i svedoka. Mogu samo da odlažu, ali ne mogu da izbegnu krivičnu odgovornost. Dan kad će pljačkaši prevođeni acom i mirkom morati da napuste savez, doći će kad tad. Vidimo se.

 99. oteli novac says:

  Prevareni korisnik usluga AMSS . Uplatio sam dopunu TAG uredaja na racun AMSS POSLOVNI SISTEM DOO , 90090.00 DINARA 24,11,2014 po pregracunu i dosao da dopunim posle 5 dana , doticni su mi saopstili da dopunu TAG uredjaja vise ne vrsi AMSS POSLOVNI SISTEM DOO , vec AMSS AGENCIJA DOO , i da moram da potpisem ugovor o preuyimanju duga sto sam i uradio 02,12,2014 no ni tada nisam mogao da dopunim TAG , zbog tog sto direktor nije potpisao( direktor AMSS ) , i od tada krecu problemi u AMSS AGENCIJA ne zele da izvrse dopunu , obrazlozenje nisu dobili novac , elem AMSS POSLOVNI SISTEM u blokadi i navodno novac povucen za blokadu ., velika LAZ I PREVARA AMSS . , navodno blokada od poreske uprave . ISTINA JE SASVIM DRUGA AMSS POSLOVNI SISTEM je preneo sav novac na AMSS . KOLIKO ZA SAD IMAM INFORMACIJE IMA NAS MNOGO OSTECENIH I MOLIO BI DA SE JAVE OSTECENI … ukupno se radi o pljacki u iznosu od 29000000,00 dinara ( dvadesetdevet miliona dinara ).POZIVAM SVE OSTECENE FIRME DA SE JAVE I OSTAVE KOMENTAR.. LOPOVI U ZATVOR

 100. misomor says:

  Šta je miševi, šta ste se ukakili, nema vas nigde ni da pisnete? Neki ste se prodali jeftino, neki jeftinije! A da, neki tj. mnogi su i izvisili ali i dalje veruju! Ha, ha, ha, ha, ha, ……

  • mišomorka says:

   Da li su to oni lično ili njihovi štakori izvršavaju njihove prljave poslove? Da nisu i onima što treba da ih hapse i istraže sve njihove kriminalne rabote sipali mišomor? Neki su se prodali jeftino, neki jeftinije, ali velika većina nije na prodaju i neće se smiriti dok ih ne vidi iza rešetaka. Smeju se zadovoljni što se Aušvic prazni, ali videćemo ko će se poslednji smejati.

  • BG AMSS says:

   Znam da ti je tesko. Redovno cites nase komentare, niko te ne voli,ponekad places nocu,radujes se tudjem zlu, a u dubini duse znas istinu. Sve ce doci na svoje, a ti ces i dalje ziveti mali zivot uplasene kisne gliste.

  • Zemunac says:

   Sopstveni strahovi, frustracije, prljava savest se izgleda najbolje potiskuju, ali bezuspešno,
   ovakvim zluradim lupetanjem, vređanjem, nanošenjem zla. To su te bedne i
   smrdljive ljigavštine koje se i sopstvene senke plaše, a na svaki zvuk sirene
   sa ulice štrecaju. Možda su se i neke stare acove “ribetine” u savezu
   osetile ugroženim, jer su dovučene mlađe i “perspektivnije”. Te nove
   nemaju mnogo krpica na sebi, skoro sve na njima je veštačko, liče na porno
   glumice, a ponašanje im je drsko i bahato, sponzorsko splavarsko. Olako i
   bezobzirno se koristi reč “izvisili” u situaciji kad su mnogi zbog
   opakih kriminalaca u situaciji da nemaju više od čega da žive. Krimosi i
   njihovi bezbrižni sledbenici u savezu najviše bi voleli da prevareni i oterani
   uzmu konopce i počnu i bukvalno da vise. Na njihovu žalost, to se neće desiti.
   Neka se ižive dok još mogu, jer ih čekaju zatvorske ćelije. I pazi da se od tog
   ha, ha, ha, ha, ha ne zagrcneš! Presešće ti taj smeh, veruj.

  • mišomor says:

   DRUGOVI RADNICI, POZDRAVILI VAS STANKO, BOBIŠA, VUJA, KOLAŠINAC, I NARAVNO NEBOJŠA ANĐELKOVIĆ! HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, …………

 101. Inspektor says:

  Hapšenja slede.

  • PRAVOSLAVNI PROTESTANT says:

   Ajde više, izginusmo bez metka. Ljudi iz cele Srbije čekaju mobilizaciju, a moramo da najavimo zbog saobraćaja u Ruzveltovoj…

   • Blizak istrazi says:

    Nije više pitanje da li će biti, nego kada će biti, ali po svemu sudeći, neće se još dugo čekati. Mali su izgledi da ostane ovako, a ako kojim slučajem ostane kako je sada, onda je to volja sa najvišeg vrha ili interesnih grupa koje su jače od institucija, uključujući prvog. To bi značilo da uopšte nema ni države ni prava.

 102. neko ko zna says:

  Prema prilično pouzdanim informacijama, predsednikovanje nikačevićevog pulena u amss oročeno je do marta. Sprema se veliko prolećno čišćenje, jer je u pitanju kriminal tolikih razmera da je to više nemoguće prikrivati i zataškavati. Shvatili su i ovi pridošli da su postali saučesnici opasnih kriminalaca i ne bi da se još više ukaljaju.

 103. Radnik LASTE says:

  Od kako sam zbog problema sa kičmom već duže na bolovanju, više pratim ovaj i slične sajtove gde se mogu naći informacije kojih nema u novinama i na tv. Znam preko burazera za celu situaciju u ams. Imam neke drugare koji šlepaju u ams od njih sam čuo da su doveli tamo mog bivšeg generalnog i zbog toga sam odlučio da se oglasim. Mislio da je šala, u prvi mah nisam verovao, ali kažu stvarno je postavljen za nekog direktora. Pa taj nas je ljudi moji upropastio, uništio, očerupao do gole kože, a onda nam i kožu odrao. Ej bili smo firma čuvena u celoj Evropi. Javile mi kolege pre neki dan u blokadi za 900 miliona. Pljačka posle njegovog hapšenja nastavljena još jačim tempom, zaposlili i pored viška nove radnike i rukovodioce, stare radnike obespravili još više. Javašluk, lopovluk, haos. Autobus im nasred ravnog ko strela autoputa sleteo u jarak. Svašta. Zapamtite, kome je VS bio direktor, ni pakao mu neće teško pasti. Možeš da ukradeš stotine miliona evra od firme, države, radnika, da si bio hapšen i zatvaran, najgori “žuti”, da si pričao sve najgore o radikalima, pardon naprednjacima. Onog trenutka kad dobiješ člansku kartu SNS i počneš da pričaš hvalospeve o Aleksandru velikom, sve ti je oprošteno. Pomilovan si i možeš nesmetano da nastaviš sa pljačkom i kriminalom.

 104. M.D. says:

  GADE MI SE SVI KOJI PIŠU OVE IDIOTSKE KOMENTARE I KOJI ISKRIVLJUJU POČETNI SMISAO! TO AKO JE NEKO NEJEBAN, ZAJEBAN, SJEBAN, VOZI SE, NE VOZI SE, RUŽAN, LEP, SA OGROMNIM POLNIM ORGANOM ILI BEZ NJEGA RAZVODNJAVA I SA LOŠOM NAMEROM ČINI OVAJ FORUM GLUPAVIM! BITNO JE DA JE KRIMINAL I DALJE AKTIVAN ALI I DA NIJE SAMO AMSS USAMLJEN SLUČAJ. PREDAJMO PONOVO SVE DOKAZE. VERUJEM DA TREBA DA SE RAZGOVARA I SA SVIM RADNICIMA DRUGIH SINDIKATA I JEDINSTVENO IZAĆI DA SE STANJE U DRŽAVI POPRAVI! ZAJEDNO ĆE NAS BITI VIŠE, IMAĆEMO JAČE ARGUMENTE I MORAĆE DA NAS ČUJE I ONAJ KOJI NON STOP PUTUJE.

  • Cuburac says:

   Ovaj komentar je apsolutno na mestu i sigurno je da ga podržava velika većina časnih ljudi koji su prošli kako su prošli. Glupave idiotske komentare da li Djurdjev ima ili nema vozačku, da li je gej, ko treba da ga obučava i slične budalaštine verovatno piše mali broj dokonih ljudi koji su zbrinuti i ušuškani i sad se zabavljaju na račun tuđe nesreće. Potpuno je bezveze prizivati nikačevića nazad. Pre svega, on nije ni otišao iz Saveza, pa da se vrati. Vlada iz senke, a njegovi puleni izvršavaju sve njegove naloge. Pitajte partnere ko je s njima pregovarao i ko im je “razrezivao” visinu “članarine”, bolje reći reketa, radi se o iznosima od jednog ipo do više miliona dinara. Kriminal i korupcija su u amss još više procvetali i koliko god se kriminalna banda osećala sigurno i bezbrižno, ovako se neće završiti. Ne sede ljudi skrštenih ruku i čekaju na odstrel. Izunenadjenja i preokreta će tek biti.

   • Operacija partneri says:

    S njima je pregovarao polić igor, poznatiji kao sin pevačice Bekute, kojeg je doveo u Savez dečko njegove keve, acov pajtaš mrka. To je bilo po sistemu uzmi ili ostavi. Dug koji im nije izmiren se poništava, a klasičan reket i iznuđivanje od partnera, nazvan je članstvom. Cena članstva je rastegljiva i kreće se do više miliona dinara. Ljudi su dovedeni pred svršen čin, uz priču ako nećeš, ima ko hoće i ako sad ne potpišeš, više neće biti prilike. Tako sa partnerima “pregovaraju” acovi učenici i sledbenici. Umesto da se acovi kriminalci raskrinkaju i privedu pravdi, zajedno sa vođom bande, legalizovan je kriminal od strane ministra policije i njegovog gazde Aleksandra velikog.

    • pažljivi čitalac says:

     Konačno, posle duže vremena, jedan KONKRETAN komentar sa podacima koji mogu biti od koristi za istragu. BRAVO!

 105. Laufer javlja says:

  I U SRPSKOJ NAPREDNOJ STRANCI, VELIKOJ VEĆINI POŠTENIH LJUDI POSTALO JE JASNO DA JE PREDRAG ĐURĐEV ODAVNO POSTAO IZDAJNIK STRANKE I SITAN PLAĆENIK SPS-a!
  ALI NEĆE JOŠ DUGO …
  USKORO SLEDI …

  • Laufer javlja says:

   …I NE SAMO ON! SPISAK IZDAJNIKA SNS-a, PORED POMENUTOG, A NA NJIHOVU SRAMOTU:

   – NEBOJŠA STEFANOVIĆ (DOKTOR ZA TRENUTNU SITUACIJU U AMSS-u)
   – SLAVIŠA KOKEZA (KUVAR ČORBETINE U AMSS-u)
   – BRATISLAV GAŠIĆ (LJUBITELJ KERAMIKE, PRODAVAC TENKOVA I PODRŠKA PREDRAGU ĐURĐEVU )
   – VANJA UDOVIČIĆ (FRANJA, POZADINSKI IGRAČ I PODRŽAVAČ POMENUTOG STANJA U AMSS-u)
   – JOVICA MILOŠEVIĆ (NOSAČ TORBE POMENUTOG)
   – ITANA RAKOVIĆ (BIVŠA SEKRETARKA NEBOJŠE DOKTORA STEFANOVIĆA)
   – VLADA RAFAILOVIĆ (BRAT DUŠANA RAFAILOVIĆA, GRADSKOG SEKRETARA ZA SAOBRAĆAJ i još sitniji plaćenik SPS-a. PRODAO SE I POVUKAO TUŽBU ZA PRIBOJSKI OSMEH)
   – DARKO OBRADOVIĆ (JOVICIN ZAMENIK U MARKETINGU)

   NEĆETE JOŠ DUGO …

   ……………………….spisak će se dopunjavati…………………….

   • RA says:

    A Zorana Mihajlovic, ministarka saobracaja i Milan Bozovic, direktor Agencije za bezbednost saobracaja koji su dali maksimalnu podrsku Butuliji, Djurdjevu i drugim kriminalcima u AMSS-u?

    http://77.46.136.69/arhiva/2014/fotografije/640×426/Tan2014-12-23_105241990_1.jpg

    (IMA IH NA ZALOST JOS…I TE KAKO TREBA DA SE NASTAVI)

    • Safet iz gradske čistoće says:

     Na sva ova slavna imena, zaštitnike aca i mirka, kojima se može ponositi njihov gazda, treba dodati hapšenog eskperta iz Laste, a govori se i o pojačanju bivšim stručnjakom iz Železnica. AMSS postao prava kadrovska deponija SNS-a i SPS-a. Zaudaraju na daleko. Na deponiji je čitava planina djubreta i otpada. Počisti gazda to, ne možemo mi sami.

 106. Muta says:

  Aco polako pakuje (Ivicino) koferče, a uskoro će razdužiti džip. MM je nestao iz Srbije, izgleda nema poverenja u sudstvo ove države. Prevršilo je sve mere i ugrožava ove “fine uglađene i poštene” Đurđevke. Đurđevci su poslušni psići genseka, bivšeg “radnika” Osiguranja. Odmah za acom, lete iz Saveza đurđev i njegovi poslušnici. Ljudi, biće svega, živi bili pa videli.

  • Laki says:

   Oni kad bi otisli ostaju Butulija, Stojic, Branislava, Polici, Jevtic, Bukelica i drugi. O Snezanama i Bojanama da ne pricamo. Ne pricaj gluposti Muto mutavi. Ovde je potrebno vise od obicne metle. A ta metla je na njihovoj strani. Ja sam uzeo otpremninu i to je to.

   • Muta says:

    Ako si uzeo otpremninu, znači da si se pomirio sa trijumfom kriminala i korupcije i otišao, pa ne znam šta ti znači ovakvo proizvoljno pisanje i širenje beznađa. Ne pričam gluposti i nisam mutav, nego mi je to nadimak i nisam ti ja kriv da mene vređaš pored svih ovih kriminalaca koje si naveo. Nije potrebna metla, nego je samo potrebno da prorade institucije države, a proradiće i da onaj ispuni obećanje i savlada strah od opasnih kriminalaca. Sa pribojskim grofom odlazi i sva njegova svita i devojke.

 107. Zvezdarac says:

  Pre dva dana u separeu jednog noćnog kluba u Sarajevskoj viđeni nikačević i butulija, okruženi mladim “damama”, u veselom ćaskanju. Eto, koliko su uplašeni od privođenja pravdi i zatvora. Oni stvarno misle da su nedodirljivi i da im niko ništa ne može. Sprdaju se sa svima. Vučiću, sram te bilo. Jedno govoriš, drugo misliš, treće radiš, a ovakvi kriminalci ti uteruju strah u kosti. Baš napreDNO! Svi koji i dalje ćutite, brzo se možete naći u istoj situaciji. Nema više čekanja.

  • Rođak radnika says:

   Nema taj srama ni obraza, pa u Zagrebu se rukovao sa zločincem iz hrvatskog zločinačkog poduhvata nazvanog Oluja, generalom Markačem! Lepio preko table Đinđića ime Ratka Mladića, kojeg sad naziva zločincem. Đinđića, kojeg je tada nazivao kriminalcem, sada citira. Kosmajca nazvao najvećim dilerom droge, on od pre neki dan na slobodi. Mnogi za koje je rekao da zna da su kriminalci, takođe su na slobodi. Ovaj Dačićev kriminalac i ološ se po noćnim klubovima hvali kako je preveslao premijera, da je mnogo jak, jači od zakona i da mu niko ništa ne može. I vi ste ljudi moji poverovali tom patološkom lažovu. Kaže se da su posle bitke svi generali pametni, ali ja sam rođaku još krajem maja kad vam je taj dao obećanje, rekao da od toga nema ništa. To je slatkorečiva lažovčina koja rado daje obećanja da bi ljude pridobio, a onda se pravi lud.

 108. Clan iz Podgorice says:

  Sa čime li su sve ucjenili socijalisti naprednog radikala, kompanjona našeg Mila, da ne dira njihovog druga Aca iz Priboja koji ima mnogo mnogo maslaca na glavi. Procjenio Vučić, valjao je Ivici, valjaće i meni, ko zna kad može da mi zatreba, možda ću i ja morati da pakujem koferče. Valjao tumačite kako god hoćete, i ovako i onako, jer mnogo je tu kokainskih i heroinskih zavisnika. Bilo je tu svega i svačega, ogromnu lovu su digli, dižu i dalje, ali klupko se mora razmrsiti kad tad. Eto mene uskoro u Srbiju, vidjećemo se.

  • DEA says:

   Prijatelju, izgleda da si pogodio u sam centar i suštinu ove priče. Polako ali sigurno se slažu sve kockice … A i cela ova priča oko AMSS, baš mnoogo i dugo smrdi … Ne bi me začudilo da se na kraju i stranci uključe i ‘pomognu’ u rešavanju slučaja AMSS …

   • Nišlija says:

    ADAC već zna za nedozvoljene radnje sa partnerima koji se ucenjuju, uzima im se reket i na korak su od radikalnih poteza. Mnogi će se češati gde ih ne svrbi. Upoznata je medjunarodna automobilska federacija, kao i još neke medjunarodne institucije. Kriminalci u AMSS i ne slute ko sve zna šta rade.

 109. Prevaren says:

  Stanko Triviću, izadji ako imaš obraz ispred ljudi i odgovori im da li si u dil sa svojim drugom Acom Nikačevićem, što se uveliko priča, čak i osobe koje namaju veze sa savezom. Jedino je dilema da li ste od početka sve radili u dogovoru ili ste kupljeni za velike pare da sklonite ljude sa ulica. Gde su sada svi ti ljudi, a gde ste ti, Vuja, Kolašinac, Gale, Goranko, Nestorović? Kaži im i da li ih je sve izdao, po nalogu tebe i Ace i napravio budalama advokat Anđelković. Varaš se ako misliš da će se tek tako preći preko svega.

 110. KURIR JAVLJA says:

  “UGLEDNI” DNEVNI LIST KURIR U DANASNJEM BROJU PISE O NAVODNOM HAOSU U KOALICIJI I KAKO JE VUCIC KAO BESAN NA DACICA. PO OBICAJU, UMESAO SE SVOJOM IZJAVOM NEIZBEZNI RUZIC. SVE JE TO NAJOBICNIJA JEFTINA PREDSTAVA ZA NAROD I JOS JEDNA PRILIKA DA PRODAVAC MAGLE ALEK KOJI JE PRILICNO IZGUBIO REJTING, AKO GA JE IKAD IMAO, POKAZE NAVODNI AUTORITET. USTVARI JE SAMO BACENA KOSKA SNS I SPS BOTOVIMA KOJI SE U KOMENTARIMA POKLASE NA KRV KO CE BOLJE DA ODBRANI SVOG IDOLA. CIRKUS, ALI NADAMO SE NE JOS DUGO U NASEM GRADU.

 111. nislija says:

  svi buduci partneri su na crnoj listi adaca po 5 puta

 112. nislija says:

  banda

 113. strahota says:

  Imao sam saobracajni udes i na nesrecu me je udarilo vozilo koje je bilo osigurano u amss. Posto su me posteno izmaltretirali prilikom prijave stete i citavog procesa, poceli su na kraju da odlazu isplatu i pored mojih svakodnevnih zvanja. Na kraju sam se cuo sa nekim direktorom steta Slavenkom, koga nista nisam rozumeo osim “dje dju dja…” Pa da li je normalno da nisu mogli da angazuju osobu koja barem ume razgovetno da prica.???
  Tuga i jad.

 114. Stanje SNS u AMSS: says:

  “Itana, izbačena si, napusti kuću Velikog brata!!!”
  Posle kraćeg ali teškog i sramno provedenog vremena u okviru AMSS, dana 10.03.2015., iznenada je prekinuta svaka dalja karijera Itane Raković u AMSS.
  Itana Raković će ostati poznata najviše po tome, što je odmah po svom dolasku u AMSS POSLOVNI SISTEM 31.10.2014., uspela firmu da uvede u blokadu svih računa u iznosu od više stotina miliona dinara, koja traje i danas.
  Za Itanin dolazak u AMSS ali i za ovakav njen odlazak iz AMSS, najviše je zaslužan a sada i najviše ožalošćen, njen stranački kolega i takođe “stručni kadar” iz SNS Predrag Đurđev, koji je “uspeo” da postane prvi Gen. Sekretar u istoriji AMSS, koji nema položen vozački ispit i nema vozačku dozvolu, kao ni ikakva ovlašćenja.
  Da nije tužno, bilo bi smešno.

  • Bagra napolje says:

   Utešiće Djurdjeva sa zadnje strane njegov nosač torbe, pozadinac Jovica. Inače, Djurdjev je lažni generalni sekretar, kao što je bio i lažni radnik AMS Osiguranja, samo mu je plata bila prava. butulija se nada novom položaju, a taj položaj će biti odmah pored Požarevca. Na nove “položaje” biće prebačeni i svi ostali pripadnici kriminalne grupe koja je otela i opljačkala amss.

   • Laufer says:

    Lazni nego sta! U ovom trenutku je i otac i majka svih poslova Aleksandar N. i dalje, a njegovo cedo Mirko Butulija glavni kurir za sprovodjenje odluka, podmicivanje ogrezlih ljudi u SNSu ciji ce spisak biti ovde javno napisan, od biznismena u SNSu do ministara. Ici ce se ovaj put sa dokazima postenih ljudi iz BIA, a ne ovih ogrezlih. Sve u kompletu, a i Djurdjev za saucesnistvo i zastitu govana. Na celo AMSS staviti postenog policajca koji zna sta je saobracaj, a lopove u aps.

    • Zlatko says:

     Pribojski smrdousti grof (koji od skoro šeta novu devojku od 19 leta) i njegovo trebinjsko rošavo čedo trenutno lome koplja i prebrojavaju svoje pristalice, pripremajući se za konačan obračun. Ipak, mnogo je verovatnije da će u bliskoj budućnosti moći da sazivaju samo skupštine zatvorenika.

  • Rasplet blizu says:

   Itana Raković o aleksandru nikačeviću oktobra 2014: “Ma to je prevejani kriminalac svetskog glasa, gadi mi se i povraća na pomen njegovog imena”.
   Po dolasku na novu dužnost, direktora Poslovnog sistema AMSS, aca je pozvala i ugostila prilikom useljenja u novi kabinet, gde se, kako vidimo, nije dugo zadržala.
   Inače, svaki susret djurdjeva i nikačevića u Držićevoj, bio je više nego srdačan sa obaveznim grljenjem i ljubljenjem.
   Sada je već skoro sasvim izvesno da je hordi kriminalaca na čelu sa vođom bande acom, kraj “uspešne i plodne karijere” u amss blizu. Uz aca i mirka, odgovaraće krivično i nekoliko sns jastrebova kojima se osladilo acovo “gostoprimstvo”.

 115. Diplomci says:

  Znate li kakva sličnost povezuje i šta imaju zajedničko Mirko Butulija i Tomislav Nikolić?
  Pa povezuje ih gotovo identičan način studiranja: nevidljiv, neprimetan i jedino uz korišćenje teleportacije moguće prisustvo na predavanjima i polaganju ispita.
  A da, i mnogo im jaka diploma fakulteta. Kakav fakultet, takva i diploma …

 116. ZIS says:

  Ljudi iz obezbedjenja napustili bazu u Ruzveltovoj nisu im isplacene plate,radnici koji su ostali u ams preduzecu dobijaju otpremnine i idu na biro…Na vozila AMS se ugradjuju po drugi put GPS za pracenje. Radnici neprimaju plate i prevoz vec 5-ti mesec…..

  • Stric says:

   Zis, dogovori susret sa Valterom u Kuzmanovoj kuglani (ona je daleko od zrenjaninskog puta), stići će i pečenje, pa uz iće i piće organizujte rušenje kriminalaca. Svesrdno će vam pomoći brkato govedo koje je pribojski grof pazario za jeftine pare na stočnoj pijaci u Novoj Varoši. Za vođu izaberite nosatog draževčanina koji je rođenog brata i bukvalno pustio niz vodu. Uz nekoliko časnih izuzetaka, goleme ste vi jajare. Prijatno vam pečenje.

 117. POBEDNICI : )))) says:

  Evo kako stoje stvari u AMSS-u :

  ALEKSANDAR NIKAČEVIĆ – GUBITNIK
  Nije više Generalni sekretar AMSS-a,nije član uprave FK Crvena Zvezda,nije više dobar drug sa G-dinom Kokezom,nema više apsolutnu moć sa računima iz sistema AMSS-a,gledaju ga i njegovi poslušnici kao gubavca i izbegavaju ga,barem dve državne istitucije mu dišu za vratom i čekaju dozvolu da ga pokupe….

  BRANISLAV SIMOVIĆ – GUBITNIK
  Sveži penzioner koji pored penzije prima mesečnu apanažu od AMS Osiguranja,barem jednom mesečno posećuje jednu državnu istituciju,nudi se kao zaštićeni svedok u procesu protiv kriminalaca iz AMSS-a pošto je uvideo da se kola moraju slomiti na nekoga,potpisnik skoro svih ugovora preko kojih je Nikačević oprao na stotine hiljada eura,pripremio teren za privatizaciju baza iz Preduzeća koje su na državnoj imovini…

  MARKO MILOŠEVIĆ – GUBITNIK
  Redovni posetilac jedne državne institucije,pored države za vratom su mu i nekoliko prevarenih “biznismena”,narkoman….

  PREDRAG ĐURĐEV – GENERALNI SEKRETAR

  Na platnom spisku AMS Osiguranja nekoliko godina a i sada samo na platnom spisku AMSS-a kao strano telo,smenjuju mu ljude koje dovodi,ženskaroš :)))))….

  NEMANJA ĐORĐEVIĆ – GUBITNIK
  Do skora vlasnik više poslovnih prostora po gradu koji su mu ovih dana oduzeti,raspada mu se obezbeđenje koje više ne može da platća,bio i ostao krmak….

  Možete li ove ljude da nazovete pobednicima ???

  • Talog na dnu kofe s pomijama says:

   Pošto Acovog “najprofitabilnijeg” proizvoda Butulije ovde nema, odmah se nameće pitanje, nije li on sastavio spisak “pobednika-gubitnika”. Ipak, kad se bolje razmisli, verovatno od silnog posla i izvršavanja Acovih naloga, nema vremena za pisanje. Zato se, u sledećem nastavku očekuje opis dalje sudbine predsednika Mirka. Zatim, da li u paketu sa Simovićem i njegovim “sinovima” Acom i Markom, lete i Stojić, Vučeta, Spasenovićka, Bobiša, njegov naslednik Mladen, Ječmenica, Korica, Beloševčeva, Blagojevićka, Božićka i još nekolicina nikačevićevaca? Po izlasku svih ovih, dobro provetriti prostorije, izvršiti dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju i na kraju udaljiti daleko od objekta Trivića, Vuju, Kolašinca, Gala, Goranka, Nestorovića…

   • DRŽAVA JE SPORA ALI DELOVAĆE says:

    BUTULIJA JE “POBEDNIK”, ALI SAMO ZA SADA, TRENUTNO, NE JOŠ DUGO. SVI OVI “GUBITNICI” TEŠKI SU OD STOTINE HILJADA DO VIŠE MILIONA EURA. JEDINI JE PROBLEM ŠTO U NAREDNIM GODINAMA NEĆE IMATI GDE DA TROŠE TE PARE, OSIM U ZATVORSKIM KANTINAMA. PRAVI GUBITNICI SU LJUDI KOJI SU U SAVEZU PROVELI SKORO CEO RADNI VEK I SKORO CEO ŽIVOT. ZAHVALJUJUĆI NJIMA, LJUDIMA SAVEZA, BUTULIJA JE DOŠAO TU GDE JE. ALI, SVA JE PRILIKA DA TU NEĆE OSTATI JOŠ DUGO.

    • Mehmed iz Priboja says:

     Delovaće ili dilovaće, razlika je samo u jednom slovu, ali nadamo se ipak ovom prvom. U suprotnom, kriminalci na čelu sa acom, bili bi jači od države. Volio bi da se taj Nikačević više i nama skine s vrata. Veliki je to prevarant, ološ i baraba.

 118. PRODAJNA SILA U PNICI says:

  Prema dobro obaveštenim izvorima sa terena, Nenad Kačarević trenutno opet panično pokušava da prebegne sa premijom iz AMS Osiguranja u neko drugo osiguravajuće društvo. Video čovek da brod tone, a zlo mu je već uveliko i od krivičnih prijava i postupaka koje mu je prethodni poslodavac – Triglav Osiguranje, natovarilo na vrat.

 119. Bivsi radnik baze says:

  Kriminalci su naše baze otudjili od nas, dali ih sumnjivim biznismenima koji su bliski s njima a većina nas je završila na birou. I dok sam radio nisam mogao da sastavim kraj s krajem, a sada sam prinudjen da kopam, čistim, perem i spremam po kućama. Ostalo mi je šest godina do penzije i niko me nigde neće, a u ams sam skoro ceo radni vek proveo. Mnogo je po Srbiji ovakvih kao ja i kolega i koleginica i varaju se kriminalci ako misle da će im ovo ovako proći. Nećemo još dugo čekati, eto nas u Beogradu. Državi nije još mnogo preostalo da konačno reaguje, a predsedniku vlade da ispuni obećanje. Posle svake okupacije stiže oslobodjenje. Zapamtite ove reči, u njih ćete se brzo uveriti.

  • Pomoravac says:

   ISTOM “GAZDI” SU DALI BAZU U PRELJINI I ZRENJANINSKI PUT. SVA BMW VOZILA OBAVEZNO JE DA SE VOZE NA ZRENJANINAC. POSTO JE TO NJIHOV COVEK I CLAN PLATIO JE MINIMALNO DOK PARTNERE PO BEOGRADU I SRBIJI DERU I TRAZE JOS VISE I VISE A DA PREDHODNE DUGOVE PARTNERIMA NISU IZMIRILI. TACNE SU TVRDNJE RADNIKA BAZE SVE ZIVO SE IZDAJE TAJKUNIMA I NJIHOVIM PAJTASIMA, DOK SE VECINA RADNIKA IZBACUJE NA ULICU. SRAM TE BILO VUCICU VUCIBATINO I FUNJARO LAZLJIVA DA SE TOLERISE OVAKVA OTIMACINA I KRIMINAL TVOJIH I DACICEVIH PLJACKASA. ZA PROMOCIJU I MARKETING TEBE I TVOJE KRIMINALNE STRANKE PO VAMA NIJE STRASNO DA SE IZGUBI I SEDAM LJUDSKIH ZIVOTA, PA JE IZBACIVANJE NA ULICE STOTINA LJUDI OBICNA SITNICA. NECE SE ZAVRSITI KAKO JE KRIMINALNI OLOS ZAMISLIO.

 120. BULBUDERAC says:

  NADLEZNI ORGANI SU SE ZAINTERESOVALI ZA NEKE AKTIVNOSTI DIREKTORA BAZE BEOGRAD I UVELIKO IH ISPITUJU. IZGLEDA DA GA JE BOBISA CVETKOVIC DOBRO PODUCIO POSLU. U S K O R O ………..

  • Po kratkom postupku says:

   Ništa neočekivano. Inače, nadležni organi bi trebali i da provere poreklo imovine Bogoljuba Cvetkovića zvanog Bobiša, Stanka Trivića i još nekih pojedinaca iz AMSS, obzirom da im je vrednost imovine koju poseduju u velikoj disproporciji sa njihovim primanjima.

   • Klupko se odmotava says:

    Mnogi odavno ne spavaju mirno a jos vise ce se preznojavati i imati nocne more kad cuju da su neki vec ispricali nadleznima kako su “evidentirana” izdavana medjunarodna dokumenta i ko je jedini preuzimao dnevne pazare na salterskoj sluzbi baze Beograd. Otvaraju se i pevaju cak i neke krupne zverke, samo da bi koliko toliko spasili svoje guzice. Branko Simovic, pored ostalih, redovni posetilac zgrade u 29. nov. sad izigrava nevinasce, svu krivicu svaljuje na Aca iako je sve potpisivao i cak nudi razne nagodbe. Klupko se odmotava.

    • Bivsa says:

     Ruku bila spremna u vatru da stavim za ovu Popovićku, mislila da je laf i ok osoba, ali očigledno su je uzeli u mašinu. Očigledno to tako funkcioniše godinama, pa je moralo da se nastavi sa novim tandemom. Ipak, čak i to je “sitan” kriminal i “šibicarenje” u odnosu na ovo kako je pljačkaška banda oečerupala i uništila Savez.

 121. TU SAM MEDJU VAMA says:

  OTKAZE SU RANIJE DOBILE RADNICE I RADNICI SA SALTERA I TEHNICKOG PREGLEDA. NEKE VOZACE ODAVNO MERKAJU ZA OTKAZE. NAJNOVIJE DA JE JEDNOJ STAROJ RADNICI U INFORMATIVNOM NOVOZAPOSLENA PLAVE KOSE ZAPRZILA CORBU A ISTA SUDBINA USKORO CEKA JOS NEKOLICINU RADNIKA KOJI SU BILI U STRAJKU JER ACA I MIRKO NIKOM NE PRASTAJU JEDINO SU ZA SADA SIGURNI JEDAN ILI DVOJICA. OTKAZE MEDJU PRVIMA PLANIRAJU DA DAJU DVOJICI DISPECERA
  PO RECIMA LJUDI SA TV BEOGRAD GDE JE OVA S PLAVOM KOSOM RADILA I OTPALA KAO LOSA, ZVALI SU JE POGRDNIM IMENOM. SADA U STANJE NA PUTEVIMA GLUMI TV ZVEZDU IAKO SA SIROMASNIM FONDOM RECI SVIMA DELI LEKCIJE A NA POSAO U RANIM SATIMA CESTO DOLAZI U PIJANOM STANJU. SVOJU BAHATOST BEZOBRAZLUK NESAVESNO OBAVLJANJE POSLA I OSTALE NEKOREKTNOSTI PRIKRIVA UPIRANJEM PRSTA U DRUGE PO SISTEMU DA JE NAPAD NAJBOLJA ODBRANA. TAKVI SU KADROVI ACE MARKA I MIRKA GAZILI BI I PLJUVALI PO MRTVIMA. VLASTODRSCI UZURPATORI VALJDA SVESNI BRZOG KRAJA KARIJERE U AMS UZURBANO PRAZNE AUTOKOMANDU KOJU ZOVU AUSVIC GDE SE OTKAZI KAO PO SRBIJI SPREMAJU NA VELIKO.
  U ZGRADI SE UOPSTE VISE NE OSECAJU SIGURNO I LAGODNO JER SU SVESNI DA SVE STO JE LEPO IMA KRAJ. INSPEKTORI SU OVDE SKORO SVAKI DAN. OBEZBEDJENJE JE NAJACE NA ULAZU U ZGRADU PROVERAVAJU SVE ZIVO OSIM SLUZBENIH LICA KOJA NESMEJU. ATMOSFERA JE UZASNA U NEKOM JE SVE ISCEKIVANJU. PROCENJUJEM DA CE ONI USKORO SAMI IZACI PREKO NOCI DA NE BI SVI GLEDALI KAKO IH ODVODE. VEROVATNO CE VECINA BITI POKUPLJENA SA NJIHOVIH LOKACIJA KAO ONI IZ ZEMUNSKOG KLANA. PRIBOJSKOTREBINJSKOM KLANU IZGLEDA ISTICE VREME NA SLOBODI.

 122. Hercegovac says:

  Navršilo se 10 meseci od datog, a neispunjenog obećanja slatkorečivog AV da će se rešiti problem višegodišnjih kriminalnih aktivnosti u AMSS i da će njegov imenjak napustiti Savez. Mada je olako i samouvereno dao obećanje, Vučić je kasnije izjavio u jednom neformalnom razgovoru da tu ne može ništa da uradi, jer je to udruženje građana. Ali, kao što se vidi, to što je udruženje građana, nije mu smetalo da pusti razularenu bandu članova svoje stranke da okupiraju AMSS i da se pljačka nesmetano nastavi. Kriminalcima “starosedeocima” iz SPS-a dlaka s glave nije zafalila, a osim što pribojski grof više ne komanduje s mesta generalnog sekretara, svi su netaknuti sa svojih pozicija. Čak je “menadžment” pojačan licima koja su hapšena i osuđivana. U gradskoj službi je prodanu dušu Bobišu Cvetkovića zamenio njegov zemljak koji je nastavio da radi sve što je radio Bobiša. Kriminalno-pljačkaška koalicija SPS-SNS u AMSS savršeno funkcioniše, u zajedničkom interesu stranačkog zapošljavanja i dalje “muže” miliona eura iz AMSS, pre svega AMS Osiguranja.
  Posle “normalizacije odnosa u AMSS”, koju su svesrdno prihvatili lukavi advokat i grupa vođa koji su radnike ostavili na cedilu i izdejstvovali sebi sve privilegije i plate koje su imali i posle “povratka radnika na svoja radna mesta”, pljušte otkazi širom Srbije, uz prethodni težak mobing, šikaniranje i minimalac koji se ne prima. Varaju se ako misle da su se ljudi pomirili sa sudbinom. Prošlo je vreme mirnog odlaska na fašistička stratišta i pred ustaške jame. Ako su mi 1941. pobili rođake u Butulijinom zavičaju i drugim delovima okupirane zemlje, neće mene i moju decu. Nadaju se da su nas “preklali” i dovršili, ali nisu i neće.
  Sve je ovo odavno poznato i nije ništa novo, ali se ne može, ne sme i neće završiti pobedom kriminalaca i pljačkaša. Opasna i brojna kriminalna organizacija sa mnogo upletenih, uključujući političare, zajahala je AMSS, ogromne sume novca su u opticaju, zajednički interesi, čitava je armija ljudi u državnim istitucijama i u medijima, korumpiranih da ćute i ne talasaju. Istinu je mnogo mnogo teško probiti, ali biće probijena kad tad. Kriminalna banda je odavno raskrinkana, jedan železnički teretni vagon je mali da u njega stanu svi dokazi, koji se svakodnevno dopunjavaju. Kako je AV 28. maja 2014. priznao, ima u aferi AMSS i njegovih ljudi. To je rekao pre 10 meseci, a za ova 304 dana, njegovih ljudi koji su zavukli celu ruku u Nikačevićev opljačkani ćup sa blagom, desetostruko je više.

  • Dr\avna slu\benica says:

   Vučić, baš “čovek od reči”. Nije ovo jedina firma gde je radnicima obećao pa obećanje okačio mačku o rep. Može to tako da radi donekle, ali ne unedogled. AMS je po stepenu kriminala malverzacija i nezakonitih radnji Galenika u malom. Radim na takvom mestu da znam da neće moći još dugo da se koči procesuiranje slučaja.

 123. Sumadinac says:

  Treći čin ove tragikomedije srpskog karaktera započinje. Prestrojavanje čuvara mračne satanističko-političke sekte, naoštrene i isukane sablje kriminalaca, spremne su za seču svih preostalih podignutih glava. Koliko nas je preostalo i kako ćemo se braniti i ćerati u ovoj, od početka neravnopravnoj borbi, gledaćete uskoro. A svakom od ološa, poltrona, licemera, izdajica, lažova, i ljudskog gliba, koji ovo čita i prenosi svojim nadređenim, u toj vašoj hijerarhiji zla, poručujem da nemamo tajno oružje i vojsku belih vitezova, kako bi vas pregazili i oterali iz naše kuće u koju vas je pozvao sam đavo, čije ste sluge, ali NEMA VAM SPASA! Svaki dan na slobodi vam je nagrada. Uživajte. Proleće stiglo.

 124. USKORO ROBIJASI says:

  BUTULIJA I NIKACEVICU LOPUZE KRIMINALCI SMRADOVI GNJIDE NAJGORE VRSTE OSTADE VECINA CASNIH LJUDI BEZ POSLA POSLE SKORO CELOG RADNOG VEKA U AMSS, ALI VI CETE OSTATI BEZ SLOBODE I ISTRUNUCETE U ZATVORU. NECE VAS SPASITI NI STO DJURDJEVA KOKEZA SLINA KOJI SU ISTA BAGRA I OLOS KAO VI. TRIVICU U KOJU SI SE PACOVSKU RUPU ZAVUKAO DA LOCES PIVO, JEL SI ZAKAZAO IGRANJE KARATA SA DRUGARIMA GALETOM GORANKOM I NESTOROVICEM? KAKO IDE VOLVO? JEL IZLAZIS NA KRAJ S PLATOM OD STO I KUSUR HILJADA? GDE TI JE LAZNI ADVOKAT ANDJELKOVIC? GDE TI JE FOLIRANT IZ VRBASA VUJA? KAD CE DA TE PRIMI BUTULIJA? SRAM VAS BRE BILO. SEME VAM SE SVIMA ZATRLO BITANGE GOVNARSKE. NIJE GOTOVA PRICA, ALI VI STE ODKRALI SVOJE. PROLECE NA VASE POGANE LOPOVSKE RUKE STIZE.

 125. TESNA KOZA says:

  Na brdovitom Balkanu…u zemlji Srbiji…AMSS

  ALEKSANDAR NIKAČEVIĆ – i njegovi:
  1.Spasenović Snežana – Šefica kabineta sadašnjeg predsednika i fufica sa najdužim stažom kod Grofa od Priboja
  2,Bojana Božić – ucveljena fufica,bivša draga Grofa i sekretarica Marka Miloševića
  3.Marko Milošević – klasičan perač para i narkoman koji se malo zaigrao ali i ukrao velike pare
  4.Slavenko Milanović – direktor šteta u AMS Osiguranju,dovoljno glup da potpisuje fiktivne štete i saradnju sa desetinama advokata preko kojih se peru pare i da plaća nafilovane račune iz servisa da bi Nikačević mogao da se ugradi u svaku štetu do 20-ak %
  5.Saša Korica – rukovodilac kaska u AMS Osiguranju,ograničen momak koji je ipak shvatio da su njegovi i Nikačevićevi dani odbrojani
  6.Mirko Ječmenica – direktor AMSS GAS PETROL,hapšen zbog trgovine oružjem,napravio malu kombinaciju kad je nestalo preko 300,000 eura
  7,Mirsad Ćirić-MIX – bivši Nikačevićev pomoćnik uhapšen u akciji Austrijske policije prilikom suzbijanja šverca narkotika u EU
  8.Tijana Barać – radi u sektoru kaska u AMS Osiguranju i trenutna ljubavnica Grofa od Priboja,voli konje ali i magarce…
  9.Dejan Stojić-Stojke – direktor Preduzeća AMSS,hapšen,produžena ruka Nemanje Đorđevića ispušene lule SPS-a….

  MIRKO BUTULIJA – i njegovi:
  1.Branislava Beloševac – direktor finansija u AMS Osiguranju i trenutno rukovodi firmom,ujna Butulijine supruge i vlasnica agencije preko koje isplaćuju fiktivne radnke
  2.Maja Manić – interni revizor u AMS Osiguranju,rođena sestra Mirka Butulije
  3.Tanja Butulija – vodi bočnu proviziju u AMS Osiguranju i sestra od strica Mirka Butulije
  4.Jelena Butulija – šef u AMSS GSPI-u i sestra od strica Mirka Butulije
  5.Dejan Jeftić – direktor marketinga u AMS Osiguranju i glavni perač para preko koga se isplaćuje prljavi neoporezovani deo para ka prodavcima polisa
  6.Miloš Polić – direktor prodaje u AMS Osiguranju i jedan dupelizac kojeg bi svaki gej voleo da ima kraj sebe
  7.Nebojša Mandić – rukovodilac prodaje i Butulijin prijatelj iz detinjstva
  8, i 9. Mirjana i Dragomir Božić – mama i sin zaposleni u AMS Osiguranju i spremni na sve samo da zadrže svoje foteljice…
  10. … Nepoznat broj noćnih lakih dama,ljubavnica,promoterki,kriminalaca sa splavova….

  I DALJE MI JE OSMEH NA LICU JER SAM SIGURAN DA SE OVA PRIČA BRZO ZAVRŠAVA….VERUJTE MI NA REČ !!!

  • Policajac u rezervi says:

   Kakva “fina družina” da se pokupi na gomilu u dve marice koje neće poslati Ivica i pošalje na “letovanje” o trošku države. Zaista se bliži kraju njihova “holivudska priča”, jer sve što je lepo, ima kraj. Više je Acovih i Mirkovih u AMSS nego što je preostalo u Priboju i Trebinju. Dve vanredne skupštine AMSS pre nepunih godinu dana, rekle su svoje. Sve posle toga, a i pre njih, od leta 2009, čista je pljačka, otimačina i kriminal velikih razmera. Pune ruke posla za nadležne i do sada, a i u narednom periodu.

   • A lepo smo says:

    hteli da drzava radi svoj POSAO, kad nam ova gore nabrojana gamad ne dadose da radimo NAŠ. Naravno, a sve posle MIRNOG rešenja i ,,normalizacije” odnosa sa sve sporazumom potpisanog šatro u Vladi !!! KULTURNO, DOSTOJANSTVENO,, KAKO DOLIKUJE JEDNOM BRATU-BRATE !
    Eeeeee od DANAS ZAPAMTITE od DANAS je stvarno DOSTA !!! Dobro pazite sta potpisujete, gde se krecete, kako parkirate, kako se liftom vozite, kako na posao dolazite, kako i šta pričate i naravno kako se radnicima obracate !!! OSVRCITE se stalno, jer verujte mi kad vec dosad niste, stalno je neko tu iza Vas.
    HLADNI STE KO PRIBOJSKO-HERCEGOVAČKA ZMIJA PROCICETE KO …..IJA.

    • Mile sa cubure says:

     BRAVO ZA SPISAK, MADA NIJE KOMPLETAN. IMA TU JOŠ “JUNOŠA” S KOJIMA ĆE SE TEK “DRUŽITI” ISTRAŽNI ORGANI.
     IMA I ONIH KOJI NISU PLJAČKALI, ALI JE ZATO TIM BATLERIMA I SLUGAMA KRIMINALACA, NA “KONTU MORALA I LJUDSKOSTI” SALDO NULA (0). JEDAN SE ŽUTI NA TV EKRANIMA, VEĆINA DRUGIH U KAMIONIMA, A MNOGI POŽUTE I OBARAJU GLAVE KAD SRETNU BIVŠE KOLEGE I KOLEGINICE.
     TI ŠTO ŽUTE I OBARAJU GLAVE, BILI SU NAJVEĆI NAVIJAČI DA NJIHOVE KOLEGE ŠTRAJKOM I PROTESTOM OTERAJU KRIMINALCE NA ČELU SA NIKAČEVIĆEM. NAVIJAJU I SADA DA SE BAGRA OČISTI PRE NEGO ŠTO BAGRA OČISTI NJIH.

 126. Radnik says:

  STOJIC I POPOVIC SU SE MNOGO UNERVOZILI I DELE OTKAZE VEROVATNO ZATO STO SU VEC IZDATI NALOZI ZA NJIHOVA HAPSENJA. I NE SAMO NJIHOVA.

  • cccccc says:

   Cija to sve hapsenja, majke ti?

   • bice bice says:

    ?…Ološa bagre i kriminalaca. Živ bio, pa vidio. Više im spasa od hapšenja i zatvora nema. Sve je manje više poznato, a “pjevanje solista” je svakodnevno. Zna se i koliko su i gdje para popović i cvetković odneli na obrtanje i pranje. nikačević, marko, mirko, branko i ostali su u panici i mišjoj rupi. Za vratom su im inspektori, od policijskih do onih iz inspekcije rada, a tužbe se gomilaju. “Vozač” i “procenitelj štete” djurdjev se konsultuje što da čini kad ga konačno upišu, ako ga upišu. Joj raja, biće još svega.

    • sirim dalje says:

     Ja sam bila vidla da se Djurdjev ne razlikuje od Butulija ni Nikacevica. Mozda je mladji, ali je isto kvaran. Nemoj ga branis. Od svih njihse prica da je najposteniji Stojic i Bukalica za finansije, ali ni njima ne verujem. Sve je to ista prica.

     • Radnik osiguranja says:

      Pusti šta se priča i nemoj molim te o njihovom “poštenju”. Ne vidim da je iko branio retardiranog Djurdjeva. Nemoj da razvodnjavaš priču nevažnim stvarima i sporednim igračima. Banda je raskrinkana i svakog dana se nalaze nove muljačine. Uskoro.

      • Radnik baze says:

       Ko razvodnjava? Stojic je jos uvek glava saveza sa svim odgovornostima koje potpisuje, jel retardiranog ne intresuje da se upisuje. Sve je to ista bagra. Privremena mera je i dalje na snazi i Stojic kao privremeni upravnik. I ko zna sta ce mu jos poturiti da potpise. Nebitan Stojic jeste, ali za koga? Barem je prostodusan. Boli vas u osiguranju.

       • radnik says:

        STOJIĆ NIJE GLAVA, ON JE ACIN GLAVIĆ! NARAVNO DA JE ISTA BAGRA, SVE GO KRIMINALAC DO KRIMINALCA. JOŠ MALO.
        ZAŠTO IZJEDNAČAVATE SVE NAS U OSIGURANJU SA TZV. SAVETNICIMA OD 200 I VIŠE HILJADA. VEĆINA NAS KRVAVO RADI I PRIMA MALO IZNAD MINIMALCA.

        • Zapamticete merlin says:

         Uzeo si savetnicku funkciju i staru platu od 200 hiljada. Mogao bi ti
         Stanko kod svoga rahiticnog blente Macure da tocite pivo zajedno i nalopate se ko
         pijan i lud! Osigurajte pre toga mozak od alkohola!

 127. DORCOLAC says:

  DA LI JE SAVEZ DEFINITIVNO OTET I UNIŠTEN ILI JOŠ IMA NADE? BRZO ĆE SE VIDETI. ŠTA GLUMI ONAJ DJURDJEV? KAŽU DA JE UPLAŠEN KO GRLICA I NA STALNOJ VEZI SA SVOJOM BAZOM I VRHOM. FUDBALSKIM REČNIKOM, ISTEKLO JE 90 MINUTA, IGRA SE NADOKNADA, A ON JOŠ ČEKA DA GA UBACE U IGRU, TJ UPIŠU. NAPREDNJACI UŠLI U KOLO SA SPS KRIMINALNOM BAGROM I SAD BI DA UŽURBANO IZADJU, ALI SU SE MNOGO ZAPETLJALI. KO PILE U KUČINE. GAZDA IM KONAČNO SHVATIO DA SU GA NAPRAVILI SMEŠNIM, JER JE PREKO 700 LJUDI VIDELO, KAO I CELOKUPNA JAVNOST DA JE NJEGOVO OBEĆANJE, ZAHVALJUJUĆI BANDI KRIMINALACA, POGAŽENO. AKO OVAKO OSTANE, TIH PREKO 700 LJUDI, KOJI PREŽIVE, PLUS NJIHOVA UŽA I ŠIRA RODBINA, KUMOVI, PRIJATELJI….. JEDNAKO JEDNO 5.000 GLASOVA MANJE NA SLEDEĆIM IZBORIMA. PA PUTA 10, JER OVO NIJE JEDINO OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE. PA PLUS PROSVETARI, PENZIONERI, OTPUŠTENI DA BI NA NJIHOVA MESTA BILI DOVEDENI PARTIJSKI KADROVI I SVI OSTALI ZAKINUTI I PREVARENI.

  • Zemunac says:

   Ma kakvo crno njegovo obećanje! Videlo se u aferi helikopter, koja nije završena, kakva bagra i ološ vladaju u Srbiji i uzurpirali su sve živo. Ostajanje stotina ljudi bez posla, za njih je ništa, s obzirom da zbog svoje promocije i marketinga žrtvuju i ljudske živote, a onda krivicu svaljuju na mrtve. nikačević butulija i njihova kriminalna bagra imaju tu sreću da su vučićevi kadrovi isti, ako ne i gori ološ od njih. Obećao sam vam sklanjanje kriminalca nikačevića, pa sam se predomislio. Što da ga diram i da mu se zameram i da se zameram Ivici, kad tu leži velika lova, a i svoje kadrove sam udomio. Nema veze što je to vanstranačko udruženje građana. I šta mi možete. Tišina tamo!
   Urušiće bagra i ološ na vlasti i u AMSS sami sebe, ali će do tada proći još vremena i već biti kasno. Na žalost, nema više nade za AMSS. Kriminalci će pljačkati do kraja, dokle god budu mogli. Već sad je pustoš, a neće ostati ništa od Saveza kakav je postojao i opstajao 93 godine.

  • INSPEKTOR says:

   KORISCENJE KAMIONA I VOZILA AMS ZA PREVOZ DROGE U INOSTRANSTVO I IZ INOSTRANSTVA, POSEBAN JE PREDMET ISTRAGE.

 128. Lakše je po zemlji uz AMSS says:

  Srušio se mali avion s jednom tonom kokaina u Venecueli http://blic.rs/i/548291

 129. portir says:

  Prođe i godina, al krivična nikako.

  • Mile says:

   Stoji krivična u fioci, a fioka se ne otvara, pa zapekla. Al moraće jednog dana da se otvori, pre il kasnije. Možda će neke od nas oteranih, da bi krimosi nastavili pljačku, tada pokrivati ilovača, al acu, marku, mirku, branku, vučeti i ostalim pljačkašima i otimačima ne gine krivična odgovornost. Jel tako Triviću, šta ti kažeš na to? Oglasi se već jednom i izadji iz mišje rupe, jel si i dalje s onima koje si poveo ili se prebegao kriminalcima i postao njihov saušesnik.

   • Stanko says:

    Sta hocete vise od mene???? Hajde dodjite! Hajde dodjite svi jedan po jedan da se razjasnimo I nemojte da kenjate!

    • Oterana says:

     Ma nisam željna da ti ikad više vidim facu. Bedo ljudska, sram te bilo!

    • Ja says:

     Gde treba da se dođe? U Makedonsku ulicu, na Zvezdaru, ili gde već?

     • Stanko says:

      Dodji sa pistoljem, dodji sa cim god hoces! Kukavice, bednici i golje!

      • KUKAVICE, BEDNICI I GOLJE says:

       ..PA GOLJE JESMO, ZAHVALJUJUCI TEBI, JER NISI USPEO DA LJUDIMA KOJI SU STALI IZA TEBE I POSLI ZA TOBOM, IZDEJSTVUJES NI PLATE KOJE SU IMALI, A NI RADNA MESTA, STO SI SEBI I SVOJIM DRUGARIMA KARTAROSIMA OBEZBEDIO. A I KUKAVICE SMO I BEDNICI STO I DALJE CUTIMO. LJUDIMA NIJE JASNO KAKO IMAS OBRAZA DA SE VISE UOPSTE OBRACAS. NEKA TI OVE UVREDE SLUZE NA CAST I PAZI DA SE PONOVO NE UPISAS U GACE OD TOLIKOG PIVA I DA NE POVREDIS NEKOG VOZECI PIJAN.

 130. Klovn says:

  Dzaba nam sve, ovi se i dalje bahate, trose pare ostavice firmu u komi :( I ono malo radnika sto je ostalo morace da trazi drugi posao jer od AMSS-a nece ni ljustura ostati :(

  • Seljak says:

   Jel to kuka neko od vas “heroja” koji ste, iz straha, dali legitimitet ološu i kriminalcima, a u dubini duše navijali da kriminalci odu? Sakrićete se vi na kraju u toj ljušturi, ni sada ne smete da podignete glave i pogledate ljude u oči.

 131. Radnici AMSS says:

  Pitanje za Ivicu Kojića:
  Šta je istragom po osnovu više krivičnih prijava, uključujući i onu kod Tužilaštva za organizovani kriminal iz aprila 2014., protiv Aleksandra Nikačevića, Mirka Butulije, i više drugih lica, zbog ogromnog višegodišnjeg kriminala u okviru celog sistema AMSS, čime su oštećeni AMSS, AMS Osiguranje i budžet Srbije za više miliona eura?!

 132. Koleginica says:

  Ispratismo danas našu koleginicu Gocu. Nije dočekala pravo i pravdu, a verovatno neće ni mnogi od nas. Ovaj fašizam i kriminal otima i uništava sve po Srbiji. Njoj su uništili zdravlje i njen AMSS. Neka ih stigne najgora božija kazna, ako zakonske nema. Goco, neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru.

  • Radnik PS AMSS says:

   Pošto čita sve tekstove i komentare, nadam se da će vučić videti kako ljudi odlaze sa ovog sveta posle decenija časnog i poštenog rada i odanosti svojoj firmi, a da ne dočekaju penziju, što je direktna posledica njegovih lažnih obećanja i koketiranja sa kriminalcima.

   • Kolega says:

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..
    ……………………………………………………………………………………………………………………………..
    ……………………………………………………………………………………………………………………………..
    ……………………………………………………………………………………………………………………………..
    Ovih nekoliko redova tišine, posutih suzama i cvećem, neka bude počast našoj predivnoj koleginici Gordani Vukčević. Hvala ti za sve lepe godine druženja i za to što si sve vreme bila sa nama u neravnopravnoj borbi. Iskreno tugujemo za tobom i duboko žalimo što nisi doživela da naš AMSS oslobodimo od kriminalaca. Najbolji i najplemenitiji odlaze prerano. Dalju borbu za pravdu posvetićemo tebi. Živećeš u nama dok je i nas.

 133. Somborac says:

  Horde ćelavaca – batinaša u crnim jaknama vršljaju po Srbiji u crnim džipovima i smenjuju direktore. A sa njima i cela pljačkaška svita koja je okupirala AMSS. Najcrnji fašizam na delu u celoj zemlji, pa i u AMS. Ničija nije gorela do zore. Vidimo se kriminalci, ološu i bagro, živim samo za dan kad ću vas videti iza rešetaka, u prugastim odelima. Sve vam j….!

 134. postar aca says:

  telegram iliti brzojav za bezbrizne radnike cmv: novi “menadžment” planira da vas pocepa na vise delova i postavi svoje ljude. hvala na paznji. stop P.S. ovi koji su oterani, ne raduju se i ne likuju zbog ovoga, ali kako se sejalo s proleca prosle godine, tako ce se znjeti uskoro.
  uzgred, vlastodrsci otimaci amss, bili toliko “humani”, pa vecinu ljudi iz ausvica poslali da skoncaju kod svojih kuca i na ulici. agencija se gasi, baze po srbiji krcme, sve je uruseno, a simovicu, bobisi i ostalim kopacima groba i sahraniteljima amss preostalo samo da bace grumen zemlje na kovceg spusten u raku. i da s nemirom u dusi i neizvesnoscu za svaki dan pred njima, sacekaju poziv, prvo na sudjenje, a potom na visegodisnje izdrzavanje kazne. slaba uteha za sve one kojima je amss bio sve. bio jednom jedan amss.

 135. Navijac i pravnik says:

  Pojavila se vest da je Vučić najavio privatizaciju sportskih klubova?! Poznato je da, po trenutno važećim zakonima, klasična privatizacija svih vrsta udruženja, u koja spadaju sportski klubovi ali i AMSS, nije moguća. Da li će se i u sportskim klubovima sprovesti nelegalna, divlja, burazerska, stranačka i pljačkaška “privatizacija” kakva je “sprovedena” u AMSS? Navijač sam Zvezde, bivši radnik Preduzeća AMSS i imam drugare u AMS i AMS Osiguranju. Poznata mi je, do najsitnijih detalja, situacija, znam da je Nikačević bio u upravi Zvezde, da je iz AMS stizala plata Sao Pintu, da se preko fudbalskog i drugih klubova i dan danas izvlači iz AMS, obrće i pere velika količina novca, koji pored sponzorisanja i doniranja, završava u stranačkoj kasi i privatnim džepovima. Za “sposobnog” stranačkog funkcionera, smatra se onaj ko ume da pronađe firmu u kojoj ima dosta para za izvlačenje. A maheri su da izvlače lovu na milion načina. Žao mi je što su ljudi ovako prošli, neki od drugara su me i uputili na ovaj portal, pa nisam mogao da odolim da ne napišem nekoliko rečenica. Ako težimo ka pravnoj državi, odnosno vladavini prava i poštovanju zakona, ovako ne bi smelo da se završi. Nažalost, ne nadam se da je rasplet blizu, jer su u otimačinu i pljačku AMSS umešani mnogi iz sadašnjeg visokog političkog establišmenta.

 136. Advokat iz Nisa says:

  Ništa još nije sigurno ni potvrđeno, ali ima nekakvih indicija da će institucije najzad “proraditi” u slučaju kriminalno-korupcionaške afere AMSS, pa čisto da se podsetimo i obnovimo “gradivo”. U AMSS, vanstranačko udruženje građana, nametnut je 2009. od strane bivšeg Dačićevog zeta Igora Braunovića, espeesovac, ozloglašen od devedesetih i poznat po brojnim zataškanim aferama. Ivicu je dojavom, održao na političkoj sceni. Kad je, kao i njegovi partijski drugovi, preživeo 5. oktobar 2000. godine, krenuo je stidljivo, a potom, kad je video da može, sve jače u novi juriš i čerupanje svega što još nije bilo očerupano. Hvali se da je jači od premijera i države i da mu niko ništa ne može, što ni premijer ni država, do sada, nisu pokazali da nije tako. Procenjuje se da je iz AMSS izneo preko 10 miliona eura i državu oštetio za preko 200 miliona dinara. Tokom boravka u AMSS, gde je i dalje, izgradio SPA velnes centar u svom zavičaju gde je uloženo 3 miliona eura, vozio, a i dalje vozi, džip od preko 100.000 eura, trošio sa službene kartice 50.000 eura za 9 meseci, plaćao trenera “C.Zvezde” iz AMSS, obezbedio sebi više nekretnina, delio sebi nagrade i premije u iznosima od 20 do 30 hiljada eura, vršio malverzacije sa korporativnim obveznicama, bočnim davanjima, imao preko 150 fiktivno zaposlenih lica (jedno od njih Predrag Djurdjev) od upravne zgrade AMSS pravio stecište droge i prostitucije (u proleće 2014. hitna pomoć iznela iz zgrade nagu onesvešćenu devojku)… Ima još koliko hoćete. U pravnim državama bi državnom tužiocu bilo dovoljno ovo što je već odavno poznato, ali ovde je pravo umrlo na porođaju, moral nestao bez traga, a pravda pobegla od silovanja. Za sve malverzacije i nezakonite radnje u AMSS je Vučić, kako je rekao radnicima, znao odavno. Možda su mu, u tom trenutku, protesti protiv Dačićevog pulena iz AMSS dobro došli da se konačno reši malog rumenog bucka, ali su mu, izgleda, posao pokvarile “barabe iz njegovih redova”. Mnogo hijena iz SNS je u AMSS već bilo omirisalo plen i zlatnu koku, a grešni espeesovci, protiv kojih su podnete krivične prijave, širom su otvorili vrata koalicionim partnerima, a neki, preko noći, postali i “istaknuti” članovi SNS. Tako je Vučić, koji je dao čvrsto obećanje, izigrao preko 700 radnika, a AMSS je postao sigurna kuća za kriminalce svih profila. U sadašnjem rukovodstvu ima pravosnažno osuđivanih i hapšenih lica. Kad su ućutkane državne institucije, policija, tužilaštvo, a mnogi “stimulisani” da ćute i slučaj drže u fiokama, nije bilo teško to učiniti sa medijima. Kako trenutno stvari stoje, družini u AMSS biće jako teško da i dalje održavaju ovakvo stanje, jer se “sredstva za stimulaciju” polako osipaju. Kola će im se uskoro slomiti. Dostupan mi je sav materijal, odnosno dokazi o malverzacijama u AMSS, na stotine strana. Ovo što je spomenuto, nije ni 10 odsto. Bilo bi ironično da čestitam praznik rada u zemlji gde su oni koji imaju sreće da rade, totalno obespravljeni, a oni koji su radili, izbačeni na ulicu od kriminalaca koje se hteli da oteraju.

 137. Dopis spec. tuzilastvu says:

  SPECIJALNO TUŽILAŠTVO ZA
  ORGANIZOVANI KRIMINAL
  dostavljeno ponovo 27.4.2015.

  Zašto treba “ISPITATI” Nikačevića i njegove saradnike ???

  – Zato što DRŽAVI nije platio oko 200 milona dinara poreza na ime urađenih
  međunarodnih vozačkih dozvola i ovlašćenja !!!

  – Zato što je od firme UTC COMPANY kupio zgradu u ulici Stevana Markovića 15 u
  Zemunu za 1.600.000 eura a da je UTC COMPANY par dana ranije istu zgradu platio
  300.000 eura !!!

  – Zato što je preko grbače radnika gradio SPA WELLNESS CENTAR U PRIBOJSKOJ
  BANJI gde je do sada prebacio više od milion eura para AMSS-a !!!

  – Zato što je u Timočkoj 10 u Beogradu “POŠTENO ZARADIO” 4 stana za
  sebe i svoje drage osobe !!!

  – Zato što je sa Markom Miloševićem preko korporativnih obaveznica AMS
  Osiguranja uzimao mesečno od 3-7 % keša na ruke !!!

  – Zato što je krađu u AMS Osiguranju od 1.700.000 eura pokrio sa fantomskim
  placem GP Auto Shopa na Makišu !!!

  – Zato što je u AMS Osiguranje “nagurao” preko 100 fiktivnih radnika kojima ide staž,

  a veliki deo plate mu vraćaju na ruke !!!

  – Zato što je sa nekolicinom “saradnika” uzimao od 5.000-7.000 eura za radno mesto

  u sistemu AMSS !!!

  – Zato što je u Ruzveltovoj 18 organizovao PROSTITUCIJU gde je zadovoljavao
  sebe i svoje bliske saradnike.

  -Zato što su svakog meseca milionske sume uplaćivane FK C.Zvezda, a trener ovog
  kluba Sao Pinto plaćan iz AMSS.

  -Zato što je partijskom drugu Nemanji Đorđeviću besplatno dao na koriščenje poslovni
  prostor AMSS na Trgu republike.

  -Zato što su za reklame na hotelu “Taš”, koji je u zakupu Nikačevićeve ekipe, svakog
  meseca isplaćivane enormne sume iz AMS Osiguranje na račun privatne firme iza koje

  stoji Nikačević.

  -Zato što je vanrednu situaciju u zemlji zloupotrebio za obijanje prostorija AMSS širom
  Srbije i nelegalno postavljanje svojih rukovodilaca.

  -Zato što je organizovao nelegalne skupštine AMSS i održavao ih pod pretnjama, ucenama
  i uz kupovanje glasova.

  -Zato što je službenicima zgrade AMSS, pretežno ženama, pretio da će im, ukoliko napuste
  zgradu, polomiti ruke i noge, a mobing nad zaposlenima vršio i ranije

  -Zato što je u AMSS doveo da ga štite pripadnike navijačkih grupa koji nisu bili zaposleni u
  AMSS, a plaćani su parama AMSS.

  itd itd.

  NAJZAD POSTOJE SIGNALI DA ĆE SE REAGOVATI, PA DA VIDIMO. DRŽAVA JE NA POTEZU
  DA DEMANTUJE NJEGOVE TVRDNJE KAKO JE MNOGO JAK I NIKO MU NIŠTA NE MOŽE.

 138. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, ... says:

  Kreće nova tura otkaza. Nastavlja se uklanjanje starih kadrova i svih onih koji mogu biti nezgodni svedoci kriminala u AMSS.

 139. Gotovo says:

  Drage bivse kolege prijatelji,zgrada u Ruzveltovoj 19 se pocetkom sledeceg meseca polako napusta odlaze prvo mehanicari sa slep sluzbom bice stacionirani u garazama ispod gazele. Osiguranje AMS iz istog dvorista se seli u Kneginje Zorke. .za tehnicki pregled se trazi solucija…NAVODNI razlog je izmestanje sina u ruzveltovoj ulici koji BI trebao da pocne u oktobru ?…I zadnje uporiste pada i onaj sto je kupio plac zavrsio je posao……..

  • Zemunac says:

   a gde ce operativni centar i adac? da nece u lastu? ocigledno da iza cele operacije otimanja amss stoji mocna kriminalna grupa, mocnija od drzave, ciji su pokrovitelji visoki drzavni funkcioneri, a nikacevic i butulija su im bili samo poslusni izvrsitelji. vecina drzava ima mafiju, a u Srbiji mafija ima drzavu. ovo se vise ne moze resavati ovde i na pravni nacin. ljudi zar cete i posle ove informacije mirno sedeti i cutati???

   • NAJURENI RADNIK BAZE U SRBIJI says:

    PA JAJARE DJEVREKASKE MOZDA VAM NIKAC BOBISA I MLADEN PRE SELIDBE DONESU PECENJE KAO ONOMAD KAD SU VAS JEFTINO KUPILI. STRAH JE KAO KANCER KOJI VAM JE MALO PO MALO METASTAZIRAO PO CELOM TELU I SAD SE RASPADATE U MUKAMA A NEMATE SNAGE BILO STA DA PREDUZMETE. ZA RAZLIKU OD VAS PRE POLA GODINE JA SAD NE LIKUJEM NEGO PLACEM I MNOGO SAM TUZAN. ALI NE ZBOG VAS GOVANA, NEGO ZBOG SAVEZA. ODNOSI SE I NA SVU OSTALU BAGRU KOJA JE DALA LEGITIMITET KRIMINALCIMA. I JA SE RASPADAM JER NEMAM VISE OD CEGA DA IZDRZAVAM SEBE I PORODICU ALI SVAKOME OD VAS MOGU DA POGLEDAM U OBRAZ NA KOJI SU VAM SE ISKENJALI OTIMAČI I PLJAČKAŠI SAVEZA.

 140. Bomba says:

  Uskoro skupština AMSS. Vraćanje A. Nikačevića, vraćanje S. Trivića. Veliko pomirenje i podrška uzajamna. Videćete šta nam sve donosi naš rijaliti šou.

  • Surcinac says:

   ČEKAJ! VRAĆAJU SE PRIBOJSKI GROF I TRIVIĆ? U AMSS? HAHAHA! PA KO TO REŽIRA? NIKAČEVIĆU? TI LI PIŠEŠ KOMENTARE?

   • Surcinac says:

    MISLIŠ NA RIJALITI “KUĆA VELIKOG KRIMI BRATA”? ILI PAROVI “ACO I MIRKO”?
    ASOCIJACIJE NAŠEG BELOG BRATA NIKAČA NA REČ SKUPŠTINA : TELEFON, ŠUŠKE, NABILDOVANI ĆELAVCI, DŽIP PO SRBIJI, UTERIVANJE STRAHA, UCENE, PRETNJE, KUPOVINA LJUDI, FALSIFIKATI…
    KOJA BRE SKUPŠTINA, PA ON JE SMENJEN PRE VIŠE OD GODINE, A SMENA POSLE POTVRĐENA SA JOŠ VIŠE GLASOVA! DOSTA BRE VIŠE ZAJEBANCIJE, BAGRA I OLOŠ SE ZABAVLJA DOK LJUDI UMIRU. NEĆE DA BIDNE NA DOBRO.

    • Greta says:

     MIRKO OTPADA, ODSVIRAO SVOJE, NIJE RACUNAO DA JE ACO MNOGO VECI “MAHER”. ALI I ACO ZAVRSAVA KARIJERU UBRZO. BLIZI SE FAJRONT ZA BARABE I OLOS.

 141. Dobos says:

  U Ruzveltovoj br. 19 na zemljištu, pod zgradom i drugim objektima AMSS i AMS Osiguranja, postoji upisana HIPOTEKA od 19.03.2014.

  http://katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic/PublicAccess.aspx

  • Ispravka says:

   U pitanju je Ruzveltova 21

   • Palilulac says:

    Ukoliko u medjuvremenu nije došlo do izmene, zemljište na kojem su objekti AMSS (Gradska sa šalterom i tehničkim pregledom, Operativni c. ADAC, AMS Osiguranje, kancelarija CMV, radionica i objekat od stakla uz ulicu) vodilo se kao Ruzveltova 19-21. Zna se da je na tu lokaciju odavno bačeno oko. Spominju se mnoga imena, izmedju ostalog i braće iz Crne Gore. Izgleda da je Nikačević odabran od mnogo krupnijih kriminalaca nego što je on, da odradi taj posao. Pošto se rasprodaje sve živo, uključujući teritorije države, ovo je verovatno bio samo uzgredni poslić. Misle da je završen, ali nije. Po svemu sudeći, tek će biti posla i posla za istražne organe i nikoga ne treba da iznenadi ako u aferi AMSS završe iza rešetaka, pored Nikačevića, Butulije, Vučete Mandića, Marka Miloševića…mnogo krupnije zverke. Nažalost, ne tako brzo, ali je izvesno jednog dana. Bogoljub Cvetković Bobiša još dok je bio “žuti” (zna se da je promenio više stranačkih dresova) pravio je neke kombinacije u opštini Palilula oko Ruzveltove 21 ili 19-21. Pored svih došljaka poslatih po zadatku, Cvetković i Simović su “ljudi” iz organizacije koji su kriminalcima svesrdno pomogli u nečasnom poslu. Obojica su već “pevali”, ali im veliki “solistički koncerti” tek predstoje. Daleko smo mi, svetlosnim godinama, od pravne države i EU. Može biti da ta EU ne valja ništa i da ne treba da udjemo u nju, ali u državama članicama, jednostavno, mora da postoji vladavina prava i zakona. Država u kojoj je kriminal, praktično, legalizovan i u kojoj su kriminalci u samom vrhu države, ne može u EU, a ne može ni napredovati u bilo kojim oblastima dokle god se rade ovakve stvari. U Hrvatskoj je do skoro bilo nezamislivo da bivši premijer ili aktuelni gradonačelnik budu uhapšeni, ali kako su se približili EU ili postali član te unije, to se dogodilo. Bivši premijer je i pravosnažno osuđen.

 142. Uoči godine od obećanja lažova says:

  Vladavine prava i zakona u Srbiji, praktično, nema. Vlada mafija koja svoje reprezentativne predstavnike ima u vrhu države. Sam premijer koji se deklarativno zalaže za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije, to u praksi ne čini, jer ima previše putera na glavi i prljavu radikalsku prošlost. Slično je sa Ivicom, s tim što njegova prošlost nije radikalska, ali je podjednako blatnjava. Stoga smo u situaciji da, u sadašnjoj vlasti, niko nikog ne sme da čačne, što se posebno ogleda na primeru Vučić-Dačić. Direktna posledica ovakvog stanja je na desetine, za sada, zataškanih slučajeva teškog državnog kriminala i korupcije. Jedan od njih je AMSS. Vučić je 28. maja 2014. primio radnike koji su mesecima protestovali protiv kriminala i pljačke bahatog i nezasitog kokainskog zavisnika koji se javno hvali da je jači od premijera i države. Premijer rekao da zna za sve kriminalne radnje kolovođe i najavio njegov odlazak i rešenje situacije. Onda ga je, po svemu sudeći, Dačić, ucenama, primorao da ne dira njegovog spasioca u aferi “kofer” i obećanje je palo u vodu. Umesto kriminalaca, kolateralna šteta bili radnici, a Vučić je u AMSS poslao svoje SNS jurišnike da prikriju i zataškaju pljačku SPS kriminalaca. Za neko vreme. Prava koaliciona idila. Koalicioni pljačkaši jedino zaboravljaju da neće vladati doveka.

  • Mali mrav says:

   Pre godinu dana ga je Dačić sačuvao, ali mu se pribojski grof “odužio” tako što je, da bi, za sada, sačuvao slobodu, širom otvorio amss za sns. Tako je Ivica, praktično izgubio amss i dobio “nož u leđa” od nikača, iako se sve vreme pravio da nema veze sa celom pričom. Nikačević je sad praktično otpisan od SPS-a, a i novi gospodari, kojima je odradio posao, postepeno ga puštaju niz vodu, kao i butuliju. Obojica su sad u ne baš lagodnoj situaciji, ali kako su sejali, tako će da žanju – na poljoprivrednoj ekonomiji nekog KP doma. Pored njih, moraće da položi račune još lica. Priča nije završena i neće se završiti brzo, ali je izvsesno da ovako neće ostati.

   • Dopis says:

    Ti SNS-ovski pijunčići Milošević, Obradović i Rakovićka (doduše ispala u “prvom krugu”) pod dirigentskom palicom Djurdjeva, čiju su palicu držali Butulija i Nikačević, odradili su, kao Stjepan Mesić s Jugoslavijom, povereni zadatak i preveli iz tzv. Merlina ili Aušvica, na ulicu ljude koji su imali zajedno više od 550 godina radnog staža u AMSS. Medju njima ima radnika i radnica sa preko 30 ili 35 godina vernosti i privrženosti Savezu, ljudi koji su stvarali informativni i operativni centar i radili pod bombama, sankcijama, blokadama, koji su dolazili u najljućim zimama u slobodne dane van radnog vremena, da pomognu kolegama koji su, osim snegom, bili zatrpani pozivima, ljudi zahvaljujući kojima su osnovci iz Srbije tri puta bili prvaci Evrope u poznavanju saobraćaja, ljudi koji su po oceni FIA bili najbolji korespodenti sa svetskom automobilskom federacijom, ljudi, odnosno žena iz knjigovodstva koje su bezbroj puta ostajale prekovremeno, pa i noću, da bi završile posao (iste te žene dobile su od Nikačevića pretnje da će im biti polomljene ruke i noge i da će biti pretvorene u pljeskavice), ljudi koji su u Beogradu i širom Srbije i Evrope dostojno predstavljali AMSS i sve njegove aktivnosti i manifestacije, propagirali i uvećavali članstvo, ljudi kojima su vrata tv i radio stanica širom bila otvorena i najčešće je za gostovanje bilo dovoljno njihovo ime, ljudi koji su sa entuzijazmom i ljubavlju prema AMSS organizovali i vodili sportska takmičenja u okviru Saveza, ljudi koji su direktno pomagali povređenima na putu, ljudi koji su pomagali u poplavama dok je Nikačević obijao, ljudi koji su nesebično dali krv za vreme poplava (njih preko 30 u odnosu na nekoliko Nikačevićevih bodigarda) – jednom rečju ljudi kojima je AMSS bio sve, drugi dom, voljena i poštovana Organizacija sa tradicijom stvaranom skoro jedan vek. I onda su došli varvari i vandali i u krvavom pohodu na AMSS sve razrušili i uništili, ljude “poubijali” ili “osakatili”, blago oteli i za sobom ostavili krv, ruševine i pepeo. Njihovog prethodnika koji je pet godina odnosio sanduke s blagom, a kojeg su radnici raskrinkali i hteli da oteraju, vratili su u život i zaštitili, jer im je predao ključeve zlatnih odaja.
    Da li ste gospodo iz Srpske napredne stranke učinili nešto časno i pravedno sa čime možete da se ponosite, da li je vaš lider ispunio obećanje i da li je borac protiv kriminala i korupcije, da li štiti kriminalce? Prosudite sami.
    Ovo je skraćena, ukratko prepričana i neoriginalna verzija teksta koji će na godišnjicu premijerovog obećanja, 28. maja, stići na adrese : Predsednika Vlade Republike Srbije, Predsednika Skupštine Republike Srbije, Predsednika Republike Srbije, Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Šefova svih poslaničkih grupa u Skupštini Srbije, Agencije za borbu protiv korupcije, Poverenika za informacije od javnog značaja, nekoliko ministarstava, Zaštitnika građana, redakcija RTS-a, RT Vojvodine, B92, TV Prve, TANJUGA, listova Politika, Danas, V. Novosti, BIRN-a, nekoliko internet portala, do FIA (svetske automobilske federacije) i do ambasada SAD, Rusije, Nemačke, Francuske, Ujedinjenog kraljevstva, Španije, Grčke, Austrije, Kanade i Holandije u Beogradu. Dopis će stići i do gospodina Devenporta, kao i do nekoliko NVO. Istovremeno će stići pitanje MUP-u, Specijalnom tužilaštvu i sudovima dokle se stiglo u slučaju AMSS. Verovatno je slanje na sve ove adrese gubljenje vremena i jalov posao, ali odustajanja nema i borba će biti do kraja. Svi odavno znaju šta se u AMSS zbilo i zbiva, ali možda će se desiti da se zid ćutanja sruši i da nekome, ipak, proradi savest.

    Poznato je da dobar broj članova SNS ne odobrava način na koji je
    njihova stranka “rešila” situaciju u AMSS i mnogi su spremni da postave
    pitanja i zatraže odgovore, čak i od njihovog predsednika stranke.

 143. Blizak istrazi says:

  Stojić Dejan će za sve što sada radi, ponovo u zatvor. I Spasenovićku, čeka krivična prijava zbog lažnog predstavljanja, davanja lažnih podataka i drugih nedela. Pored glavnih kriminalaca, istraga je proširena na još najmanje 5 lica. Vidimo se ološu i šljamu.

  • PREVRŠILO MERU says:

   Jel to onaj ratoborni tabadžija sa trka što je hapšen u N. Sadu, osudjen i što ima debeo policijski dosije? Jel to ona što je rukovodila agencijama za poslovnu pratnju? Čujemo da pored ovo dvoje “elitnih” kadrova ima tamo, pored krupnih krimosa, još šibicara, secikesa, narkomana, makroa, reketaša, seksualnih manijaka… Jedan Nikačevićev rodjak, isto trenutno neki rukovodilac, pre desetak godina hapšen u Metropolu zbog prostitucije i trgovine oružjem i ljudima. Bivši direktor Laste, sada u operativnom, isto hapšen. Direktor gradske obrtač i perač love, dostojan naslednik Bobiše. Najurili sve sposobne direktore baza i klubova. Baze po Srbiji izdali svojim “burazerima”, lokalnim tajkunima. Auuuu, pa fina družina se okupila. Ljude su prevarili i obmanuli zaklanjajući se nekakvim lažnim sporazumom iz vlade, onda ih oterali iz Ruzveltove, bacili na minimalac koji ne primaju, onda ih ucenjuju i teraju iz amss i to sve im nije dovoljno, nego sad hoće da ih reketiraju i to pod pretnjom tužbama. Njihove tužbe ekspresno stižu, dok ni jedna protiv kriminalaca, ološa i bagre, nije pokrenuta više od godinu dana. Dok lažu obične radnike, čak i one koji su im lojalni sve vreme, da nema para, milioni završavaju u kasi stranke, u privatnim džepovima i za “podmazivanje” svuda gde treba. Podmazuju se i inspektori rada koji se sa otpuštenim radnicima sprdaju. Čak je jedna inspektorka toliko intimizirana sa Stojićem da ga naziva Stojke, štrajkače pljuje, a nikačevića veliča. Gde su da dignu glas protiv ovakve kaubojštine nekada uticajni funkcioneri amss i amsj koji su se od organizacije debelo ovajdili, a onda povukli pred kriminalom? Izadjite iz mišjih rupa, oglasite se, od amss i amsj ste dobili sve, a sada je stradalo na stotine ljudi koji su vas nekada podržavali, pa i žmurili pred nekim vašim marifetlucima. Da vas čujemo Vasoviću, Paunoviću, Miniću, Poletane, Stojanoviću, Grbiću, Rauše, Stojakoviću, Ćuk, Maleviću, Radojeviću, Triviću… Ovakvo stanje nije održivo još dugo, pući će i sve će da se puši. Uskoro u vladu stiže peticija sa 10.000 potpisa. Za razliku od vas u Beogradu, mi po Srbiji se nismo predali, krvavo se borimo za istinu i pravdu i ćeraćemo se još. Ako bude trebalo, do Strazbura.

 144. Delegat.pitanja pred Skupštinu says:

  Da li je trač ili istina da je MB iskeširao 20.000 ojra za motocikl? Da li je trač ili istina da ne može da pronađe kacigu, čak ni u Bosni, jer se ne proizvode modeli za tu veličinu glave? Da li je trač ili istina da je MB na upražnjeno mesto sestre (koja je na porodiljskom) zaposlio zeta kao menadžera u AMS Osiguranju? Da li je trač ili istina da je na platnim spiskovima u AMS i AMSO više od 10 osoba sa slavnim hercegovačkim prezimenom B? Da li je trač ili istina da BCB još nije otišao u penziju? Da li je trač ili istina da će BCB po konačnom odlasku u penziju potpisati pristupnicu desetoj partiji u “plodnoj” političkoj visokoletačkoj karijeri – PUPS-u? Da li je trač ili istina da AN ide po Srbiji, demonstrira svoje cirkuske veštine pokazivanja mišića, bljuvanja vatre, usisavanja belog, žongliranja, sedenja na dve stolice i sl. i pokazuje svoju mečku Stojkanu? Da li je trač ili istina da će MB, AN, DS, SS, MM i svi ostali grofovi ljudi koji su uspešno odradili posao za novog gospodara, dobiti “zahvalnicu” i “ispisnicu” iz AMSS? Da li je trač ili istina da se tužilac konačno zainteresovao da čuje za sve veštine brzog zgrtanja love grofa i njegove “umetničke” LOP grupe? Da li je trač ili istina da je PĐ pribavio sva potrebna “dokumenta” da se upiše, ne na vožnju, nego u APR (Agenciju za prevare)? Da li je sve ovo trač ili istina, saznaće se uskoro u novom nastavku RATNIKA PODZEMLJA.

 145. Sve se zna says:

  Kao novinar po zanimanju, kriminolog po obrazovanju, a pre svega neutralni posmatrač i istraživač brojnih afera i malverzacija u Srbiji, o kojima imam nameru da objavim dosije, zainteresovala su me i događanja u AMSS. Znam sve, kao i moje kolege, a ovih nekoliko rečenica pišem na nagovor prijatelja iz AMSS. U redakciji gde radim, nemam zeleno svetlo za pisanje o AMS, ali i o još nekim aferama. Džaba su bile rasprave sa glavešinama u redakciji. Strah i autocenzura su uzeli previše maha. Ucena i pretnji ima na sve strane. Imam u AMS nekoliko prijatelja, znam do najsitnijih detalja sve, da stvar bude zanimljivija, zna i kompletna javnost, ali očigledno postoji zavera ćutanja. Da će tako ostati, malo je verovatno. Krenuću od ministarke Zorane Mihajlović. Ona je posle prošlogodišnjih
  poplava, u jednoj tv emisiji, progovorila o malverzacijama u AMS
  Osiguranju, u vezi sa osiguranjem TE “Nikola Tesla”. Tu je poništen
  tender po kojem je posao dobio DDOR Novi Sad i novi osiguravač je
  postalo AMS Osiguranje, koje ni približno nema kapaciteta za
  osiguravanje takvog giganta kao što je TENT. Poznato je da su radnici
  iz celog sistema AMSS mesecima protestovali pred Vladom zbog kompletne situacije u AMSS, dakle ne samo u AMS Osiguranju, gde je “Narodna banka Srbije” pronašla brojne nepravilnosti. Postoji veza i sa firmom “Farmakom” Miroslava Bogićevića. Ubrzo
  se zaćutalo o aferi AMS, a zaključak je da je razlog tome, što je AMSS
  postao partijski plen SNS. Po svedočenju učesnika protesta, Vučić je primio delegaciju radnika, rekao da su mu poznate kriminalne aktivnosti Nikačevića,
  obećao da će on otići i da će situacija biti rešena brzo. Koliko sam dalje pratio, Nikačević je nastavio da vlada iz senke. Jasno je da mu je to bila nagrada što je širom otvorio vrata AMSS za SNS. Pouzdano znam da je svoj doprinos u spasavanju Nikačevića dao Ivica
  Dačić, a to je bilo vraćanje nekih dugova iz prošlosti. Kolateralna šteta su radnici koji su prijavili kriminal i pljačku firme i izašli na ulicu. Ako bi se dalje “čeprkalo”, došlo bi se do neverovatnih saznanja ko je sve umešan u celu priču oko AMSS. List “Afera” koji su kasnije, iz AMSS, “stimulisali” da “bira” teme, objavio je tekst sa naslovom “Hapse Nikačevića”. Radnice koje su stajale pred Vladom, rekle su da im je ministar Gašić, koji je prolazio i stao da s njima popriča, rekao “taj Nikačević će biti uhapšen”. Slaba je to uteha radnicima AMSS, ali oni su moralni pobednici i jednog dana će neko priznati njihovu borbu, koja je u ovom trenutku više nego neravnopravna. Prema tome, prazne su priče borba protiv kriminala i korupcije u zemlji urušenog pravnog sistema, gde institucije ne rade svoj posao, gde se ne poštuju zakoni, a iako se negde primene, nisu isti za sve, gde je sve dirigovano s jednog mesta. Izlišno je govoriti o moralu predsednika Vlade koji u svom kabinetu da čvrsto obećanje, a onda ga ne ispuni.

 146. Unutrašnjost says:

  Voleo bih da se javnost malo bolje upozna a prvenstveno radnici ,bivši i sadašnji , sa novim događanjima u AMSS ,kako novopostavljeni direktori AMSS po bazama ovih dana sleću sa svojih mesta i ne znaju šta ih je snašlo. Ti isti direktori i rukovodioci koji su bili vozači , propali bankari,kumovi,braća, VKV majstori ili ti uvlakači AN koji su poštene radnike i kolege isterali iz preduzeća bez razloga i dinara na ulicu a na njihova mesta doveli svoje nepismene rođake i stranačke drugare. Trebali bi lepo da napišemo njihova imena jer već naveliko predaju CV-je po drugim firmama.Čisto da ne dozvolimo da bar oni ne upropaste neko drugo preduzeće i njihove radnike.

 147. Vanjo says:

  Na kom radnom mestu u AMSS sada radi omiljena Nikaceviceva cura (BB), zna li se?

  • Ocevidac says:

   NIJE ONA VISE OMILJENA.SADA MU JE MILJENICA TIJANA IZ KASKA.MOZETE IH SRESTI PO GRADU.ETO,ONA VOLI DA JASE KONJE,AL I NJU JASE KONJ.

   • Da says:

    DA,DA NA TU TIJANU MISLIM.”PRELEP PAR” ONA TREPCE OKICAMA,PUCI USTA I ZALJUBLJENO GA GLEDA,A GROF STANDARDNO KO MRTAV TVOR POLUOTVORENIH OCIJU.IZGLEDA DA JE ZESTOKA BORBA IZMEDJU TIJANE I BOJANE.

    • Vanjo says:

     A joj, ne mogu da verujem!!! Na malu Tijanu Barac mislis? Ljudi, pa on njoj deda moze da bude!!! Nisam siguran da ta mala ima punih 20 godina!!! Au strasno!!!

     • Da says:

      DA,DA NA TU TIJANU MISLIM.”PRELEP PAR”,ONA TREPCE OKICAMA,PUCI USNE I ZALJUBLJENO GA GLEDA,A GROF STANDARDNO K’O MRTAV TVOR POLUOTVORENIH OCIJU.IZGLEDA DA JE U TOKU ZESTOKA BORBA IZMEDJU TIJANE I BOJANE!

 148. prijatelj iz APR says:

  Marko Milošević otvorio još jednu novu firmu, ovaj put na svoje ime.

  • BALKAN CONSULTING NETWORK DOO says:

   BALKAN CONSULTING NETWORK DOO BEOGRAD – NOVI BEOGRAD

   Matični broj: 21087971

   PIB: 108889599
   Datum osnivanja: 05.03.2015.

   Članovi / Suvlasnici: Marko Milošević
   Jmbg: 2606981710196
   Udeo: 100%

   Upisani novčani kapital: 1.000.000 RSD
   Uplaćeni novčani kapital:
   200.000 RSD 24.03.2015
   400.000 RSD 30.04.2015

   • prijazelj iz MUP-a says:

    Najprikladnije ime njegove nove firme bilo bi “MEGA KRADEX”. Šta je sa sa stanovima u CG, jesu li ih aco i marko isplatili Montenegrosima??

 149. Istupio sam iz SNS says:

  Kao što je on “odgovorio” na sva pitanja i dopise ljudi iz AMSS, npr. zašto nije ispunio dato obećanje ili zašto su kriminalci u AMSS zaštićeni, iako zna za njihov kriminal i sl. e tako je i njega u Vašingtonu “primio” potpredsednik SAD. Njegove turističke posete Americi, stide se malobrojni časni članovi SNS, a likuju lopine iz AMSS koje je zaštitio. Kad se vrati “Šime” iz Amerike, biće prekovremenog rada za njegove botove.

 150. Cestitam says:

  Cestitam velikom direktoru Zilu iz Novog Pazara na smeni koji je velikodusno pomagao AN i stavljao glavu u torbu za vreme nelegalnih skupstina. Cestita mu sto je uspeo i da prepolovi posao i radnike u bazama Novi Pazar i Baljevac. E sada ces Zilo opet da vozis kamion.
  Po spisku za smenu je sledeci Duskic iz Kraljeva koji je takodje prepolovio radnike i posao PJ i Sabirnom centru po nalogu velikog AN , ali se i zaigrao sa parama kao i u Metals banci dok je radio kao direktor a to veliki brat Mirko ne voli. Tako da ce morati da povede sinove, zenu, kumu i sve one koje je zaposlio zadnjih godinu dana i primaju platu onako.
  Sledeci je , verovali ili ne , Rista iz Nove Varosi, Duskicev kum ili ti brat AN. E sada vidite kako se kolo srece okrece.
  Cestitam i sledecim smenjenim i velikim direktorima i sekretarima.

 151. Unutrašnjost says:

  Zatišije pred buru(skupštinu)!!!

 152. Prijatelj iz MUP-a says:

  Ima indicija da ce neka lica direktno sa skupštine biti privedena u policiju.

  • Zavaravanje says:

   A sta ce ta skupstina, jedna od vise nelegalnih, promeniti? Pocetak resavanja situacije moze biti samo hapsenje nikacevica, butulije i jos najmanje sedam lica, a to nije ni na pomolu. Lopine su dovele sns botove, dzabalebarose i besposlicare na radna mesta oteranih, a doktor slina i djurdjev su ih zbog toga postedeli i nagradili. Olos bagra i sljam ciji su “reprezentativni predstavnici” vucic i dacic, vlada Srbijom. Institucije su urusene, ne rade svoj posao i sve im se diktira s jednog mesta. Zakoni se ne primenjuju, pravo i pravda su umrli, ozakonjen je kriminal od samog vrha, pa nanize. Od AMS Srbije uskoro nece ostati nista. Bagra i olos rasprodaju celu drzavu, pa im je Savez sitnica i kap u okeanu. Pre propasti ce da ocerupaju sto vise i otmu sve sto mogu.

 153. Tetka says:

  Hercegovacki glavonja misli da ce ga spasiti krivicne odgovornosti sto je doveo u Savez na promociju nekakve humanitarne akcije (on i humanost) ministra nerada Vulina Julina. Povampirili su se skroz aveti 90-ih Vucici, Dacici, Vulini Julini, Tome i njihovi ucenici i sledbenici. Vrhovni lazov Srbije najavljuje teske dane, do juce najavljivao boljitak. Ovaj bal vampira nece da izadje na dobro.

 154. Bivši glasač says:

  “Nikad nisam bio naročito lep, ali sad ne ličim ni na šta”, izjavi AV, najavljujući teške dane.
  Nikad nije bio ni iskren, niti je govorio istinu, ali je njegovo laganje prevršilo svaku meru i urnisalo mnogo ljudi, koji su se našli u bezizlaznoj situaciji. Kajem se što sam lažovčini verovao i dao mu glas, koji od mene više neće dobiti. Znam još mnogo ljudi koji AV i njegove poltrone više nikad neće zaokružiti. Ako do sledećih izbora uopšte preživimo.

 155. Anonymous says:

  Koliko su povezani lopovi iz AMSS-a i SNS-a govori i to sto su prijatelja Mirka Botulije koji je imao sve gratis u AMS Osiguranju i u vreme strajka postavljen za predsednika Nadzornog odbora sada postavljen za V.D. Republickog geodetskog zatvora AKO SUMNJATE U POSTENJE vUCICA I NJEGOVE DRUZINE PITAJTE GA GDE JSU LOKALI NAJVECEG NARKO BOSA U BEOGRADU ,KOME SU OD NJIH DATI I GDE SU ZAPOSLILI ,U KOJOJ SKOLI PO HITNOM POSTUPKU NJEGOVU RODJAKU.

Leave a Reply


+ 5 = 8